- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Kaptanlığı bırak istersen ama devam et 70 kg de zayıf olmazsın ki70 kilo olunca ayriliyorum arkadaslar,bilginize kaptan olarak gizem devam etmek isterse ona devredicem eger istemezse baska kaptanlardan yardim isticem.Boyle bir karar aldim ve degistirmicem kararimi da.Tesekkur ederim hepinize :)
ben denedim fayda etmedi ne umutla almıştım eczanedenBenimde uykum kaçtı iyi geceler kızlar
Keçiboynuzu özü denediniz mi çocuklarınıza
Hem çok faydalı hem iştah açar kilo aldırır
Kuru meyveler ne gune duruyor canımGreyfurt dedin ekşi tadı geldi ağzıma istemsizceben de pek sevmem kış meyvelerini kışın ne yicem bu karışım içinde bilmiyorum
Amin canım inşallah bende heyecanlandım dualarımız seninle olsun.Yani istiyorum ve korunmuyorum. Hamile kalana kadar da verebildigim kadar kilo vereyim diyorum. Karmaşık bi durum oldu. Neyse adete 4 gün kala kan testi yaptiracam 2 gun kaldi inşallah hamileyimdir
Tazesi gibi olmazzzzKuru meyveler ne gune duruyor canım
TeşekkürlerKullanma ozaman her ihtimale karsi
Peki,sen bilirsin.
En çok kuru üzümlü seviyorum birde senin gibi yaz meyvelerinden 1 adet mınık dilimeyip katıp 1-2 çay kaşıgı tarçın yanına mutlaka bitki çayı ne olursa özellikle yeşilçay hem iştah kapatıyor yulaf ezmeside baya tokluk ve enerji yapıyor bende daha güler yüzlü enerjik oluyorum bi kaç gundur giremiyorum fazla bebek yuzunden bugun usenmedım dun geceden sonra yazılanları okudumTazesi gibi olmazzzz
Bebek yuzunden degil canim.Baska sebeplerim varEn çok kuru üzümlü seviyorum birde senin gibi yaz meyvelerinden 1 adet mınık dilimeyip katıp 1-2 çay kaşıgı tarçın yanına mutlaka bitki çayı ne olursa özellikle yeşilçay hem iştah kapatıyor yulaf ezmeside baya tokluk ve enerji yapıyor bende daha güler yüzlü enerjik oluyorum bi kaç gundur giremiyorum fazla bebek yuzunden bugun usenmedım dun geceden sonra yazılanları okudum
Whiteblacklife Ben sana çok alışmıştım meyveyi akşam yiyince ödem yaptıgını senden ögrendim hep yerdim her ogun onceden mutlaka 1 tane şimdi ikindiden sonra yemiyorum eskisi gibi. Halamız gelince ödem oldugundan haberim yoktu bana çok destek oldun Colorayzn da öyle 70kg olunca gidecegini yazmışsın bebek yüzünden mi giremeyeceksin ben baya bir zorlanıyorum bazen bebekten unutuyorum bile yorgunluktan genelde yazıyordum hep gece bu hafta böyle oldu uzanınca direkt gözlerim kapanıyor zor uyurum normalde uyumam zaman alır spor + bebek + ev enerjimi bitiriyor. En azından sende arada da olsa gir evinde internet varsa cocuk uyuyunca girersin özletme kendini.
Whiteblacklife senden bizi motive edecek uzun bir yazı yazmanı bekliyoruz. Yazacagını yazmıştın ben unutmadım.
