Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ceza yaz tabi ki ben severim cezayı

70 fazla değilmi kaptanligi bıraksan bile biraz daha aşağı çekebilirsin hedefini.

Güzel günlerde kullan.
Abla sana güzel bir ceza yazıcam yemek işimi halledince o zaman teşekkür ederim ayrıca

Besaraz hassasiyeti için teşekkürler canım ayrıca kap çok güzel tavsiye ederim

Gizem bacim menum

Kahvalti
1dilim gramajinda ekmek
Yarim domates
Yarim salatalik
1haslanmis yumurta
Kk suzme peynir
Sekersiz cay

Ara
Orta sekerli turk kahvesi

Ara
2 sayilmaz ama 2 hurma kizim kemirmisti cunku

Aksam
6yk firinda dana guvec sadece etlerinden

Acikirsam
1sb sut ile
3 ceviz yerim sekerim

Su
1lt ancak
Spor
Aksamki etkinlik

Gizem bacim menum

Kahvalti
1dilim gramajinda ekmek
Yarim domates
Yarim salatalik
1haslanmis yumurta
Kk suzme peynir
Sekersiz cay

Ara
Orta sekerli turk kahvesi

Ara
2 sayilmaz ama 2 hurma kizim kemirmisti cunku

Aksam
6yk firinda dana guvec sadece etlerinden

Acikirsam
1sb sut ile
3 ceviz yerim sekerim

Su
1lt ancak
Spor
Aksamki etkinlik

Ulan ismimi ifşa etmeyin artık yeterrrrrr

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
mutsuzmutlu-❤❤❤❤❤❤❤❤--
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤100DK--
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤❤-❤❤--
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤200JJ 50M ❤--
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤-❤---
Besaraz-❤❤❤❤❤❤50M 200DK ❤--
thesquatgirl❤❤❤❤❤-❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
smykmy ❤❤❤❤❤❤❤❤150DK❤--
dandini2017-❤❤❤❤❤❤❤❤--
oburella----❤❤--

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Gonca ablanin cezalar ne oyle aman yarabbim

Zayıflayınca görümcenin tepkisini merak ettim.patavatsız bir insanmıs.ben hayatım boyunca kilolu olmamama ragmen doguma 80le gittim.sen hiç almamıssın hamileyken.kaldıki sişman olsanda herseyin bir uslübu var.öyle herkesin ortasında denirmi ya

Zayiflamama tepki vermedi canım sadece bakakaldi bir yerde iyi oldu yoksa ben zayiflayamam diye hayatta diyet falan yapmazdim

Araya bı kahve olsaydı ne güzel olurdu canım.sizde tarhana nasıl bilmiyorum ama tarhana ağır bı çorba ekmeksiz icsen daha mı güzel.olurdu

Sabah yumurta domates biber peynir
Oglen etli taze fasulye yogurt
Aksam corba 1 kase ve yogurt
2 litre su
2 fincan yesil caykayisili(2.sini gece yatarken icicem çalıştırsin bagirsaklarimi gece diye )
1 tane nektar yedim minik sabahtan sonraki ara ogunde
bufun hizli tempo yarim saat yürüyüş
Sucuk yiyebiliyomuyuz buarada onu bi sorayım

Menü:
Sabah:2haslanmıs yumurta,1domates,1salatalık,3zeytin,kk ezine peynir,sekersiz cay
Ara:yok
Öğle:iki dilim kavun,küçük bir dilim ıslak kek.kek yediğim için aksama kadar bişey yemedim.
Akşam:avuç içi kadar fırında yağsız et,iki dilim patates fırında,yogurt.
Spor:1saat pilates karın ,bacak,kol,kalça çalısıldı
Su:3litre

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Hepinizi çok seviyorum dilerim hepiniz istediğiniz kilolara bir an önce kavuşursunuzz ben bugün itibariyle bu takımdan ayrılıyorum sabahtan bu yana düşündüm bunun benim için ve TK için daha iyi olacağına karar verdim sonunda hepiniz hakkınızı helal edin başka takıma geçeceğim. Yada tamamen bırakacağım kk . hoşçakalın

70 kilo olunca ayriliyorum arkadaslar,bilginize kaptan olarak gizem devam etmek isterse ona devredicem eger istemezse baska kaptanlardan yardim isticem.Boyle bir karar aldim ve degistirmicem kararimi da.Tesekkur ederim hepinize :)

canım sen daha iyi bilirsin ama kaptanlığı bıraksan bile kilonu tamamen ver öyle bırak ya

sanırım her kilolu kadının yaşadıkları az çok ayni hikayeler ayni karaktfarklı farklı sadece ama tebrik ederim hedefine ulaşmak üzeresin..
canım kendiniz için en iyisini siz bilirsiniz ama iyi düşünün lütfen kızlar hepiniz ayrı ayrı gidiyoruz diyorsunuz

Böylesi benim için daha iyi inan her yazdığım beni daraltiyor yazsam mi yazmasam diye ekrana bakıp kalıyorum o yüzden bu daha guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…