Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet sporda hiç abartmıyorum yuruyus yapıyorum sadece tempolu. Sağolun valla dualarınız icin.
Allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Yaaa ne büyük mutluluk

Yalniz ben pastayi huplettim dun ama sabah dune gore -400 ciktm sasirdim
Maşallah maşallah ama eksi çıktın diye yine hüpletme de
Annem telde diyorki kaçta geliyorsun çiğbörek yapalım mı
Dedim ben diyetteyim
Aman Allahımmm annene gitmeeee
Oooo abla menü çok fena sana listede değilsin diye ceza yazmıyorum ams dilersen yazabilirim

Colorayzn cumaya kadar tekrar buraya adepte olmaya çalışacağım olamazsam denedim olmadı derim takımı zora sokmadan bı çare bulacağım zaten yeni gelen arkadaşlar çoğu cuma günü listede olacaklar kişi sayısı artar olmazsa ya izine ayrilirim ya kendi istegimle ayrilirim yada başka bı takımla devam ederim

Aaa öyle mi benim düşükler sebepsiz olduğu için bi de çok kisa sürede olduğu için hiç spor falan konusmamistik doktorla.
Zor iş yapmam zaten sağolsun esim çok yardımcı olur herzaman sadece hamilelikte değil. İnşallah hamile olursam önerileri dikkate alacağım teşekkürler

Canım yesil cayı bilmiyorum ama maydnoz yeme bebek bekliyorsan

Tebrikler kuzum.diyetin basindasin bu haftalar attım değerinde ikişer ikişer gider inşallah kilolarin

Sagol tatlim. Insallah canm takimii 1. Yapariz ins bu hafta

Allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Maşallah maşallah ama eksi çıktın diye yine hüpletme de

Ayyy yok canm yaparmıymmmm:)))

Herkese merhabaaa bende artik yediklerimi kagida yazip aksam paylasicam hepsini

Hosgeldin merhaba

Zencefil,tarçın ve yeşil çay çok tehlikeli diyor heryerde miktarı hakkında bişey soylememisler. Uzak durmak en iyisi sanırım. Onlar olmadan da kilo gitmiyo hayirlisi bakalim
Kullanma ozaman her ihtimale karsi

Peki,sen bilirsin.

70 kilo olunca ayriliyorum arkadaslar,bilginize kaptan olarak gizem devam etmek isterse ona devredicem eger istemezse baska kaptanlardan yardim isticem.Boyle bir karar aldim ve degistirmicem kararimi da.Tesekkur ederim hepinize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…