Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

...Takim içi ilk 3...

1. sıra

300 skor ile açık ara isimsiz965 arkadaşımıza ait

2. sırada 100 skor ile onu takip eden smykmy arkadaşlarımız yer alıyor

3.'lük

40 skor ile dandini2017 'ye gidiyor

Tüm arkadaşlarımızı

tebrik ediyoruz ve katılımları için teşekkür ediyoruz.

Başarılarınızın devamini dileriz

Nereyi calistiyor bu kolda hangi bolgeleri

Çok sevindim :)

tamam canım

Teşekkür ederim :) Ama sanki 3.lüğü haketmiyorum. 1.ile aramda çok fark var hatta 2.ile de Neyse olsun, en azından denedim...
Yapıcam yarın. Sabahtan öğlene kadar dışardayım gene. 6 buçukta kalkarım. Öğlen 1 de evde ancak olurum...
İyi geceler hepinize

Suan üzüldüm ben en son bildiri 23 oldugunu bilmiyodum 150 sag 150 sol olaak 300 kere yaptim bacak hareketini ama bazen bacaklarımı kaldirmak icin esofmanimdan tutum kaldirdim bacagimi itiraf ediyorum madem yarisma bitmiş
O bacağı tutma işi benim de aklımdan geçti. Çünkü çok zorlandım, yapmadığım bir hareket olunca. Ama şort vardı altımda tutamadım haliyle :)
Gene de benden çok yapmışsın, tebrikler :)

Bugun gec kalktim 12 gibi :)
Sabah:Yumurta domates biber peynir
Ara turk kahvesi
Ikindi:türlü yemegi 1 kase yogurrt
Yarim saat kahvalti sonrasi yürüyüş
Bacak hareketi spora dahilse oda var :)
Gec uyandigim icin aksam yiyemedim
Akşam yemeği yemiyor musun? İkindi saat 16-17 gibi mi oluyor? İyi kilo vermenin sırrı da akşam yemeğini azaltmak hatta kesmek bence. Ama ömür boyunca da kesilemez, korumada kilo alınır gibi geliyor bana. Evli olunca daha zor. Bir tek akşam yemeğinde eşimin suratını görüyorum genelde. Bir de pazar kahvaltılarda. O yüzden hafta sonları çok kolay geçmiyor sanırım...

O bacağı tutma işi benim de aklımdan geçti. Çünkü çok zorlandım, yapmadığım bir hareket olunca. Ama şort vardı altımda tutamadım haliyle :)
Gene de benden çok yapmışsın, tebrikler :)
Tesekku ederim ben hep yaparim yattigim yerden kalbimi hizlandirmadigi icin cok yormuyo ama bacagim cok agir geliyo tabi :)

Bugun baya gec kalktim kahvalti hazirla flaan baya gece kaldi oyuzDen o saat aralığına 3 ogun fazla olurdu midem almazdi valla ben diyetteyken bogazimi tutabiliyorum ama benim sindirim problemim var oyuzden kilo rahat veremiyorum

Bugun baya gec kalktim kahvalti hazirla flaan baya gece kaldi oyuzDen o saat aralığına 3 ogun fazla olurdu midem almazdi valla ben diyetteyken bogazimi tutabiliyorum ama benim sindirim problemim var oyuzden kilo rahat veremiyorum
Altinsutu oneririm ❤
1sb sicak sute 1er cay kasigi toz zencefil,zerdecal,tarcin ve bal ne yersen sabaha wcdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…