Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Colorayzn

B bilinmeyenkullanici

2 hafta önce 89.3
Bugün 87.2
Fark 2.1
Yüzde 1.15
Hedef 72
Mesaj +30
Canim sabah neden gelip bildirim yapmadin
Sende iyiki varsin tatlim :)
@AKovser de bugün gelin oldu ha :) canım gelince okursun insAllah Rabbim hep mutlu etsin güzel haberlerin gelsin hep buraya insAllah
Aynen kovserimin dugunu vardi bugun :)
Allah mutlu mesut etsin bi yastikta insallah

Canim sabah neden gelip bildirim yapmadin

Sende iyiki varsin tatlim :)

Aynen kovserimin dugunu vardi bugun :)
Allah mutlu mesut etsin bi yastikta insallah

Perşembe sandım şimdi sizin yazdıklarınızı okudum oyle farkettim aslında kiloda iyi verdim bu sefer utanacak bişeyim de yoktu tüh ya of of çocuk durmuyor bu sıra iştahı kapandı gene zaten iştahsız da temelli gitti kökünden onla ugraşıyorum diş gelecek galiba yemek seçer oldu ucundanda olsa yiyen çocuk

Dis cikarma evreleri biraz sancili gecebiliyor canim :)
Listeye gireceksin diye bekledik ama gelmedin :) tuh diyorum

Aynen :/ neyse ekside olayımda listeye sonrada girsem olur napalım cocuk herşeyden önemli zayıf olmasa kendi haline bırakcam ama zayıf işte 1.5 yaşında kontrolde 10 kilo idi

Aynen :/ neyse ekside olayımda listeye sonrada girsem olur napalım cocuk herşeyden önemli zayıf olmasa kendi haline bırakcam ama zayıf işte 1.5 yaşında kontrolde 10 kilo idi
O birsey mi benim kizimda 2 olucak 10.5 ben napayim.cocugum zayif diye dusunme saglikli olsun az yesin

Tabi ki kalabilirsin canım çok da mutlu oluruz
Colorayzn B bilinmeyenkullanici mebü ve kilo paylaşımı yapamadım 2 gunun bugunu perşembe sanıyordum çok özür dilerim
Keşke gekebilseydin canım bekledik listeye almak için ama neyse geçti gitti :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
mutsuzmutlu-❤❤❤❤❤❤❤❤--
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤100DK--
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤❤-❤❤--
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤---
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤-❤---
Besaraz-❤❤❤❤❤❤50M 200DK ❤--
thesquatgirl❤❤❤❤❤-❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
smykmy ❤❤❤❤❤❤❤❤150DK❤--
dandini2017-❤❤❤❤❤❤❤❤--
oburella----❤❤--

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…