Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

insAllah canım

canım çok sevindim Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Gitmem canım topik çabuk ilerliyor zor yetişiyorum:))))

Gozun aydın canım hayırlı olsun

Çok teşekkürler, diyete ve harekete devam edecegim tabi hemen salivermeyecegim ,zaten kortizona yönelik bi diyet listesi alacağım diyetisyenimden. Kilo verme amacım olmayacak sadece mümkün olduğu kadar az kilo almaya çalışacağım. İyi dilekleriniz kat kat fazlasıyla sizi bulsun inşallah.

Harketi goremiyorum

Beni hic ishal etmedi hem zayiflatma ozeligi de var sekeri dengeliyor falan.ben kronik kabiz olan biriyim normalde ama bunu kesfettim kesfedeli rahatim hergun ayni saatte wc
Buna cok cok sevindim ben de kronik kabiz ve ishalim diyette kabiz diyet olmayinca ishal kabiz ayni rutinde devam eder cok az norml olurum bunu gunde bir kere mi icicem ve ne zaman icmeliuim eger ise yariyosa sana cokca duaci olurum

Buna cok cok sevindim ben de kronik kabiz ve ishalim diyette kabiz diyet olmayinca ishal kabiz ayni rutinde devam eder cok az norml olurum bunu gunde bir kere mi icicem ve ne zaman icmeliuim eger ise yariyosa sana cokca duaci olurum
Gece yatmadan yarim saat once icceksin.hicbisey yemiceksin onu ictikten sonra su icebilirsin sadece :)

az yaptigimi dusundum ilk uc olmaz dedim
isimsiz965 ve dandini2017 tebrik ederim

Iyı geceler kızlar gelemedim birkaç gündür kusura bakmayın lütfen. Cuma sanırım midemi bozdum üşüttüm yada dışarda yediğimden artık nolduysa cumartesi ve pazar menum yok çünkü midem barsaklarim fenaydı halsizlik falan. Ikı günü muz patates haslamasi kuru ekmek peynirle geçirdim kefir ve maden suyu içtim. Spor pek yapamadım. Cezaları gördüm yapıcam illa ki. Yarın 24 nöbetçiyim bugün gündüz mesaim vardı çok yoğun geçti oturmaya zamanımız kalmadı o derece.
Kötü şeyler söylemiş görümcem ama sonuç iyi olmuş. Her şerde bir Hayır varmış. Takımdan ayriliyormussun hakkında hayırlısı olsun diyeti sporu bırakma sakın.
Aaa bu sayfayı bende takip ediyorum.
Hoşgeldin tekrar.
Bozulmaz dolapta duruyor bikaç gün.

Harketi goremiyorum
Hareket ekte
Geçmiş olsun abla şimdi iyi misim

Eklentiler

• 2017-09-11 23.08.43.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 50
Besaraz canim ugramadin bugun

Canm gunaydn sorma isler yogun aksmda isim vardi eve geldm oglumu uyutaym derken bnde uymusum:)

Menumi yazaymm hemenck:)
Sabah yarm domats 1 biber 1kk peynr 3 zeytn 1 dilm cav ekm. Cay
Oglen domata biberli salata ceyrk simt malesf
Aksam doner yanina ayran

Su 1.5l
Spor yapma sansim olmadi

Gecmis olsun abla simdi nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…