- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
Tabaklarına bayıldım afiyet olsun canımGünaydın kızlar bebişten dolayı 5ten itibaren uyanığız.kahvaltı yapacgım.menümü hemen paylasıyorum.
Afiyet olsunnn
Ablamm afiyett olsunnnEki Görüntüle 2042381
Birtane de yumurta var
Kız normalde ben hayatım boyunca spor yapmış insan değilim küçükken lisede filan beden eğitimi derslerinde her zaman bir bahane bulur otururdum 50 gündür spor yapıyorum sadece komik gelebilir spor sporu çekiyorkayınvalidegil yakışıyor bence kayınvalidelere Bizde de hiç -gil eki kullanılmaz, sanırım yöresel...
Ne güzel bir dilek tatlım...
Sen azim ve sporsun benim için gerçekten, bu kadar olmaz... O kadar özeniyorum ki...
Afiyet olsunnn
Arada olur öyle canım benim de dünkü kilom pazartesi ile aynıydı 4 gündür asla kaçamak yapmadım ama oluyor öyle arada sıkma canını elbet gider o 300 gr yanında fazlasını da alıpNasıl oldu bilmiyorum ama düne göre 300 gram fazla çıktım. Dün öğlen yediğim çeyrek gözlemr bu kadar etki edebilir mi? Regli zamanıma daha çok da var...
Akşam sadece yoğurt yemiştim oysaki
Eder canım ben iki kaşık bulgur yesem sabaha artı 400 görürüm tartıda ama geçici şişlik yapıyor gider yarinaNasıl oldu bilmiyorum ama düne göre 300 gram fazla çıktım. Dün öğlen yediğim çeyrek gözlemr bu kadar etki edebilir mi? Regli zamanıma daha çok da var...
Akşam sadece yoğurt yemiştim oysaki
Neden tatlım?evett yine bir cumartesi ve benim canım sıkkın :) cumartesi sendromu yaşıyorum
Neden canın sıkkın bebito bu cumartesi bir yere gitmiyor musun yoksa ondan mıevett yine bir cumartesi ve benim canım sıkkın :) cumartesi sendromu yaşıyorum
Bu üç gün kesinlikle kaçamak yapmıycam. Salı diyete başlamıştım, önümüzdeki salı sabahına kadar ne kadar verceğimi merak ediyorum. Ne zaman dışarıda biriyle buluşsam böyle saçmalıyorum. Buluştuğum arkadaşlarım hep zayıf tabi, ben de kaptırıyorum demek ki kendimi...Şimdi herkese Günaydın öncelikle
Tabaklarına bayıldım afiyet olsun canım
Afiyet olsunnn
Ablamm afiyett olsunnn
Kız normalde ben hayatım boyunca spor yapmış insan değilim küçükken lisede filan beden eğitimi derslerinde her zaman bir bahane bulur otururdum 50 gündür spor yapıyorum sadece komik gelebilir spor sporu çekiyorne kadar yaparsan o kadar istiyorsun
Afiyet olsunnn
Arada olur öyle canım benim de dünkü kilom pazartesi ile aynıydı 4 gündür asla kaçamak yapmadım ama oluyor öyle arada sıkma canını elbet gider o 300 gr yanında fazlasını da alıp
Bulguru hiç sevmiyorum, midemi yakıyor şişiriyor. Bir tek dolmalara ince bulgur koyuyorum. Hiç bulgur pilavı yapmam mesela hayatımda 2 sefer yaptım.Eder canım ben iki kaşık bulgur yesem sabaha artı 400 görürüm tartıda ama geçici şişlik yapıyor gider yarina
Aa hiç bilmediğim bir parça. Bakıyım hemen.Neden canın sıkkın bebito bu cumartesi bir yere gitmiyor musun yoksa ondan mı
dandini2017 sen geldiğinden beri farkında olmadan başıma bir bela sardın söylemeden edemicem belayı aşağıya yazıyorum
Dandini dandini dastana
Danalar mı girdi yine bostana
Ne kadar avutabilirsin beni
O abuk subuk masallarla
sene 2005 filan 101 mi ne öyle bir grubun şarkısı aklıma soktun gitmiyor şarkı klibi de gözümün önünde malesef
Canim sabah neden gelip bildirim yapmadin
Sende iyiki varsin tatlim :)
Aynen kovserimin dugunu vardi bugun :)
Allah mutlu mesut etsin bi yastikta insallah
Tabi ki kalabilirsin canım çok da mutlu oluruz
Keşke gekebilseydin canım bekledik listeye almak için ama neyse geçti gitti :)
Canım valla ben ilk zamanlar arkadaşlarımı ektim ilkokul arkadaşlarını hem de 10 senedir filan görmüyordum dedim diyetteyim tatlı yeriz o zaman dediler gitmedim buluşmayaBu üç gün kesinlikle kaçamak yapmıycam. Salı diyete başlamıştım, önümüzdeki salı sabahına kadar ne kadar verceğimi merak ediyorum. Ne zaman dışarıda biriyle buluşsam böyle saçmalıyorum. Buluştuğum arkadaşlarım hep zayıf tabi, ben de kaptırıyorum demek ki kendimi...
