- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Hallolur istedikten sonra bir yol bulunur elbet eminim :) canını sıkma hiçYok canım gelme deilde evlerimiz yakin ya illaki gitme gelme oluyor yani günlerim dolu dolu hic bi isim yetişmiyor birde zaten uykuyu seven insanım geç kalkıyorum nasıl olacak bilmiyorum
Hallolur istedikten sonra bir yol bulunur elbet eminim :) canını sıkma hiç
Kız vaktini öldürme burda derse bak :))isimsiz965
Nereyi calistiyor bu kolda hangi bolgelerihira1994 Besaraz Oburella @tristris mutsuzmutlu dandini2017 smykmy gogo2405 Colorayzn Mydestinyy thesquatgirl isimsiz965
Bayanlar yarın akşam saat 11e kadar ekte verdiğim hareketi vakti olanların yapmasını rica ediyorum. Zorunlu değil fakat kollar için çok faydalı bir hareket. Birinci ikinci ve üçüncü belirlenecek. Bir tam dönüş 1 sayı olacak. Skorlarınızı bildirirken beni etiketlemenizi rica ediyorum. Bakalım en çok kim yapacak yarış başlasınnnnn! !!Eki Görüntüle 2042814
Eki Görüntüle 2043339
Bisepsler ve Omuz kaslarıNereyi calistiyor bu kolda hangi bolgeleri
...Takim içi ilk 3...
1. sıra
300 skor ile açık araisimsiz965 arkadaşımıza ait
2. sırada 100 skor ile onu takip edensmykmy arkadaşlarımız yer alıyor
3.'lük
40 skor iledandini2017 'ye gidiyor
Tüm arkadaşlarımızı
tebrik ediyoruz ve katılımları için teşekkür ediyoruz.
Başarılarınızın devamini dileriz
hira1994 Besaraz Oburella @tristris mutsuzmutlu dandini2017 smykmy gogo2405 Colorayzn Mydestinyy thesquatgirl isimsiz965
Bayanlar yarın akşam saat 11e kadar ekte verdiğim hareketi vakti olanların yapmasını rica ediyorum. Zorunlu değil fakat kollar için çok faydalı bir hareket. Birinci ikinci ve üçüncü belirlenecek. Bir tam dönüş 1 sayı olacak. Skorlarınızı bildirirken beni etiketlemenizi rica ediyorum. Bakalım en çok kim yapacak yarış başlasınnnnn! !!
Eki Görüntüle 2043339
Teşekkür ederim :) Ama sanki 3.lüğü haketmiyorum. 1.ile aramda çok fark var hatta 2.ile de...Takim içi ilk 3...
1. sıra
300 skor ile açık araisimsiz965 arkadaşımıza ait
2. sırada 100 skor ile onu takip edensmykmy arkadaşlarımız yer alıyor
3.'lük
40 skor iledandini2017 'ye gidiyor
Tüm arkadaşlarımızı
tebrik ediyoruz ve katılımları için teşekkür ediyoruz.
Başarılarınızın devamini dileriz
Yapıcam yarın. Sabahtan öğlene kadar dışardayım gene. 6 buçukta kalkarım. Öğlen 1 de evde ancak olurum...hira1994 Besaraz Oburella @tristris mutsuzmutlu dandini2017 smykmy gogo2405 Colorayzn Mydestinyy thesquatgirl isimsiz965
Bayanlar yarın akşam saat 11e kadar ekte verdiğim hareketi vakti olanların yapmasını rica ediyorum. Zorunlu değil fakat kollar için çok faydalı bir hareket. Birinci ikinci ve üçüncü belirlenecek. Bir tam dönüş 1 sayı olacak. Skorlarınızı bildirirken beni etiketlemenizi rica ediyorum. Bakalım en çok kim yapacak yarış başlasınnnnn! !!
Eki Görüntüle 2043339
O bacağı tutma işi benim de aklımdan geçti. Çünkü çok zorlandım, yapmadığım bir hareket olunca. Ama şort vardı altımda tutamadım haliyle :)Suan üzüldüm ben en son bildiri 23 oldugunu bilmiyodum 150 sag 150 sol olaak 300 kere yaptim bacak hareketini ama bazen bacaklarımı kaldirmak icin esofmanimdan tutum kaldirdim bacagimi itiraf ediyorum madem yarisma bitmiş
Suan üzüldüm ben en son bildiri 23 oldugunu bilmiyodum 150 sag 150 sol olaak 300 kere yaptim bacak hareketini ama bazen bacaklarımı kaldirmak icin esofmanimdan tutum kaldirdim bacagimi itiraf ediyorum madem yarisma bitmiş
Akşam yemeği yemiyor musun? İkindi saat 16-17 gibi mi oluyor? İyi kilo vermenin sırrı da akşam yemeğini azaltmak hatta kesmek bence. Ama ömür boyunca da kesilemez, korumada kilo alınır gibi geliyor bana. Evli olunca daha zor. Bir tek akşam yemeğinde eşimin suratını görüyorum genelde. Bir de pazar kahvaltılarda. O yüzden hafta sonları çok kolay geçmiyor sanırım...Bugun gec kalktim 12 gibi :)
Sabah:Yumurta domates biber peynir
Ara turk kahvesi
Ikindi:türlü yemegi 1 kase yogurrt
Yarim saat kahvalti sonrasi yürüyüş
Bacak hareketi spora dahilse oda var :)
Gec uyandigim icin aksam yiyemedim
Tesekku ederimO bacağı tutma işi benim de aklımdan geçti. Çünkü çok zorlandım, yapmadığım bir hareket olunca. Ama şort vardı altımda tutamadım haliyle :)
Gene de benden çok yapmışsın, tebrikler :)
Bugun baya gec kalktim kahvalti hazirla flaan baya gece kaldi oyuzDen o saat aralığına 3 ogun fazla olurdu midem almazdi valla ben diyetteyken bogazimi tutabiliyorum ama benim sindirim problemim var oyuzden kilo rahat veremiyorumAkşam yemeği yemiyor musun? İkindi saat 16-17 gibi mi oluyor? İyi kilo vermenin sırrı da akşam yemeğini azaltmak hatta kesmek bence. Ama ömür boyunca da kesilemez, korumada kilo alınır gibi geliyor bana. Evli olunca daha zor. Bir tek akşam yemeğinde eşimin suratını görüyorum genelde. Bir de pazar kahvaltılarda. O yüzden hafta sonları çok kolay geçmiyor sanırım...
Altinsutu oneririm ❤Bugun baya gec kalktim kahvalti hazirla flaan baya gece kaldi oyuzDen o saat aralığına 3 ogun fazla olurdu midem almazdi valla ben diyetteyken bogazimi tutabiliyorum ama benim sindirim problemim var oyuzden kilo rahat veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?