Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

70 kilo olunca ayriliyorum arkadaslar,bilginize kaptan olarak gizem devam etmek isterse ona devredicem eger istemezse baska kaptanlardan yardim isticem.Boyle bir karar aldim ve degistirmicem kararimi da.Tesekkur ederim hepinize :)
Kaptanlığı bırak istersen ama devam et 70 kg de zayıf olmazsın ki

Yani istiyorum ve korunmuyorum. Hamile kalana kadar da verebildigim kadar kilo vereyim diyorum. Karmaşık bi durum oldu. Neyse adete 4 gün kala kan testi yaptiracam 2 gun kaldi inşallah hamileyimdir
Amin canım inşallah bende heyecanlandım dualarımız seninle olsun.

Tazesi gibi olmazzzz
En çok kuru üzümlü seviyorum birde senin gibi yaz meyvelerinden 1 adet mınık dilimeyip katıp 1-2 çay kaşıgı tarçın yanına mutlaka bitki çayı ne olursa özellikle yeşilçay hem iştah kapatıyor yulaf ezmeside baya tokluk ve enerji yapıyor bende daha güler yüzlü enerjik oluyorum bi kaç gundur giremiyorum fazla bebek yuzunden bugun usenmedım dun geceden sonra yazılanları okudum

Whiteblacklife Ben sana çok alışmıştım meyveyi akşam yiyince ödem yaptıgını senden ögrendim hep yerdim her ogun onceden mutlaka 1 tane şimdi ikindiden sonra yemiyorum eskisi gibi. Halamız gelince ödem oldugundan haberim yoktu bana çok destek oldun Colorayzn da öyle 70kg olunca gidecegini yazmışsın bebek yüzünden mi giremeyeceksin ben baya bir zorlanıyorum bazen bebekten unutuyorum bile yorgunluktan genelde yazıyordum hep gece bu hafta böyle oldu uzanınca direkt gözlerim kapanıyor zor uyurum normalde uyumam zaman alır spor + bebek + ev enerjimi bitiriyor. En azından sende arada da olsa gir evinde internet varsa cocuk uyuyunca girersin özletme kendini.
Whiteblacklife senden bizi motive edecek uzun bir yazı yazmanı bekliyoruz. Yazacagını yazmıştın ben unutmadım.

Bebek yuzunden degil canim.Baska sebeplerim var

70 kilo olunca ayriliyorum arkadaslar,bilginize kaptan olarak gizem devam etmek isterse ona devredicem eger istemezse baska kaptanlardan yardim isticem.Boyle bir karar aldim ve degistirmicem kararimi da.Tesekkur ederim hepinize :)
Eğer bunu bizim aramızda sorun oldu diye yapıyorsan böyle bir şeye hiç gerek yok sen kaptansin gizemde yardımcın diye sorun çıkmadi bu mevzunun senin kaptan olmanla hiç bir alakası yok herkes kendini ifade etmeye çalıştı herkes kendince anlamak istediğini anladi mevzu bu kadar tartıştık konuştuk ve bitti kimse kimseye hakaret etmesi yada sana bı terbiyesizlik yapmadım konuştuk anlaştık yada anlaşamadık mevzuat burada kapandı benim için

SIKILDIM hepsi bu.

Yazacağım canım

Ceza yaz tabi ki ben severim cezayı
70 fazla değilmi kaptanligi bıraksan bile biraz daha aşağı çekebilirsin hedefini.
Bakın bimden ne aldımmmm dışarı giderken yemek götürmek için beslenme kabıııEki Görüntüle 2042465
Güzel günlerde kullan.

İSTEYEN OKUSUN...
Hep kiloluydum hayatımın hiç bir döneminde ne normal kiloda nede zayıf olmadım evlendigim de 76 kiloydun.76 kilo ile de ilk çocuğumu dogurdum. Doğumdan sonra yine kendi kiloma çıktım.ikinci çocuğuma 78.5 kilo hamile kaldım.Ayni kilo ile de doğum yaptım doğumdan sonra 4 ayda yine bu kiloya çıktım ramazan bayramının birinci günü evde o kadar çok misafir vardı ki görümcem o kadar insanın içinde kamyon tekeri gibisin gidecen yere yurumene gerek yok dedi yuvarlanarak gidersin dedi eşimin arkadaşları hanımları benim arkadaşlarım erkek kadın dolu ev rengim değişti ne diyecegimi bilemedim sadece farkında değilim diyebildim ertesi gün 26 haziran sabah kahvaltıda yarım ekmek yarım paket Sarelle sucuklu yumurta yedim o kadar çok yedim ki nerdeyse mide fesati gecirecektim ve hepsini topladım bitti dedim ve o gün başladım diyete
İki ay 12 gündür elimden geleni yapıyorum kilo vermek adına tam 17.6 kilo verdim.Artik obez değilim.daha yolum var biliyorum istediğim kiloya o tartıda görünceye kadar vazgeçmeyeceğim.
Doktor hayatta kilo veremezsiniz triodlerin de sorun var demişti ben verdim.Henuz tam başaramaz sam da yolun yarısını geçtim
Kiyafetlerim çuval gibi geldikçe mutluluğunu anlatamam.Beni görenlerin yüzünde ki şaşkınlık paha biçilemez.En değerlisi de kendimi iyi hissetmem bı mağazaya girerken acaba burada büyük beden var mıdır diye korkmadan girmek yada mağazanın kapısında abla bizde büyük beden yok diyen kimse çıkmıyor karşıma arkadaslarim doğum gunume sana göre kıyafet bulamadık diyemiyor onun kalıbı dar bunun şurası şöyle diye bahaneler uretmiyorum artık
Hadi ne bekliyorsunuz bu kadar güzel şeyleri yaşamak her kadının hakkı kilolu olmak özür yada kusur değil obezite bı hastalık ve tek ilacı sensin

26.06 kilo 78.5 boy 153 bel 110

09.09 kilo 60.9 bel 79

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…