Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyyy hamile olma ihtimalim varsa boşver çayı metabolizmayı

Valla kuzum netten bak istersen

Yani istiyorum ve korunmuyorum. Hamile kalana kadar da verebildigim kadar kilo vereyim diyorum. Karmaşık bi durum oldu. Neyse adete 4 gün kala kan testi yaptiracam 2 gun kaldi inşallah hamileyimdir
Hadi bakalım ya dua edicem senin için inşallah hamilesindir hayırlısıyla :)
Bence dediğin çay dan uzak dur hafif hafif spor yap dahs iyi

Kış daha güzel ya montuma sarınıp saatlerce yürücem
Dün montumu çıkardım giydim çuval giymiş kedi gibi oldum yeni montlar almam lazım

Yaaa ne büyük mutluluk

Yalniz ben pastayi huplettim dun ama sabah dune gore -400 ciktm sasirdim

Zencefil,tarçın ve yeşil çay çok tehlikeli diyor heryerde miktarı hakkında bişey soylememisler. Uzak durmak en iyisi sanırım. Onlar olmadan da kilo gitmiyo hayirlisi bakalim
Allah gönlüne göre versin arkadaşim,
Evlat kokusunu isteyen herkese tattirsin Rabbim,
Yeşil çay icme

Rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah

Günaydınlar. Dün menumu yazamadım. Bayaa kötü bi gündü diyet açısından ama cuma olduğu için ve bayramı kacamakasiz kilo vererek atlattigim için kendime kızmıyorum yanlız şu an midem bulanıyor kahvaltı da çay peynir ekmek yedim midemi bastirsin diye.
Cuma menum
Öğlen kahvaltı yarım haşhaşlı çörek peynir zeytin 1 yemek kaşığı keciboynuzu ezmesi şekersiz glutensiz

Akşam 5 gibi yarım porsiyon köri soslu tavuklu makarna disardaydik kızımla pek sevmedim makarnayı bitiremedim

7 gibi sütlü tatlı bir kase sade filtre kahve

Akşam 10 gibi yarım kadeh şarap yarım şeftali 5/6 fındık
Bişeye alkollü asitli içecekleri sevmem akşam eşime nescafe icelimmi dedim bi kerede şarap icelimmi de dedi bende dedim. Şimdi midem bulanıyor mustehak bana

Su 2 lt
Spor 4500 adım yürüyüş alışveriş gezmesi.
Jj yapmadım dinlenme günü olsun diye.

Evet sporda hiç abartmıyorum yuruyus yapıyorum sadece tempolu. Sağolun valla dualarınız icin.
Sporu tempolu yapma.kuzum yavaş yürü en azından 5 ayına kadar yukarılara uzanma çırpma işi asla yapma kuzum doktor bana öyle demişti ilk çocuğuma hamile iken yürüyüş u bile 5 aydan sonra öneriyorlar ilk 5 düşük riski yüksek olurmua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…