Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol cınımm
Şeftali yoğurt tarçın yulaf ezmesi
Akşama zaten menüde yazıyoruz hepsini
Mmmm çok güzelmiş.
Yaz meyveleri güzel oluyor, insan fazla tüketiyor. Sulu sulu oluyorlar. Kışın güzel meyve yok çok.
Greyfurt seviyorum ama.

hiçte bilem millet ya çalışmıyor yada 1de çıkıyor bütün gün boş boş oturuyoruz genel de
Tatil yapsalarmış keşke o zaman, insanları boş yere getiriyorlar oraya. Ben çalışırken de öyle boş günler geçiyordu ki bazen. Evden çıktığıma üzülüyordum.

Mmmm çok güzelmiş.
Yaz meyveleri güzel oluyor, insan fazla tüketiyor. Sulu sulu oluyorlar. Kışın güzel meyve yok çok.
Greyfurt seviyorum ama.
Greyfurt dedin ekşi tadı geldi ağzıma istemsizce ben de pek sevmem kış meyvelerini kışın ne yicem bu karışım içinde bilmiyorum

ne oturcammm beee hayatımı yaşıcam tabi çalış çalış nereye kadar
Biz hayatımızı yaşamıyor muyuz laf mı soktun yoksa

Yemeeee sakın yemeeeee listedesin artıkkk

Günaydın kızlar bebişten dolayı 5ten itibaren uyanığız.kahvaltı yapacgım.menümü hemen paylasıyorum.
Afiyet olsun canim
Izmirliyim canim ben
Tripli arkadasimmm :)))
Tebrik edeyim kendisini dur sen :)
Pilavdann tabiikii
Colorayzn canim ben ta ne zamandir burdayim 4.haftam ne zaman listeye girebilcem
Canim dun sabah geleydin tarti bildireydn ki vermen gerekiyordu oyle alicaktim seni listeye almissin regl bile olsa ama alan birini listeye alirsam nasil karar defteri okuyosun der bana ucarlar

Ben diyetisyene son gittiğimde tatildeydim haliyle kahvaltılar en erken 9 da oluyordu. Hadi bugün tatil diyet güzel devam etcek ama okul olduğu günler 7 buçukta kahvaltı 1 buçukta öğle yemeği yiyorum ara öğünler genelde yeşil çay oluyor listede onu da içmiyorum hamile olabilirim diye. İnanılmaz acıkıyorum diyetisyene gideli ilk kez bu hafta çok aciktim ve hiç kilo vermedim. Ufak ufak kaçamaklarim oldu 1 meyve ,8 badem gibi ekstra Ara öğünler yaptım. Bi kere dondurma 1 kere de börek yedim. Evdeyken diyet çok kolaydı kilolar 2 şer 3 er gidiyodu. Hedefime 3 kilo kaldi tam kabuğu kırdım diyince durdu motivasyonum da düştü.
Diyetisyen metabolizma hızı artıran çay tarifi vermiş günde 3 bardak içebilirsiniz demiş zencefil tarçın yeşil çay elma limon var içinde açaba hamileysem bu cayı içsem zarar verir mi? Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…