- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Abla sana güzel bir ceza yazıcam yemek işimi halledince o zamanCeza yaz tabi ki ben severim cezayı
70 fazla değilmi kaptanligi bıraksan bile biraz daha aşağı çekebilirsin hedefini.
Güzel günlerde kullan.
Ulan ismimi ifşa etmeyin artık yeterrrrrrGizem bacim menum
Kahvalti
1dilim gramajinda ekmek
Yarim domates
Yarim salatalik
1haslanmis yumurta
Kk suzme peynir
Sekersiz cay
Ara
Orta sekerli turk kahvesi
Ara
2 sayilmaz ama 2 hurma kizim kemirmisti cunku
Aksam
6yk firinda dana guvec sadece etlerinden
Acikirsam
1sb sut ile
3 ceviz yerim sekerim
Su
1lt ancak
Spor
Aksamki etkinlik
Tamammm beUlan ismimi ifşa etmeyin artık yeterrrrrr
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤100DK | - | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 200JJ 50M ❤ | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤- | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 50M 200DK ❤ | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 150DK❤ | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
oburella | - | - | - | - | ❤❤ | - | - |
Gonca ablanin cezalar ne oyle aman yarabbimTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosmaKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlamaM:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
S: SquatMENU VE SPOR CIZELGEMIZ
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]
İsim Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar White1989 ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ - mutsuzmutlu - ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ - - missagor ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤100DK - - naneli_sekerim - ❤❤ - - - - - hira1994 - - ❤❤ ❤- ❤❤ - - Colorayzn ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ - gogo2405 ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ 200JJ 50M ❤ - - isimsiz965 ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ - - Mydestinyy ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤- ❤- - - Besaraz - ❤❤ ❤❤ ❤❤ 50M 200DK ❤ - - thesquatgirl ❤❤ ❤❤ ❤- ❤❤ ❤❤ - - bilinmeyenkullanici ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ - - smykmy ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ 150DK❤ - - dandini2017 - ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ - - oburella - - - - ❤❤ - -
[TR] [/TR]
Eksilttim menüsünü daha ağır kaçamaklı hatırlıyordum tekrar baktım değilmişGonca ablanin cezalar ne oyle aman yarabbim
Zayıflayınca görümcenin tepkisini merak ettim.patavatsız bir insanmıs.ben hayatım boyunca kilolu olmamama ragmen doguma 80le gittim.sen hiç almamıssın hamileyken.kaldıki sişman olsanda herseyin bir uslübu var.öyle herkesin ortasında denirmi yaİSTEYEN OKUSUN...
Hep kiloluydum hayatımın hiç bir döneminde ne normal kiloda nede zayıf olmadım evlendigim de 76 kiloydun.76 kilo ile de ilk çocuğumu dogurdum. Doğumdan sonra yine kendi kiloma çıktım.ikinci çocuğuma 78.5 kilo hamile kaldım.Ayni kilo ile de doğum yaptım doğumdan sonra 4 ayda yine bu kiloya çıktım ramazan bayramının birinci günü evde o kadar çok misafir vardı ki görümcem o kadar insanın içinde kamyon tekeri gibisin gidecen yere yurumene gerek yok dedi yuvarlanarak gidersin dedi eşimin arkadaşları hanımları benim arkadaşlarım erkek kadın dolu ev rengim değişti ne diyecegimi bilemedim sadece farkında değilim diyebildim ertesi gün 26 haziran sabah kahvaltıda yarım ekmek yarım paket Sarelle sucuklu yumurta yedim o kadar çok yedim ki nerdeyse mide fesati gecirecektim ve hepsini topladım bitti dedim ve o gün başladım diyete
İki ay 12 gündür elimden geleni yapıyorum kilo vermek adına tam 17.6 kilo verdim.Artik obez değilim.daha yolum var biliyorum istediğim kiloya o tartıda görünceye kadar vazgeçmeyeceğim.