Bulguru hiç sevmiyorum, midemi yakıyor şişiriyor. Bir tek dolmalara ince bulgur koyuyorum. Hiç bulgur pilavı yapmam mesela hayatımda 2 sefer yaptım.
Şarkı acayip absürt bir şarkı çocukluk işte dinlerdimAa hiç bilmediğim bir parça. Bakıyım hemen.
Ben de ne nik alacağımı şaşırdım üye olduğum gün. Birçok kelime denedim olmadı. Aklıma dandi diye bir sakız mı vardı işte o geldi ama o da olmayınca artık, takılı türevlerine yöneldim de saçma bir nik tabi :)
Neden canın sıkkın bebito bu cumartesi bir yere gitmiyor musun yoksa ondan mı
dandini2017 sen geldiğinden beri farkında olmadan başıma bir bela sardın söylemeden edemicem belayı aşağıya yazıyorum
Dandini dandini dastana
Danalar mı girdi yine bostana
Ne kadar avutabilirsin beni
O abuk subuk masallarla
sene 2005 filan 101 mi ne öyle bir grubun şarkısı aklıma soktun gitmiyor şarkı klibi de gözümün önünde malesef
Dinledim, klibinde de ejdarhalar uçuyor game of gibi :) Eski ama ben hiç dinlememişim. 4 yüz diye bir grupmuş. :) Komikmiş...Canım valla ben ilk zamanlar arkadaşlarımı ektim ilkokul arkadaşlarını hem de 10 senedir filan görmüyordum dedim diyetteyim tatlı yeriz o zaman dediler gitmedim buluşmayasonra alıştım artık yanımda üzüm götürüyorum sadece çay ve filtre kahve içiyorum arkadaş buluşmalarında
Şarkı acayip absürt bir şarkı çocukluk işte dinlerdimaklımdan çıkmıyor deliricemm
Afiyet olsun.
Bu yazıları her hafta heyecanla bekliyorum teşekkürler paylaştığı için sabah sabah güzel olduTriplimelek nikli arkadaş bu hafta birinci olmuş, yazı yazmış, okumadıysanız diye buraya taşıdım.
'Merhabalar herkese
Buraya yazmak yazabilmeyi başarmak çok heyecanlı gerçektende...
Sırrım ;
ilk başta kilo vermemi çok çok isteyen ve destekleyen eşim
En önemlisi de benim çok istemem çünkü istemezsek inanmazsak asla başarılı olamayız. Kendime cok duzenli bir beslenme listesi yaptım asla dışına çıkmadım. Her önümüze sunulan şeyi yemek zorunda değiliz. Hayır demeyi başarabilmeliyiz.
Bol su ve düzenli sporumla birlikte bu başarıyı elde ettim.
Spor yapmadan kilo veremiyorum ben en dikkat ettiğim sporum. En azindan hic birsey yapamıyorsak bile yürüyüş o bile olur yeterki hareket olsun hayatımızda.
Tabiki de Ausencia kaptanımız veeee 7.Takım arkadaşlarımonların her an destek olması menü, spor konusunda desteklemeleri. İllaki kilo değil hayatımızla ilgili sorunlar da bile yazdıkları öneriler sayesinde de çok iyi bir takım olduk ve çok iyi kilolar veriyoruz.
Çoook mutlu oluyoruz kendimiz için sevdiklerimiz için
7.Takım Ausencia'
Bizi de motive etsin değil mi...
Pis karı evde oturayım demiyor hiççalıştığım için canım sıkkın zateen 3 ten sonra gezerim artık
400 müymüş ben 101 diye hatırlamışımDinledim, klibinde de ejdarhalar uçuyor game of gibi :) Eski ama ben hiç dinlememişim. 4 yüz diye bir grupmuş. :) Komikmiş...
Çalışmak güzel, sosyalleşiyor insan. Ama hafta sonları boş olsa daha iyi oluyor. 3 te çıkman iyi.çalıştığım için canım sıkkın zateen 3 ten sonra gezerim artık
Sağol cınımmAfiyet olsun.
Bir de içindekiler bölümümü yapsaydık acaba?
Şeftali mi yoğurt mu...neler var içinde
hiçte bilem millet ya çalışmıyor yada 1de çıkıyor bütün gün boş boş oturuyoruz genel deÇalışmak güzel, sosyalleşiyor insan. Ama hafta sonları boş olsa daha iyi oluyor. 3 te çıkman iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?