- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Günün egzersizini de yap başka şeylerle kombinleyip güzel oluyorBenimde cayim bitmek uzere hadi bakalim
kaldir totonu sende gel hadi ben isinmaya basladimGünün egzersizini de yap başka şeylerle kombinleyip güzel oluyor
Benim toto oturmuyor hiç anam ısınıkım ben hemen atlıyorum ipkaldir totonu sende gel hadi ben isinmaya basladim
Afiyet olsun canım güzel oluyor sabahları cok seviyorum ya :):)
Tesekkür ederim fincan yetmiyo bardakta yaptımAaa çok güzel bardağın :) afiyet olsun canım çekti ben de bi kahve mi içsem :)
Öyle deme kuzu ya bende evlendikten sonra ankaraya tayin alan biri olarak misafir geldiğinde kış ortasında buz tutmus göllere gezmeye götürdüğümü bilirim.cünkü gelen gezmek istiyo.ee bende pek yer bilmiyorum.simdi bebek var dogum iznindeyim.calısırken o yorgunlukla cok daha zor gezmekEvet ya misafir olunca mecbur ordan oraya gezdiriyorsunankarada gezilecek yerler olmadığı için bizim rahat oluyor
Hosbulduk canım bikac gündür takımdayım.umarım biran önce beraber verebiliriz kiloları.takımıda cok sevdim herkes sıcak kanlı yabancılık cekmedim:)@tristis hosgelmissin canim
Aynen oyle canimÖyle deme kuzu ya bende evlendikten sonra ankaraya tayin alan biri olarak misafir geldiğinde kış ortasında buz tutmus göllere gezmeye götürdüğümü bilirim.cünkü gelen gezmek istiyo.ee bende pek yer bilmiyorum.simdi bebek var dogum iznindeyim.calısırken o yorgunlukla cok daha zor gezmekama kimse düşünmüyo yorgunmu degilmi
Sevindim canim bazen insanin modu dusuyo takimdaki caaanim arkadaslar toparliyo seni hemen tabiki takimi takim yapan kaptan ve kaptan yardimcisi etkisi cok buyukHosbulduk canım bikac gündür takımdayım.umarım biran önce beraber verebiliriz kiloları.takımıda cok sevdim herkes sıcak kanlı yabancılık cekmedim:)
Ooo 200 oldu sonra nevresim değiştirdim çamaşır attım makineye100 olunca yaz
Teşekkürler canım babamla karşılıklı içtik :)Afiyet olsun canım güzel oluyor sabahları cok seviyorum ya :):)
Ama güzel çok güzel görünüyor :)Tesekkür ederim fincan yetmiyo bardakta yaptım:)
Valla ankara kalesine kış soğuğunda kaya kaya o tepeye çok kişiyi çıkardımÖyle deme kuzu ya bende evlendikten sonra ankaraya tayin alan biri olarak misafir geldiğinde kış ortasında buz tutmus göllere gezmeye götürdüğümü bilirim.cünkü gelen gezmek istiyo.ee bende pek yer bilmiyorum.simdi bebek var dogum iznindeyim.calısırken o yorgunlukla cok daha zor gezmekama kimse düşünmüyo yorgunmu degilmi
Canımsın sonunda döndün aramıza ❤Sevindim canim bazen insanin modu dusuyo takimdaki caaanim arkadaslar toparliyo seni hemen tabiki takimi takim yapan kaptan ve kaptan yardimcisi etkisi cok buyukColorayzn ve B bilinmeyenkullanici cansiniz
Kızlar çok mutluyum diyete başladığımdan beri bacaklar ve kollar aynıydı sadece sıkılaşıyordu şimdi ölçüm bacaklarım 3 kollarım 4 cm incelmişşş belim de son ölçümümden beri 3 diyete başladığımdan beri 11 cm incelmiş çok çok mutluyum
Günaydın canım bak üstteki bacağı önüne koy resimdeki pozisyonda koymaya gerek yok illa yeter ki yere değsin ayağın diğer altta kalan bacak da yukarı aşağı yukarı aşağıMerhaba kızlar napıyorsunuz :) ya ben su dunki hareketi pek anlamadım alt bacak karina doğru mu çekiliyor
Çok teşekkürlerrr ölcem heyecandannnharikasın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?