Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Döner dürüm veya ekmekli mi? Simit yerine tam tahıllı ekmek filan da yiyebilirsin simit diyet için uygun bir besin değil
Yarismayads katilamamisimm cok üzüldüm suan( en cok sevdiğim harekettir hemde biaskm gene yapalm olmazmi B bilinmeyenkullanici
Yarışma Her gün var canım katılırsın bak yeni hareket verdim

Döner dürüm veya ekmekli mi? Simit yerine tam tahıllı ekmek filan da yiyebilirsin simit diyet için uygun bir besin değil

Yarışma Her gün var canım katılırsın bak yeni hareket verdim

Yok cnm porsiyon yedim. Evet biliyorum ama acik renk simite bayiliym yemk cikmaynca yedm.
Aa tamam canm bakamadm bakarm harekete aksam yaparm insallah

Yok cnm porsiyon yedim. Evet biliyorum ama acik renk simite bayiliym yemk cikmaynca yedm.
Aa tamam canm bakamadm bakarm harekete aksam yaparm insallah
Kuzum bak son kez olsjn bu simit olayı yani diyet yaparken gerek yok Yemene yanında ekmek götür diyet ekmeği galeta götür.. bugünden sonra gördüğüm simitlere ceza yazacağım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
tristris❤❤------
mutsuzmutlu❤❤------
syns❤-------
hira1994❤❤------
Colorayzn❤❤------
gogo2405-------
isimsiz965❤❤------
Mydestinyy❤-------
Besaraz❤-------
thesquatgirl❤❤------
bilinmeyenkullanici❤❤------
smykmy -------
dandini2017❤❤------
oburella❤❤------

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Yulaflı krebi nasıl yapıyorsun canım tarif atabilirmisin
2 yumurta süt yulaf ezmesi göz kararı biraz un cirpiyorum cocuklara da vitamin oluyor
İlk birkaçını yagliyorum tavayi en son kendikimi yağsız pişiriyorum
Sen tek Kendine yapicaksan bir yumurta ve yulaf ezmesi az suyla veya sütle yapabilirsin acayip doyurucu

Gunaydin millet bugun gec kaldim kizim gece yuz kez uyandi ve sut istedi.acaba diyorum ilk ek gidaya gecisteki gibi gece yatmadan pirinc unundan yapilmia muhallebi tarzi bisey mi versem tok tutmasi adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…