Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de bu sabah artıdaydım ama dün çpk kaçamağım yoktu yani. Oluyor demek ki...
Kış daha güzel ya montuma sarınıp saatlerce yürücem
Dün montumu çıkardım giydim çuval giymiş kedi gibi oldum yeni montlar almam lazım
Ne güzel. Ben de pantolon aldım akşam. Bir beden küçük.
Yani istiyorum ve korunmuyorum. Hamile kalana kadar da verebildigim kadar kilo vereyim diyorum. Karmaşık bi durum oldu. Neyse adete 4 gün kala kan testi yaptiracam 2 gun kaldi inşallah hamileyimdir
İnşallah istediğin gibi olsun tatlım. Başka çocuğun var mıydı?
Allah herkese böyle eş nasip etmiyor maşallah.
Boza sandım canım çekti :)
70 kilo olunca ayriliyorum arkadaslar,bilginize kaptan olarak gizem devam etmek isterse ona devredicem eger istemezse baska kaptanlardan yardim isticem.Boyle bir karar aldim ve degistirmicem kararimi da.Tesekkur ederim hepinize :)
Üzüldüm. Mütevazi ve ılımlı bir kaptandın bence. Ama burda, sanal ortamda olmak zor. Hem de takımın yükü de zordur eminim. Hep gelen giden yeni insanlar... Ben zayıflayana kadar kalmanı çok isterdim.
Çok azimlisin. Görümcen boş boğazlık etmiş ama iyi yapmış. Aslında dalga geçmek için söylemiş ama senin çok kilo vermene sebep olmuş. Bence teşekkür etmek, ufak bir hediye almak lazım görümceye :) Gidersin belki bir daha konuşamayız, hayatta başarılar dilerim tanışamasak da çok duygusal bir kız olduğunu anlıyorum. Tekrar kilo almamak için özen göstermeni dilerim. Hangi takıma geçmeyi istiyorsun?
Tarhana ve ekmek çok olmuş, öğün atlamak da cabası olmuş derdim ama sporlar hepsini örtmüş bence. Afiyet olsun.

Kızlar bebegi emzirdim ve cok acıktım.bu saatte bir bardak süt içsem cok zararı olurmu
Cevap geç oldu ama bence içmelisin.

Merhaba
Bugün akşam alışverişe çıktım. Pantolon aldım. Uzun zamandır kendime bir parça bir.şey almamıştım. Ben bile şaşırdım alınca :)

Kahvaltı: 2 yk lor peyniri ve 1 yk zeytinyağında, 2 yumurta, 4 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 2 biber, 1 salatalık, şekersiz çay
Ara: 1 kırmızı elma
Öğlen: 1 tabak kıymalı kabak yemeği, 1/2 kase yoğurt
Akşam: 1 tb zeytinyağlı taze fasülye, 1/2 imambayıldı, 1 kase yoğurt, salata, 2 d esmer ekmek
7 bardak su
8 km yürüyüş

Menum
Sabah 2 dilim peynir domates salatalik 1 dilim çavdar ekmegi
Oglen 5 kasık k fleks 1 bardak yarım yağlı süt biraz tarçın
Aksam haşlanmış tavuk (az) 2 kasık bulgur pilavı 1 kase ayran çorbası bol salata
Ara: kına gecesine gittim 10 tane falan fındık fıstık yedim
Spor bol bol dans ettim kesik cayır biçilir mi den tut apachi danslarıyla kurtlarimi döktüm.
Su biraz az bugün 2 litre civari

Pantolon sıkıntısını ben de yasadim yaz başından beri 4 tane pantolon almışım okula giymelik kumaş ilk aldigim 40 2. 38 3.36 4.34 üstelik hepsi aynı tarz ve aynı marka.
40 olan çuval gibi oluyo diğerleri giyilebilir 34 biraz tayt gibi ama mutlu hissettiriyor

Başka çocuğum yok canım 4 tane kaybım var inşallah bu kez tutacak.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
tristris-----200DK ❤-
mutsuzmutlu-❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤100DK❤❤-
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤❤-❤❤--
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤200JJ 50M ❤--
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤-❤-❤❤-
Besaraz-❤❤❤❤❤❤50M 200DK ❤❤❤-
thesquatgirl❤❤❤❤❤-❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
smykmy ❤❤❤❤❤❤❤❤150DK❤--
dandini2017-❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
oburella----❤❤❤❤-

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

3.5 lt su

95 dakika yürüyüş artı koşu
20 squat
5 atlayarak lunge
150 ip atlama
Bugün Spor yapamadım kızlar sıkıntılı bir gün vaktim olmadı yeni eve girdim yapabilirsem gece yaparım

Sabah
170 gr yoğurt yarım şeftali tarçın 30 gr yulaf karışımı

Ara
Yarım domates
Yarım salatalık
Yarım biber
7 gr peynir
11 gr çok tahılı ekmek
6 gr fıstık ezmesi
3 bardak çay

Öğle
175 ml sütle Nescafe
6 gr ceviz
6 gr bitter
2 gr kuru üzüm

Akşam
75 gr köfte ile patlıcan kebabı
2 közlenmiş biber
70 gr yoğurt
Maden suyu

Ara
Osmanlı kahvesi
4 bardak çay

Toplam alınan kalori 680 kcal
Toplam Yakılan kalori 525 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…