- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Canım simit var çiğ köfte var çorba ile 2 dilim ekmek yenmiş...Herkese iyi aksamlar
Kahvaltim
Zeytin
Peynir
Yarim simit
1 barday cay
2 catal bal
Oglen
Yarim porsiyon bol marullu cig kofte
1 bardak ayran
Aksam
2 dilim ekmek
1 kase corba
Ve turlu yemegi az
Spor olarak evde degildim carsidaydim 4 saat yürüyüs kafam catliyo yururken terledim.ve su az icebildim
Cokmu olmuş yineCanım simit var çiğ köfte var çorba ile 2 dilim ekmek yenmiş...
Evet dışardaydım yiyemedim. Eve geç geldim, yemek yapamadım.Canım menünde yemek yok
Harikasın kız gurur duydum yanlış anlama da sahalara döndün
Afiyet olsun bebitocan
Özellikle yememezlik olmadı da yiyecek yemek bulamadım diyim...dandini2017 ne yemedin sen canım aç bırakarak kilo veremezsin bilerek ne yemedin yazdım
Tlc nedir acabaBütün gece yatana kadar tlc açık zaten
Çok iyi :) Ben de yapıyımKızlar günün hareketinden 300 tane yaptım yani 300 sol 300 sağ :) daha fazla yapmicam malesef
Yani menü çok değil ama diyet modundayken saydıklarımı yemenin faydası yok yoksa çiğ köfte çok kalorili birCokmu olmuş yine
Helal kızKızlar günün hareketinden 300 tane yaptım yani 300 sol 300 sağ :) daha fazla yapmicam malesef
Kanal canım televizyondaEvet dışardaydım yiyemedim. Eve geç geldim, yemek yapamadım.
Özellikle yememezlik olmadı da yiyecek yemek bulamadım diyim...
Tlc nedir acaba
Çok iyi :) Ben de yapıyım
Yani menü çok değil ama diyet modundayken saydıklarımı yemenin faydası yok yoksa çiğ köfte çok kalorili bir
Şey değil
Helal kız
Kanal canım televizyonda
Tv kanalı canımEvet dışardaydım yiyemedim. Eve geç geldim, yemek yapamadım.
Özellikle yememezlik olmadı da yiyecek yemek bulamadım diyim...
Tlc nedir acaba
Kız ne dersisağol canım çocuk ev bi yandan ders çalışıyorum anca bu kadar yapabildim
Harikasın hoşgeldinB bilinmeyenkullanici gunun hareketi 100 canim iki gunun menusunu ve diger sporlari yazicam
B bilinmeyenkullanici 40'ar tane yaptım.
Yalnız dış bacaklarım ağrıdı benim. İçler ağrımadı.
@isimsiz965 sen nasıl 300 tane yaptın maşallah. Çok hamım ben demek ki...
Kız ne dersi
Harikasın hoşgeldin
Aaa ne kadar güzel kız çok sevindim ne okumayı düşünüyorsun sorun olursa matematik fen türkçe sosyal çözeriz :))canım ygs ye hazırlanıyorum ya üniversite okuyacağım dışarıdan insAllah
Aaa ne kadar güzel kız çok sevindim ne okumayı düşünüyorsun sorun olursa matematik fen türkçe sosyal çözeriz :))
Tamam canım bir daha yapmazsın olur biter :) eşin kendi yesin boşver alma başka sakınKavun yedim bu saatteeşim istedi dayanamadım bende bikac catal aldım puf
Koca ve ailesi mi yoksa size mi geldiler kalmayaçocuk gelişim canım ama bilgiler ne kadar da olsa korlesmis hatırlamıyorum çoğunu ve tabi herşeyi yetistiremiyorum bi yandan ev bi yandan koca ve ailesi bi yandan çocuk bi yandan kilo ve spor isleri zor oluyor nasıl olacak bilmiyorum
Koca ve ailesi mi yoksa size mi geldiler kalmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?