Allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinEvet sporda hiç abartmıyorum yuruyus yapıyorum sadece tempolu. Sağolun valla dualarınız icin.
Maşallah maşallah ama eksi çıktın diye yine hüpletme deYaaa ne büyük mutluluk
Yalniz ben pastayi huplettim dun ama sabah dune gore -400 ciktm sasirdim
Aman Allahımmm annene gitmeeeeAnnem telde diyorki kaçta geliyorsun çiğbörek yapalım mı
Dedim ben diyetteyim
Oooo abla menü çok fenaGünaydınlar. Dün menumu yazamadım. Bayaa kötü bi gündü diyet açısından ama cuma olduğu için ve bayramı kacamakasiz kilo vererek atlattigim için kendime kızmıyorum yanlız şu an midem bulanıyor kahvaltı da çay peynir ekmek yedim midemi bastirsin diye.
Cuma menum
Öğlen kahvaltı yarım haşhaşlı çörek peynir zeytin 1 yemek kaşığı keciboynuzu ezmesi şekersiz glutensiz
Akşam 5 gibi yarım porsiyon köri soslu tavuklu makarna disardaydik kızımla pek sevmedim makarnayı bitiremedim
7 gibi sütlü tatlı bir kase sade filtre kahve
Akşam 10 gibi yarım kadeh şarap yarım şeftali 5/6 fındık
Bişeye alkollü asitli içecekleri sevmem akşam eşime nescafe icelimmi dedim bi kerede şarap icelimmi de dedi bende dedim. Şimdi midem bulanıyor mustehak bana
Su 2 lt
Spor 4500 adım yürüyüş alışveriş gezmesi.
Jj yapmadım dinlenme günü olsun diye.
Aa ben hep öğrenci gibi düşünmüştüm seniyok kız ne öğrenci 35 yaş evli barklı bi hatunumbursa'nın bir ilçesindeyim
cevapla yazan yerde yanında çoklu ileti var şekerim nasıl bir imaj bıraktım ki öğrenci sandın :)Şu çoklu alıntıyi bana bı öğretin sevabına
Altta da cevap yaz yerinde çoklu alıntılar ekle varŞu çoklu alıntıyi bana bı öğretin sevabına
Aaa öyle mi benim düşükler sebepsiz olduğu için bi de çok kisa sürede olduğu için hiç spor falan konusmamistik doktorla.Sporu tempolu yapma.kuzum yavaş yürü en azından 5 ayına kadar yukarılara uzanma çırpma işi asla yapma kuzum doktor bana öyle demişti ilk çocuğuma hamile iken yürüyüş u bile 5 aydan sonra öneriyorlar ilk 5 düşük riski yüksek olurmua
Ne bileyim canım genelde öğrenci hanım kızlar :)cevapla yazan yerde yanında çoklu ileti var şekerim nasıl bir imaj bıraktım ki öğrenci sandın :)
Canım yesil cayı bilmiyorum ama maydnoz yeme bebek bekliyorsanBen diyetisyene son gittiğimde tatildeydim haliyle kahvaltılar en erken 9 da oluyordu. Hadi bugün tatil diyet güzel devam etcek ama okul olduğu günler 7 buçukta kahvaltı 1 buçukta öğle yemeği yiyorum ara öğünler genelde yeşil çay oluyor listede onu da içmiyorum hamile olabilirim diye. İnanılmaz acıkıyorum diyetisyene gideli ilk kez bu hafta çok aciktim ve hiç kilo vermedim. Ufak ufak kaçamaklarim oldu 1 meyve ,8 badem gibi ekstra Ara öğünler yaptım. Bi kere dondurma 1 kere de börek yedim. Evdeyken diyet çok kolaydı kilolar 2 şer 3 er gidiyodu. Hedefime 3 kilo kaldi tam kabuğu kırdım diyince durdu motivasyonum da düştü.
Diyetisyen metabolizma hızı artıran çay tarifi vermiş günde 3 bardak içebilirsiniz demiş zencefil tarçın yeşil çay elma limon var içinde açaba hamileysem bu cayı içsem zarar verir mi? Kafamda deli sorular
Ihlamur dışında hamilelikte hiç bir bitki çayı kullanılmıyor canimCanım yesil cayı bilmiyorum ama maydnoz yeme bebek bekliyorsan
hahahahNe bileyim canım genelde öğrenci hanım kızlar :)
Tebrikler kuzum.diyetin basindasin bu haftalar attım değerinde ikişer ikişer gider inşallah kilolarin
Allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Maşallah maşallah ama eksi çıktın diye yine hüpletme de
Herkese merhabaaa bende artik yediklerimi kagida yazip aksam paylasicam hepsini
Haklısın canım.sıcak içeceklerle cok aram yok türk kahvesi dısında pek dikkat etmedim o yüzden hamileliğimde.ama kahve ve maydonozun olmaması cok zordu benim içinIhlamur dışında hamilelikte hiç bir bitki çayı kullanılmıyor canim
Kahve günde bir iki fincan izin vermişti benim.doktorum mide bulantısı iyi geliyordu banaHaklısın canım.sıcak içeceklerle cok aram yok türk kahvesi dısında pek dikkat etmedim o yüzden hamileliğimde.ama kahve ve maydonozun olmaması cok zordu benim için
Kullanma ozaman her ihtimale karsiZencefil,tarçın ve yeşil çay çok tehlikeli diyor heryerde miktarı hakkında bişey soylememisler. Uzak durmak en iyisi sanırım. Onlar olmadan da kilo gitmiyo hayirlisi bakalim
Colorayzn cumaya kadar tekrar buraya adepte olmaya çalışacağım olamazsam denedim olmadı derim takımı zora sokmadan bı çare bulacağım zaten yeni gelen arkadaşlar çoğu cuma günü listede olacaklar kişi sayısı artar olmazsa ya izine ayrilirim ya kendi istegimle ayrilirim yada başka bı takımla devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?