Birşey olmaz canım içKızlar bebegi emzirdim ve cok acıktım.bu saatte bir bardak süt içsem cok zararı olurmu
Ben de bu sabah artıdaydım ama dün çpk kaçamağım yoktu yani. Oluyor demek ki...Günaydın kızlar,
Bende artı ciktim ya , pilavdan mı acaba
Bizde bugün yine kütüphane ordan anneme gidicez
Onunda temizliğini ben yapıyorum ama şimdi diyet anlamaz dolduruyor tabağını
Dikkat etmem lazım niye artı ciktim ben ya
Ne güzel. Ben de pantolon aldım akşam. Bir beden küçük.Kış daha güzel ya montuma sarınıp saatlerce yürücem
Dün montumu çıkardım giydim çuval giymiş kedi gibi oldum yeni montlar almam lazım
İnşallah istediğin gibi olsun tatlım. Başka çocuğun var mıydı?Yani istiyorum ve korunmuyorum. Hamile kalana kadar da verebildigim kadar kilo vereyim diyorum. Karmaşık bi durum oldu. Neyse adete 4 gün kala kan testi yaptiracam 2 gun kaldi inşallah hamileyimdir
Allah herkese böyle eş nasip etmiyor maşallah.Aaa öyle mi benim düşükler sebepsiz olduğu için bi de çok kisa sürede olduğu için hiç spor falan konusmamistik doktorla.
Zor iş yapmam zaten sağolsun esim çok yardımcı olur herzaman sadece hamilelikte değil. İnşallah hamile olursam önerileri dikkate alacağım teşekkürler
Boza sandım canım çekti :)
70 kilo olunca ayriliyorum arkadaslar,bilginize kaptan olarak gizem devam etmek isterse ona devredicem eger istemezse baska kaptanlardan yardim isticem.Boyle bir karar aldim ve degistirmicem kararimi da.Tesekkur ederim hepinize :)
Çok azimlisin. Görümcen boş boğazlık etmiş ama iyi yapmış. Aslında dalga geçmek için söylemiş ama senin çok kilo vermene sebep olmuş. Bence teşekkür etmek, ufak bir hediye almak lazım görümceye :) Gidersin belki bir daha konuşamayız, hayatta başarılar dilerim tanışamasak da çok duygusal bir kız olduğunu anlıyorum. Tekrar kilo almamak için özen göstermeni dilerim. Hangi takıma geçmeyi istiyorsun?İSTEYEN OKUSUN...
Hep kiloluydum hayatımın hiç bir döneminde ne normal kiloda nede zayıf olmadım evlendigim de 76 kiloydun.76 kilo ile de ilk çocuğumu dogurdum. Doğumdan sonra yine kendi kiloma çıktım.ikinci çocuğuma 78.5 kilo hamile kaldım.Ayni kilo ile de doğum yaptım doğumdan sonra 4 ayda yine bu kiloya çıktım ramazan bayramının birinci günü evde o kadar çok misafir vardı ki görümcem o kadar insanın içinde kamyon tekeri gibisin gidecen yere yurumene gerek yok dedi yuvarlanarak gidersin dedi eşimin arkadaşları hanımları benim arkadaşlarım erkek kadın dolu ev rengim değişti ne diyecegimi bilemedim sadece farkında değilim diyebildim ertesi gün 26 haziran sabah kahvaltıda yarım ekmek yarım paket Sarelle sucuklu yumurta yedim o kadar çok yedim ki nerdeyse mide fesati gecirecektim ve hepsini topladım bitti dedim ve o gün başladım diyete
İki ay 12 gündür elimden geleni yapıyorum kilo vermek adına tam 17.6 kilo verdim.Artik obez değilim.daha yolum var biliyorum istediğim kiloya o tartıda görünceye kadar vazgeçmeyeceğim.