Eğer bunu bizim aramızda sorun oldu diye yapıyorsan böyle bir şeye hiç gerek yok sen kaptansin gizemde yardımcın diye sorun çıkmadi bu mevzunun senin kaptan olmanla hiç bir alakası yok herkes kendini ifade etmeye çalıştı herkes kendince anlamak istediğini anladi mevzu bu kadar tartıştık konuştuk ve bitti kimse kimseye hakaret etmesi yada sana bı terbiyesizlik yapmadım konuştuk anlaştık yada anlaşamadık mevzuat burada kapandı benim için70 kilo olunca ayriliyorum arkadaslar,bilginize kaptan olarak gizem devam etmek isterse ona devredicem eger istemezse baska kaptanlardan yardim isticem.Boyle bir karar aldim ve degistirmicem kararimi da.Tesekkur ederim hepinize :)
SIKILDIM hepsi bu.Eğer bunu bizim aramızda sorun oldu diye yapıyorsan böyle bir şeye hiç gerek yok sen kaptansin gizemde yardımcın diye sorun çıkmadi bu mevzunun senin kaptan olmanla hiç bir alakası yok herkes kendini ifade etmeye çalıştı herkes kendince anlamak istediğini anladi mevzu bu kadar tartıştık konuştuk ve bitti kimse kimseye hakaret etmesi yada sana bı terbiyesizlik yapmadım konuştuk anlaştık yada anlaşamadık mevzuat burada kapandı benim için
Senin kararın senin tercihin kendin için doğru olanı sen bilirsinSIKILDIM hepsi bu.
Evet ben bilirimSenin kararın senin tercihin kendin için doğru olanı sen bilirsin
Yazacağım canımEn çok kuru üzümlü seviyorum birde senin gibi yaz meyvelerinden 1 adet mınık dilimeyip katıp 1-2 çay kaşıgı tarçın yanına mutlaka bitki çayı ne olursa özellikle yeşilçay hem iştah kapatıyor yulaf ezmeside baya tokluk ve enerji yapıyor bende daha güler yüzlü enerjik oluyorum bi kaç gundur giremiyorum fazla bebek yuzunden bugun usenmedım dun geceden sonra yazılanları okudum
Whiteblacklife Ben sana çok alışmıştım meyveyi akşam yiyince ödem yaptıgını senden ögrendim hep yerdim her ogun onceden mutlaka 1 tane şimdi ikindiden sonra yemiyorum eskisi gibi. Halamız gelince ödem oldugundan haberim yoktu bana çok destek oldun Colorayzn da öyle 70kg olunca gidecegini yazmışsın bebek yüzünden mi giremeyeceksin ben baya bir zorlanıyorum bazen bebekten unutuyorum bile yorgunluktan genelde yazıyordum hep gece bu hafta böyle oldu uzanınca direkt gözlerim kapanıyor zor uyurum normalde uyumam zaman alır spor + bebek + ev enerjimi bitiriyor. En azından sende arada da olsa gir evinde internet varsa cocuk uyuyunca girersin özletme kendini.
Whiteblacklife senden bizi motive edecek uzun bir yazı yazmanı bekliyoruz. Yazacagını yazmıştın ben unutmadım.
Sen değil ben bilirim ulannnnnEvet ben bilirim
Dagil ulannSen değil ben bilirim ulannnnn
Ceza yaz tabi ki ben severim cezayıAllahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Maşallah maşallah ama eksi çıktın diye yine hüpletme de
Aman Allahımmm annene gitmeeee
Oooo abla menü çok fenasana listede değilsin diye ceza yazmıyorum ams dilersen yazabilirim
70 fazla değilmi kaptanligi bıraksan bile biraz daha aşağı çekebilirsin hedefini.70 kilo olunca ayriliyorum arkadaslar,bilginize kaptan olarak gizem devam etmek isterse ona devredicem eger istemezse baska kaptanlardan yardim isticem.Boyle bir karar aldim ve degistirmicem kararimi da.Tesekkur ederim hepinize :)
Güzel günlerde kullan.Bakın bimden ne aldımmmm dışarı giderken yemek götürmek için beslenme kabıııEki Görüntüle 2042465
Evet ben bilirim
Bakın bimden ne aldımmmm dışarı giderken yemek götürmek için beslenme kabıııEki Görüntüle 2042465
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?