Doktor hayatta kilo veremezsiniz triodlerin de sorun var demişti ben verdim.Henuz tam başaramaz sam da yolun yarısını geçtim
Kiyafetlerim çuval gibi geldikçe mutluluğunu anlatamam.Beni görenlerin yüzünde ki şaşkınlık paha biçilemez.En değerlisi de kendimi iyi hissetmem bı mağazaya girerken acaba burada büyük beden var mıdır diye korkmadan girmek yada mağazanın kapısında abla bizde büyük beden yok diyen kimse çıkmıyor karşıma arkadaslarim doğum gunume sana göre kıyafet bulamadık diyemiyor onun kalıbı dar bunun şurası şöyle diye bahaneler uretmiyorum artık
Hadi ne bekliyorsunuz bu kadar güzel şeyleri yaşamak her kadının hakkı kilolu olmak özür yada kusur değil obezite bı hastalık ve tek ilacı sensin
26.06 kilo 78.5 boy 153 bel 110
09.09 kilo 60.9 bel 79
Zayiflamama tepki vermedi canım sadece bakakaldi bir yerde iyi oldu yoksa ben zayiflayamam diye hayatta diyet falan yapmazdimZayıflayınca görümcenin tepkisini merak ettim.patavatsız bir insanmıs.ben hayatım boyunca kilolu olmamama ragmen doguma 80le gittim.sen hiç almamıssın hamileyken.kaldıki sişman olsanda herseyin bir uslübu var.öyle herkesin ortasında denirmi ya
Araya bı kahve olsaydı ne güzel olurdu canım.sizde tarhana nasıl bilmiyorum ama tarhana ağır bı çorba ekmeksiz icsen daha mı güzel.olurduSabah
2yumurta az peynrle pisirdm 1domats 1salata 5 zeytin
Oglenle aksam beraber oldu bugun
2kase tarhana corbasi 1dilim ekmek
1lt su anca icebildm
Spor cezalarm 100dk dunaksm yapmstm 100dk bugn yaptm + 50 mekik
+ 30 mekik 40 bacak acma + 20sag 20 sol bacak arkaya acma +50dk
70 kilo olunca ayriliyorum arkadaslar,bilginize kaptan olarak gizem devam etmek isterse ona devredicem eger istemezse baska kaptanlardan yardim isticem.Boyle bir karar aldim ve degistirmicem kararimi da.Tesekkur ederim hepinize :)
İSTEYEN OKUSUN...
Hep kiloluydum hayatımın hiç bir döneminde ne normal kiloda nede zayıf olmadım evlendigim de 76 kiloydun.76 kilo ile de ilk çocuğumu dogurdum. Doğumdan sonra yine kendi kiloma çıktım.ikinci çocuğuma 78.5 kilo hamile kaldım.Ayni kilo ile de doğum yaptım doğumdan sonra 4 ayda yine bu kiloya çıktım ramazan bayramının birinci günü evde o kadar çok misafir vardı ki görümcem o kadar insanın içinde kamyon tekeri gibisin gidecen yere yurumene gerek yok dedi yuvarlanarak gidersin dedi eşimin arkadaşları hanımları benim arkadaşlarım erkek kadın dolu ev rengim değişti ne diyecegimi bilemedim sadece farkında değilim diyebildim ertesi gün 26 haziran sabah kahvaltıda yarım ekmek yarım paket Sarelle sucuklu yumurta yedim o kadar çok yedim ki nerdeyse mide fesati gecirecektim ve hepsini topladım bitti dedim ve o gün başladım diyete
İki ay 12 gündür elimden geleni yapıyorum kilo vermek adına tam 17.6 kilo verdim.Artik obez değilim.daha yolum var biliyorum istediğim kiloya o tartıda görünceye kadar vazgeçmeyeceğim.
Doktor hayatta kilo veremezsiniz triodlerin de sorun var demişti ben verdim.Henuz tam başaramaz sam da yolun yarısını geçtim
Kiyafetlerim çuval gibi geldikçe mutluluğunu anlatamam.Beni görenlerin yüzünde ki şaşkınlık paha biçilemez.En değerlisi de kendimi iyi hissetmem bı mağazaya girerken acaba burada büyük beden var mıdır diye korkmadan girmek yada mağazanın kapısında abla bizde büyük beden yok diyen kimse çıkmıyor karşıma arkadaslarim doğum gunume sana göre kıyafet bulamadık diyemiyor onun kalıbı dar bunun şurası şöyle diye bahaneler uretmiyorum artık
Hadi ne bekliyorsunuz bu kadar güzel şeyleri yaşamak her kadının hakkı kilolu olmak özür yada kusur değil obezite bı hastalık ve tek ilacı sensin
26.06 kilo 78.5 boy 153 bel 110
09.09 kilo 60.9 bel 79
canım kendiniz için en iyisini siz bilirsiniz ama iyi düşünün lütfen kızlar hepiniz ayrı ayrı gidiyoruz diyorsunuzArkadaşlar herkese iyi akşamlar. Hepinizi çok seviyorum dilerim hepiniz istediğiniz kilolara bir an önce kavuşursunuzz ben bugün itibariyle bu takımdan ayrılıyorum sabahtan bu yana düşündüm bunun benim için ve TK için daha iyi olacağına karar verdim sonunda hepiniz hakkınızı helal edin başka takıma geçeceğim. Yada tamamen bırakacağım kk . hoşçakalın
Böylesi benim için daha iyi inan her yazdığım beni daraltiyor yazsam mi yazmasam diye ekrana bakıp kalıyorum o yüzden bu daha guzelcanım sen daha iyi bilirsin ama kaptanlığı bıraksan bile kilonu tamamen ver öyle bırak ya
sanırım her kilolu kadının yaşadıkları az çok ayni hikayeler ayni karaktfarklı farklı sadece ama tebrik ederim hedefine ulaşmak üzeresin..
canım kendiniz için en iyisini siz bilirsiniz ama iyi düşünün lütfen kızlar hepiniz ayrı ayrı gidiyoruz diyorsunuz
Araya bı kahve olsaydı ne güzel olurdu canım.sizde tarhana nasıl bilmiyorum ama tarhana ağır bı çorba ekmeksiz icsen daha mı güzel.olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?