Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın abla iyiyiz sen nasılsındurumlar nasıl
Afiyet olsun canım.bende bugün kepek ekmeğe krem peynir sürmeyi düşünüyorum yanında baska bişe yemeyecem.kahvaltı için olurmu.valla yumurta yemekten usandım baska seyler yapmak istiyorum
Kuzum sen bilirisn ama protein için yumurta şart ben de bu takıma ilk geldiğimde yemek istemiyordum herkes ye diye diye alıştım şimdi yumurta yemezsem o gün eksik hissediyorum sabah yumurta yemedim öğlen yicem bence sen de bir öğünde mutlaka yemelisin

Ordada yasadim ordada mogan mavigol suluhan ulus kizilay outlet yerler magazalar gezdiriyodum hee sosyete pazarlari bide vazgecilmezlerimdi cook ozledim ankarayi
Valla 23 senelik ankaralıyım Mogana ben bişe birkaç kez gittim suluhanda ne yapıyor kız misafirler ayrıca neresinde yaşadın

Cankayada kuzum mogani cok severim ben.suluhanda alisveris yapilir anacim orayida cok severim
Suluhanda incik cincik şeyler var ben bir parti vs yapacağımda oraya gider malzeme alırım sadece misafirleri genelde ankara kalesine çıkarırım bilerek ulus içini yürütwrek bir de Hamamönü var tabisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…