Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet ya misafir olunca mecbur ordan oraya gezdiriyorsun ankarada gezilecek yerler olmadığı için bizim rahat oluyor
Öyle deme kuzu ya bende evlendikten sonra ankaraya tayin alan biri olarak misafir geldiğinde kış ortasında buz tutmus göllere gezmeye götürdüğümü bilirim.cünkü gelen gezmek istiyo.ee bende pek yer bilmiyorum.simdi bebek var dogum iznindeyim.calısırken o yorgunlukla cok daha zor gezmek ama kimse düşünmüyo yorgunmu degilmi

Aynen oyle canim

Hosbulduk canım bikac gündür takımdayım.umarım biran önce beraber verebiliriz kiloları.takımıda cok sevdim herkes sıcak kanlı yabancılık cekmedim:)
Sevindim canim bazen insanin modu dusuyo takimdaki caaanim arkadaslar toparliyo seni hemen tabiki takimi takim yapan kaptan ve kaptan yardimcisi etkisi cok buyuk Colorayzn ve B bilinmeyenkullanici cansiniz

Ooo 200 oldu sonra nevresim değiştirdim çamaşır attım makineye
Afiyet olsun canım güzel oluyor sabahları cok seviyorum ya :):)
Teşekkürler canım babamla karşılıklı içtik :)
Tesekkür ederim fincan yetmiyo bardakta yaptım :)
Ama güzel çok güzel görünüyor :)

Valla ankara kalesine kış soğuğunda kaya kaya o tepeye çok kişiyi çıkardım ama genelde destinasyonımuz kale Anıtkabir Hamamönü göksu (bize çok yakın kış soğuğunda bile mangal yakılır :)) Mogan filan bize çok uzak mavi göl de artık çok kalabalık oldu boş zamanlarında çok giderdik erkek arkadaşımla
Sevindim canim bazen insanin modu dusuyo takimdaki caaanim arkadaslar toparliyo seni hemen tabiki takimi takim yapan kaptan ve kaptan yardimcisi etkisi cok buyuk Colorayzn ve B bilinmeyenkullanici cansiniz
Canımsın sonunda döndün aramıza ❤

harikasın canım :)

Merhaba kızlar napıyorsunuz :) ya ben su dunki hareketi pek anlamadım alt bacak karina doğru mu çekiliyor
Günaydın canım bak üstteki bacağı önüne koy resimdeki pozisyonda koymaya gerek yok illa yeter ki yere değsin ayağın diğer altta kalan bacak da yukarı aşağı yukarı aşağı

harikasın canım :)
Çok teşekkürlerrr ölcem heyecandannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…