Doktor hayatta kilo veremezsiniz triodlerin de sorun var demişti ben verdim.Henuz tam başaramaz sam da yolun yarısını geçtim
Kiyafetlerim çuval gibi geldikçe mutluluğunu anlatamam.Beni görenlerin yüzünde ki şaşkınlık paha biçilemez.En değerlisi de kendimi iyi hissetmem bı mağazaya girerken acaba burada büyük beden var mıdır diye korkmadan girmek yada mağazanın kapısında abla bizde büyük beden yok diyen kimse çıkmıyor karşıma arkadaslarim doğum gunume sana göre kıyafet bulamadık diyemiyor onun kalıbı dar bunun şurası şöyle diye bahaneler uretmiyorum artık
Hadi ne bekliyorsunuz bu kadar güzel şeyleri yaşamak her kadının hakkı kilolu olmak özür yada kusur değil obezite bı hastalık ve tek ilacı sensin
26.06 kilo 78.5 boy 153 bel 110
09.09 kilo 60.9 bel 79
Tarhana ve ekmek çok olmuş, öğün atlamak da cabası olmuş derdim ama sporlar hepsini örtmüş bence. Afiyet olsun.Sabah
2yumurta az peynrle pisirdm 1domats 1salata 5 zeytin
Oglenle aksam beraber oldu bugun
2kase tarhana corbasi 1dilim ekmek
1lt su anca icebildm
Spor cezalarm 100dk dunaksm yapmstm 100dk bugn yaptm + 50 mekik
+ 30 mekik 40 bacak acma + 20sag 20 sol bacak arkaya acma +50dk
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Hepinizi çok seviyorum dilerim hepiniz istediğiniz kilolara bir an önce kavuşursunuzz ben bugün itibariyle bu takımdan ayrılıyorum sabahtan bu yana düşündüm bunun benim için ve TK için daha iyi olacağına karar verdim sonunda hepiniz hakkınızı helal edin başka takıma geçeceğim. Yada tamamen bırakacağım kk . hoşçakalın
Cevap geç oldu ama bence içmelisin.Kızlar bebegi emzirdim ve cok acıktım.bu saatte bir bardak süt içsem cok zararı olurmu
Pantolon sıkıntısını ben de yasadim yaz başından beri 4 tane pantolon almışım okula giymelik kumaş ilk aldigim 40 2. 38 3.36 4.34 üstelik hepsi aynı tarz ve aynı marka.Merhaba
Bugün akşam alışverişe çıktım. Pantolon aldım. Uzun zamandır kendime bir parça bir.şey almamıştım. Ben bile şaşırdım alınca :)
Kahvaltı: 2 yk lor peyniri ve 1 yk zeytinyağında, 2 yumurta, 4 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 2 biber, 1 salatalık, şekersiz çay
Ara: 1 kırmızı elma
Öğlen: 1 tabak kıymalı kabak yemeği, 1/2 kase yoğurt
Akşam: 1 tb zeytinyağlı taze fasülye, 1/2 imambayıldı, 1 kase yoğurt, salata, 2 d esmer ekmek
7 bardak su
8 km yürüyüş
Başka çocuğum yok canım 4 tane kaybım var inşallah bu kez tutacak.Ben de bu sabah artıdaydım ama dün çpk kaçamağım yoktu yani. Oluyor demek ki...
Ne güzel. Ben de pantolon aldım akşam. Bir beden küçük.
İnşallah istediğin gibi olsun tatlım. Başka çocuğun var mıydı?
Allah herkese böyle eş nasip etmiyor maşallah.
Boza sandım canım çekti :)
Üzüldüm. Mütevazi ve ılımlı bir kaptandın bence. Ama burda, sanal ortamda olmak zor. Hem de takımın yükü de zordur eminim. Hep gelen giden yeni insanlar... Ben zayıflayana kadar kalmanı çok isterdim.
Çok azimlisin. Görümcen boş boğazlık etmiş ama iyi yapmış. Aslında dalga geçmek için söylemiş ama senin çok kilo vermene sebep olmuş. Bence teşekkür etmek, ufak bir hediye almak lazım görümceye :) Gidersin belki bir daha konuşamayız, hayatta başarılar dilerim tanışamasak da çok duygusal bir kız olduğunu anlıyorum. Tekrar kilo almamak için özen göstermeni dilerim. Hangi takıma geçmeyi istiyorsun?
Tarhana ve ekmek çok olmuş, öğün atlamak da cabası olmuş derdim ama sporlar hepsini örtmüş bence. Afiyet olsun.
Cevap geç oldu ama bence içmelisin.
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
tristris | - | - | - | - | - | 200DK ❤ | - |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤100DK | ❤❤ | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 200JJ 50M ❤ | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤- | ❤❤ | - |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 50M 200DK ❤ | ❤❤ | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 150DK❤ | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
oburella | - | - | - | - | ❤❤ | ❤❤ | - |
Adamsın sen girersin tabi taş gibi hatunsunKızlar çok komik birşey oldu mağazadan elbise denedim 42-40-38 38 bile girdim yaaaa 86 kilo ilelikralı ya ondan yanlış anlaşılmasın
Yeruuumm seniii yeruuummm :)Adamsın sen girersin tabi taş gibi hatunsun
Sana kocaman kalppppYeruuumm seniii yeruuummm :)
Gunaydin canimmGünaydınn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?