- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
07.09.17
Sabah 08.00
2 Elma bol tarcın
1 yumurta
1 domates
1 küçük çaydanlık dolusu yeşilçay
Akşam 18.40
Kıymalı domates çorbası 1 orta kase
2 salatalık
Su . 2.250ml
Spor 30 fitness kartı
-------------------------------------------------------
08.07.17
Sabah 09.15
2 tatlı kasıgı terayagıyla 2 yumurtadan omlet
2 salatalık
1 domates
1kk yarısı peynir
3 zeytin
2 fincan mate çayı
Akşam 18.00
Tavuklu kabak yemegi orta kase
6 kaşık yogurt
1 salatalık
1 tarçınlı elma (tatlı niyetine)
Su 3000ml
Spor Dambıllı hareketlerin hepsi yapıldı 15 kart vardır saymadım
Canim sabah neden gelip bildirim yapmadin2 hafta önce 89.3
Bugün 87.2
Fark 2.1
Yüzde 1.15
Hedef 72
Mesaj +30
Sende iyiki varsin tatlim :)gitmesin zaten canım gitmeyin valla çok alıştık buraya.. Ben hedef kilona insem bile gitmeyecegim canım tabi izin verirseniz yine hergun menü paylaşmak istiyorum en azından kilonu korumak ve en önemlisi yine sizinle olmak için ha tabi istemezseniz o ayrı
insAllah canım
Biliyorum canım inan samimi yorumlarınızdan herşey o kadar bariz belli ki..En yakin akrabalarımız teyzemiz halamız kuzenimiz vs hepsi birseyleri basimiza kakerken biz burda kardeş gibi birbirimizi koruduk destek ciktik hani derler ya burası sanal ortam gerçek hayat farklı tam tersi bence dışarısı gerçek gibi görünen sahte insanlarla dolu ama burası görünmeyen sadece belkide takma ismiyle tanıdığımız ama harika insanlarla dolu
İyiki varsiniz canlarım
Aynen kovserimin dugunu vardi bugun :)@AKovser de bugün gelin oldu ha :) canım gelince okursun insAllah Rabbim hep mutlu etsin güzel haberlerin gelsin hep buraya insAllah
Canim sabah neden gelip bildirim yapmadin
Sende iyiki varsin tatlim :)
Aynen kovserimin dugunu vardi bugun :)
Allah mutlu mesut etsin bi yastikta insallah
Dis cikarma evreleri biraz sancili gecebiliyor canim :)Perşembe sandım şimdi sizin yazdıklarınızı okudum oyle farkettim aslında kiloda iyi verdim bu sefer utanacak bişeyim de yoktu tüh yaof of çocuk durmuyor bu sıra iştahı kapandı gene zaten iştahsız da temelli gitti kökünden onla ugraşıyorum diş gelecek galiba yemek seçer oldu ucundanda olsa yiyen çocuk
Jamping Jack kolları ve bacakları yanlara açıp kapayarak zıplamakJumper Jack nedir ya
O birsey mi benim kizimda 2 olucak 10.5 ben napayim.cocugum zayif diye dusunme saglikli olsun az yesinAynen :/ neyse ekside olayımda listeye sonrada girsem olur napalım cocuk herşeyden önemli zayıf olmasa kendi haline bırakcam ama zayıf işte 1.5 yaşında kontrolde 10 kilo idi
Kilo durumun nedir hemserimIyi geceler
Kac gundur giremedim biliyosunuz il disindan yatili misafirim var anca kosuyorum cok mahcubum uc gunluk menu ve kilo bildirimi icin bu saate kaldim beni affedinColorayzn B bilinmeyenkullanici
Ayni kiloya gelmisiz
Ne guluyon pis pisAyni kiloya gelmisiz
Bak sen oyle mi kapisirizzNe guluyon pis pis
Ben haftaici 74 leri gordum
Tabi ki kalabilirsin canım çok da mutlu oluruzgitmesin zaten canım gitmeyin valla çok alıştık buraya.. Ben hedef kilona insem bile gitmeyecegim canım tabi izin verirseniz yine hergun menü paylaşmak istiyorum en azından kilonu korumak ve en önemlisi yine sizinle olmak için ha tabi istemezseniz o ayrı
insAllah canım
Biliyorum canım inan samimi yorumlarınızdan herşey o kadar bariz belli ki..En yakin akrabalarımız teyzemiz halamız kuzenimiz vs hepsi birseyleri basimiza kakerken biz burda kardeş gibi birbirimizi koruduk destek ciktik hani derler ya burası sanal ortam gerçek hayat farklı tam tersi bence dışarısı gerçek gibi görünen sahte insanlarla dolu ama burası görünmeyen sadece belkide takma ismiyle tanıdığımız ama harika insanlarla dolu
İyiki varsiniz canlarım
Keşke gekebilseydin canım bekledik listeye almak için ama neyse geçti gitti :)Colorayzn B bilinmeyenkullanici mebü ve kilo paylaşımı yapamadım 2 gunun bugunu perşembe sanıyordum çok özür dilerim
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤100DK | - | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤- | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 50M 200DK ❤ | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 150DK❤ | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
oburella | - | - | - | - | ❤❤ | - | - |
Kiz ben size ne dedim B bilinmeyenkullanici hatirlasin bayraminkacamaksiz atlattim ona soz vermistim ama yatili misafirde sen yemesen olmuyo ya diyetini sonra yap biz gelmisiz diyolar ohoo daha neler yemedim ben aslindaIslak kek,dondurma
Kapisalim kapisalim iyi gelir ikimizeBak sen oyle mi kapisirizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?