Bes yada on kişi oluyoruz genelde canım.hoca ilk hareketleri gösteriyor setler halinde yapıyoruz.pilates topu bant vs salonda var herkese yetcek kadar.ama hiç alet calısmadık.yeniyim diyedir belki.Harika valla tebrik ederim benim de gidesim var ama yemiyor nasıl oluyor anlatsana biraz toplu sınıfta mı yaptırıyorlar aletler var onlarla mı yapıyorsun yoksa ebru Şallı videoları modu mu
Nasıl bir vücut ve kas yapısı var maşallah...
Bilinmeyen kuzu uyuduDereceye giremedim sanırım bu sefer :)
Sebzeleri kizartacakmis gibi dilimleyip az yağlayıp fırına at yoğurtla ye. Semizotu çiğ kereviz çiğ kabak haşlanmış kırmızı pancar bunları rendeleyip tabi ayrı ayrı yoğurtla yenir. Yeşil mercimek haşla yoğurtla nane koy güzel olur.Yoğurtlu hafif bir şey söyler misiniz kızlar
Aksama ne yapacaksınız
Evet canım.Kabızlık zor oluyor. Annemde de var. Haftada bir çıkar. Kolonoskopi de yaptırdı, hiçbir şey çıkmadı. İşyerinde çok tutuyor, ondan demişlerdi. Çok tutunca da kabızlık oluyormuş.
Geçmiş olsun. Nöbetli mi işiniz, hemşire misiniz?
Yarım simit iki dilim ekmekmiş. Ben de yedim pazar günü. Çok seviyorum hamurişini. Büfedeki simit açma gibi yağlı, açmanın üzerine susam dökmüşler gibi, sıksan yağı çıkar. Ama seviyorum işteBoşuna kilo almadım demek...
Döner, kırmızı et ızgara bile olsa bana artı olarak geri döner hep. Nedenini bilmiyorum ama
Afiyet olsun. Son olur inşallah yediğimiz hamurlar
Güzelmiş :)
Bana da taş geldiBen de yemiştim simit. Sucuk da yemiştim hatta. Bize lazım değil, yaramaz demiştin. Şimdi kalori bombası bir şey canım isterse hep bu dediğin aklıma geliyor.
'Bana lazım mı, yarar mı, bana gerekli mi, kilolu değil miyim yeterince....'
Çok güzel bir cümleydi bence. Burda kilo verirsem hepinizin ama özellikle de senin bu kelimen sayesinde olacak. Şimdiden teşekkür ederim hepinize :)
Ne kadar güzel, çok gıpta ettim şimdi. Devamını dilerim...
Hmmm ekmeğin üzerindeki domates sosu mu?
Gebelik testi?
Hangi kanalda tatlım? Ben de izliyim
Bayramdan 1 gün önce su kesildi. Ama su kartlı ve kart kaybolmuştuBaşvursak ancak bayram sonrasında çıkartıp su alabilecektik...O gün 5 damacana su almamıza rağmen her taraf rezaletti ve evi öylece bırakıp bayrama gittik...Gelişimizde de aynıydı tabi Yani suyun kesilmesi daha beter, iyi tarafından bakarsak...
Çok iyi fikir. Yüzme var mı?
Ben de alıcam karabuğday, çok özendim, hepiniz yiyorsunuz...
Yoğurtlu semizotu çok hafif olur.
Yarın yaparım biraz.@hira1994Besaraz Oburella B Boymer @mutsuzmutlu dandini2017 smykmy gogo2405 Colorayzn @Mydestinyy @thesquatgirl isimsiz965
@syns
Bayanlar yarın akşam saat 11e kadar ekte verdiğim hareketi vakti olanların yapmasını rica ediyorum. Zorunlu değil fakat iç bacaklar için çok faydalı bir hareket. Birinci ikinci ve üçüncü belirlenecek. Iki bacak için toplamda yaptığınız bölü iki olarak sayı belirtin. Skorlarınızı bildirirken beni etiketlemenizi rica ediyorum. Bakalım en çok kim yapacak yarış başlasınnnnn! !!Eki Görüntüle 2043838
Mydestinyy paylaşmıştı sanırım ablaKızlar kim paylaşmıştı instagram da bi sayfadan kür ler vardı ozzy diyette diye bi sayfadan alınmıştı. Bulamadım şimdi.
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
tristris | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
syns | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | 150JJ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤- | ❤- | - | - | - | - | - |
Besaraz | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | - | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Günaydın canımGünaydınlar herkese :)
Günaydın :)Teşekkürlerrr çok güzel tavsiye ederim :)Gunaydin canm superr afiyet olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?