- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
Mmmm çok güzelmiş.Sağol cınımm
Şeftali yoğurt tarçın yulaf ezmesi
Akşama zaten menüde yazıyoruz hepsini
ne oturcammm beee hayatımı yaşıcam tabi çalış çalış nereye kadarBu yazıları her hafta heyecanla bekliyorum teşekkürler paylaştığı için sabah sabah güzel oldu
Pis karı evde oturayım demiyor hiç
400 müymüş ben 101 diye hatırlamışım
Tatil yapsalarmış keşke o zaman, insanları boş yere getiriyorlar oraya. Ben çalışırken de öyle boş günler geçiyordu ki bazen. Evden çıktığıma üzülüyordum.hiçte bilem millet ya çalışmıyor yada 1de çıkıyor bütün gün boş boş oturuyoruz genel de
Greyfurt dedin ekşi tadı geldi ağzıma istemsizceMmmm çok güzelmiş.
Yaz meyveleri güzel oluyor, insan fazla tüketiyor. Sulu sulu oluyorlar. Kışın güzel meyve yok çok.
Greyfurt seviyorum ama.
Biz hayatımızı yaşamıyor muyuz laf mı soktun yoksane oturcammm beee hayatımı yaşıcam tabi çalış çalış nereye kadar
bi telefon bile çalmıyor düşünTatil yapsalarmış keşke o zaman, insanları boş yere getiriyorlar oraya. Ben çalışırken de öyle boş günler geçiyordu ki bazen. Evden çıktığıma üzülüyordum.
sen evde otur !!!!!! orturmaaaa çık gez dolaş ben mi tutuyorum seni hııhhhGreyfurt dedin ekşi tadı geldi ağzıma istemsizceben de pek sevmem kış meyvelerini kışın ne yicem bu karışım içinde bilmiyorum
Biz hayatımızı yaşamıyor muyuz laf mı soktun yoksa
Arkadaşım 2 gündür eve bağladı çıkıcam ama haber bekliyorum colorun dediği kolye den almaya çıkıcam en kötü bugünsen evde otur !!!!!! orturmaaaa çık gez dolaş ben mi tutuyorum seni hııhhh
Günaydın kızlar,
Bende artı ciktim ya , pilavdan mı acaba
Bizde bugün yine kütüphane ordan anneme gidicez
Onunda temizliğini ben yapıyorum ama şimdi diyet anlamaz dolduruyor tabağını
Dikkat etmem lazım niye artı ciktim ben ya
havalar güzelken çık gez kış geliyorArkadaşım 2 gündür eve bağladı çıkıcam ama haber bekliyorum colorun dediği kolye den almaya çıkıcam en kötü bugün
Kış daha güzel ya montuma sarınıp saatlerce yürücemhavalar güzelken çık gez kış geliyor
Waaov kaç kilo verdin toplamdaKış daha güzel ya montuma sarınıp saatlerce yürücem
Dün montumu çıkardım giydim çuval giymiş kedi gibi oldum yeni montlar almam lazım
Canım sen öğrenci misin Bursa'da nerdesinhavalar güzelken çık gez kış geliyor
En yüksek 95 gördüm 13.2 kg vermişim :)Waaov kaç kilo verdin toplamda
Yemicem tamam söz :)
Kız tartıya gelmiyorsun menü 3 günün aynı anda paylaşıyorsun nasıl gircen listeye
Maşallah süpersin kızEn yüksek 95 gördüm 13.2 kg vermişim :)
Anlaştık o xaman valla o kadar çok ceza veririm ki tüm hafta bitiremezsin hepsini
Ama ben temmuzdan beri burdayım sen yeni geldin sayılır bana göre hem menülerin de yavaş yavaş düzene giriyorMaşallah süpersin kız
Ben 4 verdim daha
Afiyet olsun canimGünaydın kızlar bebişten dolayı 5ten itibaren uyanığız.kahvaltı yapacgım.menümü hemen paylasıyorum.
Izmirliyim canim benBimde vardi cnm karabugday. Ben cagri marketten alıyorum orda varmi bilmiyorum.buarada nerede oturuyordun:)
Haftaya insallahdandini2017 ile bizde katilicaz 1. Oluruzz
Ayy yok bnde cok tembelim normalde inan burasi iyi geldii. Aa ben denemedm onu denerm bugun.
Tripli arkadasimmm :)))Triplimelek nikli arkadaş bu hafta birinci olmuş, yazı yazmış, okumadıysanız diye buraya taşıdım.
'Merhabalar herkese
Buraya yazmak yazabilmeyi başarmak çok heyecanlı gerçektende...
Sırrım ;
ilk başta kilo vermemi çok çok isteyen ve destekleyen eşim
En önemlisi de benim çok istemem çünkü istemezsek inanmazsak asla başarılı olamayız. Kendime cok duzenli bir beslenme listesi yaptım asla dışına çıkmadım. Her önümüze sunulan şeyi yemek zorunda değiliz. Hayır demeyi başarabilmeliyiz.
Bol su ve düzenli sporumla birlikte bu başarıyı elde ettim.
Spor yapmadan kilo veremiyorum ben en dikkat ettiğim sporum. En azindan hic birsey yapamıyorsak bile yürüyüş o bile olur yeterki hareket olsun hayatımızda.
Tabiki de Ausencia kaptanımız veeee 7.Takım arkadaşlarımonların her an destek olması menü, spor konusunda desteklemeleri. İllaki kilo değil hayatımızla ilgili sorunlar da bile yazdıkları öneriler sayesinde de çok iyi bir takım olduk ve çok iyi kilolar veriyoruz.
Çoook mutlu oluyoruz kendimiz için sevdiklerimiz için
7.Takım Ausencia'
Bizi de motive etsin değil mi...
Pilavdann tabiikiiGünaydın kızlar,
Bende artı ciktim ya , pilavdan mı acaba
Bizde bugün yine kütüphane ordan anneme gidicez
Onunda temizliğini ben yapıyorum ama şimdi diyet anlamaz dolduruyor tabağını
Dikkat etmem lazım niye artı ciktim ben ya
Canim dun sabah geleydin tarti bildireydn ki vermen gerekiyordu oyle alicaktim seni listeye almissin regl bile olsa ama alan birini listeye alirsam nasil karar defteri okuyosun der bana ucarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?