Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sevindim canim bazen insanin modu dusuyo takimdaki caaanim arkadaslar toparliyo seni hemen tabiki takimi takim yapan kaptan ve kaptan yardimcisi etkisi cok buyuk Colorayzn ve B bilinmeyenkullanici cansiniz
Sevgi kelebegim smy geri donmus :))

Merhaba kızlar napıyorsunuz :) ya ben su dunki hareketi pek anlamadım alt bacak karina doğru mu çekiliyor

Yok canim ustteki bacagi onde kiriyosun karnina cekiyosun ya altta kalan uzanan.bacagida hafifce yukari kaldirip indiriyosun

Yok canim ustteki bacagi onde kiriyosun karnina cekiyosun ya altta kalan uzanan.bacagida hafifce yukari kaldirip indiriyosun

sagolun kızlar zormus biraz

cok sukur toparlıcam durumu

smykmy 300 oldu azcık da squat yapayım

200 yaptım bende ve devamında pilates yaptım ter ıcınde kaldım

aayyy harıka bı haber kılo olarak tek degıl ınceldıgını gormekte cok mutlu edıyo ınsanı bende yakın zamanda bakıcam

hep aranızdayım ben zati mısafırler varken hep aklımdaydınız

Sayende aklımda yokken ip atladım
Bir yere not etmek iyi oluyor ölçüleri ben başta not etmemiştim ilk 3 4 hafta

vayy sıpaya baak yapsaydın ona da bi tost

ona yapsam yemezki illa benimkini yiyecek
Teşekkür ederim canım inşallah daha da incelir

Aç mı kaldın kız başka bir şey yap ye hemen acıkma sonra ya da ara öğünde güzel bir şeyler ye

insAllah canım.. Yok kız doydum acıkırsam atıştırırım biseyler sonra :)

Ona ayrı yapsa eminim yemezdi illa insanın elindekine salça olacaklar

aynen öyle valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…