- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Ayyyy hamile olma ihtimalim varsa boşver çayı metabolizmayıBen diyetisyene son gittiğimde tatildeydim haliyle kahvaltılar en erken 9 da oluyordu. Hadi bugün tatil diyet güzel devam etcek ama okul olduğu günler 7 buçukta kahvaltı 1 buçukta öğle yemeği yiyorum ara öğünler genelde yeşil çay oluyor listede onu da içmiyorum hamile olabilirim diye. İnanılmaz acıkıyorum diyetisyene gideli ilk kez bu hafta çok aciktim ve hiç kilo vermedim. Ufak ufak kaçamaklarim oldu 1 meyve ,8 badem gibi ekstra Ara öğünler yaptım. Bi kere dondurma 1 kere de börek yedim. Evdeyken diyet çok kolaydı kilolar 2 şer 3 er gidiyodu. Hedefime 3 kilo kaldi tam kabuğu kırdım diyince durdu motivasyonum da düştü.
Diyetisyen metabolizma hızı artıran çay tarifi vermiş günde 3 bardak içebilirsiniz demiş zencefil tarçın yeşil çay elma limon var içinde açaba hamileysem bu cayı içsem zarar verir mi? Kafamda deli sorular
Valla kuzum netten bak istersenBen diyetisyene son gittiğimde tatildeydim haliyle kahvaltılar en erken 9 da oluyordu. Hadi bugün tatil diyet güzel devam etcek ama okul olduğu günler 7 buçukta kahvaltı 1 buçukta öğle yemeği yiyorum ara öğünler genelde yeşil çay oluyor listede onu da içmiyorum hamile olabilirim diye. İnanılmaz acıkıyorum diyetisyene gideli ilk kez bu hafta çok aciktim ve hiç kilo vermedim. Ufak ufak kaçamaklarim oldu 1 meyve ,8 badem gibi ekstra Ara öğünler yaptım. Bi kere dondurma 1 kere de börek yedim. Evdeyken diyet çok kolaydı kilolar 2 şer 3 er gidiyodu. Hedefime 3 kilo kaldi tam kabuğu kırdım diyince durdu motivasyonum da düştü.
Diyetisyen metabolizma hızı artıran çay tarifi vermiş günde 3 bardak içebilirsiniz demiş zencefil tarçın yeşil çay elma limon var içinde açaba hamileysem bu cayı içsem zarar verir mi? Kafamda deli sorular
Yani istiyorum ve korunmuyorum. Hamile kalana kadar da verebildigim kadar kilo vereyim diyorum. Karmaşık bi durum oldu. Neyse adete 4 gün kala kan testi yaptiracam 2 gun kaldi inşallah hamileyimdirAyyyy hamile olma ihtimalim varsa boşver çayı metabolizmayı
Zencefil,tarçın ve yeşil çay çok tehlikeli diyor heryerde miktarı hakkında bişey soylememisler. Uzak durmak en iyisi sanırım. Onlar olmadan da kilo gitmiyo hayirlisi bakalimValla kuzum netten bak istersen
Hadi bakalım ya dua edicem senin için inşallah hamilesindir hayırlısıyla :)Yani istiyorum ve korunmuyorum. Hamile kalana kadar da verebildigim kadar kilo vereyim diyorum. Karmaşık bi durum oldu. Neyse adete 4 gün kala kan testi yaptiracam 2 gun kaldi inşallah hamileyimdir
Evet sporda hiç abartmıyorum yuruyus yapıyorum sadece tempolu. Sağolun valla dualarınız icin.Hadi bakalım ya dua edicem senin için inşallah hamilesindir hayırlısıyla :)
Bence dediğin çay dan uzak dur hafif hafif spor yap dahs iyi
Kış daha güzel ya montuma sarınıp saatlerce yürücem
Dün montumu çıkardım giydim çuval giymiş kedi gibi oldum yeni montlar almam lazım
Allah gönlüne göre versin arkadaşim,Zencefil,tarçın ve yeşil çay çok tehlikeli diyor heryerde miktarı hakkında bişey soylememisler. Uzak durmak en iyisi sanırım. Onlar olmadan da kilo gitmiyo hayirlisi bakalim
Ben sütlaç bile yemedim artidayimYaaa ne büyük mutluluk
Yalniz ben pastayi huplettim dun ama sabah dune gore -400 ciktm sasirdim
yok kız ne öğrenci 35 yaş evli barklı bi hatunumCanım sen öğrenci misin Bursa'da nerdesin
pisliktir yapar vallaa cezalar ondaEn yüksek 95 gördüm 13.2 kg vermişim :)
Anlaştık o xaman valla o kadar çok ceza veririm ki tüm hafta bitiremezsin hepsini
Ben sütlaç bile yemedim artidayim
Rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallahBen diyetisyene son gittiğimde tatildeydim haliyle kahvaltılar en erken 9 da oluyordu. Hadi bugün tatil diyet güzel devam etcek ama okul olduğu günler 7 buçukta kahvaltı 1 buçukta öğle yemeği yiyorum ara öğünler genelde yeşil çay oluyor listede onu da içmiyorum hamile olabilirim diye. İnanılmaz acıkıyorum diyetisyene gideli ilk kez bu hafta çok aciktim ve hiç kilo vermedim. Ufak ufak kaçamaklarim oldu 1 meyve ,8 badem gibi ekstra Ara öğünler yaptım. Bi kere dondurma 1 kere de börek yedim. Evdeyken diyet çok kolaydı kilolar 2 şer 3 er gidiyodu. Hedefime 3 kilo kaldi tam kabuğu kırdım diyince durdu motivasyonum da düştü.
ay bu aralar canım hep kaçamak yapmak istiyorrrrsütlaaççççcandırrrr
Tebrikler kuzum.diyetin basindasin bu haftalar attım değerinde ikişer ikişer gider inşallah kilolarinYaaa ne büyük mutluluk
Yalniz ben pastayi huplettim dun ama sabah dune gore -400 ciktm sasirdim
Sporu tempolu yapma.kuzum yavaş yürü en azından 5 ayına kadar yukarılara uzanma çırpma işi asla yapma kuzum doktor bana öyle demişti ilk çocuğuma hamile iken yürüyüş u bile 5 aydan sonra öneriyorlar ilk 5 düşük riski yüksek olurmuaEvet sporda hiç abartmıyorum yuruyus yapıyorum sadece tempolu. Sağolun valla dualarınız icin.
Üzme kendini inersin yarinaBen sütlaç bile yemedim artidayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?