- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Afiyet olsun canım.bende bugün kepek ekmeğe krem peynir sürmeyi düşünüyorum yanında baska bişe yemeyecem.kahvaltı için olurmu.valla yumurta yemekten usandım baska seyler yapmak istiyorum
Günaydın abla iyiyiz sen nasılsındurumlar nasılgünaydın kızlar nasılsınız
Kuzum sen bilirisn ama protein için yumurta şart ben de bu takıma ilk geldiğimde yemek istemiyordum herkes ye diye diye alıştım şimdi yumurta yemezsem o gün eksik hissediyorum sabah yumurta yemedim öğlen yicem bence sen de bir öğünde mutlaka yemelisinAfiyet olsun canım.bende bugün kepek ekmeğe krem peynir sürmeyi düşünüyorum yanında baska bişe yemeyecem.kahvaltı için olurmu.valla yumurta yemekten usandım baska seyler yapmak istiyorum
Aaa çok güzel bardağın :) afiyet olsun canım çekti ben de bi kahve mi içsem :)Eki Görüntüle 2044236 Yumurtayı ögle yerim inş canım istemiyor bişe kahve yaptım
Tamam canım Allah kavuştursun mu diyim yoksa gözün aydın mı bilemedimGunaydin herkesee
Kahvalti fotomu atarken sknti yasadim atamadim
B bilinmeyenkullanici bugun aticam canim misafirlerim gitti
Ikisini bende dusunmuyo degilimTamam canım Allah kavuştursun mu diyim yoksa gözün aydın mı bilemedim
Evet ya misafir olunca mecbur ordan oraya gezdiriyorsunIkisini bende dusunmuyo degilim
Karsiyaka konak kemeralti deniz kum gunes inan misafir memnun etmekte zor yani
Ben yaptım bitirdim canım keyif kahvesi içiyorumSabah sporu yapmak isteyen var mi beraber baslayalim simdi
Ordada yasadim ordada mogan mavigol suluhan ulus kizilay outlet yerler magazalar gezdiriyodum hee sosyete pazarlari bide vazgecilmezlerimdi cook ozledim ankarayiEvet ya misafir olunca mecbur ordan oraya gezdiriyorsunankarada gezilecek yerler olmadığı için bizim rahat oluyor
Valla 23 senelik ankaralıyım Mogana ben bişe birkaç kez gittimOrdada yasadim ordada mogan mavigol suluhan ulus kizilay outlet yerler magazalar gezdiriyodum hee sosyete pazarlari bide vazgecilmezlerimdi cook ozledim ankarayi
Ben de ip atlarım madem kahve bitinceSu an sen ben variz baska var mi canli canli spor yapalim
Cankayada kuzum mogani cok severim ben.suluhanda alisveris yapilir anacim orayida cok severimValla 23 senelik ankaralıyım Mogana ben bişe birkaç kez gittimsuluhanda ne yapıyor kız misafirler ayrıca neresinde yaşadın
Benimde cayim bitmek uzere hadi bakalimBen de ip atlarım madem kahve bitincebacaklarım pert oldu
Suluhanda incik cincik şeyler var ben bir parti vs yapacağımda oraya gider malzeme alırım sadeceCankayada kuzum mogani cok severim ben.suluhanda alisveris yapilir anacim orayida cok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?