Sevgi kelebegim smy geri donmus :))Sevindim canim bazen insanin modu dusuyo takimdaki caaanim arkadaslar toparliyo seni hemen tabiki takimi takim yapan kaptan ve kaptan yardimcisi etkisi cok buyukColorayzn ve B bilinmeyenkullanici cansiniz
Merhaba kızlar napıyorsunuz :) ya ben su dunki hareketi pek anlamadım alt bacak karina doğru mu çekiliyor
Günaydın canım bak üstteki bacağı önüne koy resimdeki pozisyonda koymaya gerek yok illa yeter ki yere değsin ayağın diğer altta kalan bacak da yukarı aşağı yukarı aşağı
Çok teşekkürlerrr ölcem heyecandannn
Sevgi kelebegim smy geri donmus :))
Yok canim ustteki bacagi onde kiriyosun karnina cekiyosun ya altta kalan uzanan.bacagida hafifce yukari kaldirip indiriyosun
cok sukur toparlıcam durumuOoo 200 oldu sonra nevresim değiştirdim çamaşır attım makineye
Teşekkürler canım babamla karşılıklı içtik :)
Ama güzel çok güzel görünüyor :)
Valla ankara kalesine kış soğuğunda kaya kaya o tepeye çok kişiyi çıkardımama genelde destinasyonımuz kale Anıtkabir Hamamönü göksu (bize çok yakın kış soğuğunda bile mangal yakılır :)) Mogan filan bize çok uzak mavi göl de artık çok kalabalık oldu boş zamanlarında çok giderdik erkek arkadaşımla
Canımsın sonunda döndün aramıza ❤
smykmy 300 oldu azcık da squat yapayım
aayyy harıka bı haberKızlar çok mutluyum diyete başladığımdan beri bacaklar ve kollar aynıydı sadece sıkılaşıyordu şimdi ölçüm bacaklarım 3 kollarım 4 cm incelmişşş belim de son ölçümümden beri 3 diyete başladığımdan beri 11 cm incelmiş çok çok mutluyum
Sevgi kelebegim smy geri donmus :))
Yok canim ustteki bacagi onde kiriyosun karnina cekiyosun ya altta kalan uzanan.bacagida hafifce yukari kaldirip indiriyosun
isimsiz965 ayak içi çalışacak ben 4 tane çektim paylaşcam diye yanlış olanı paylaşnışım parmakları görmeden kaldırıp inecek
http://sendvid.com/658k5a9ptamam canım :)
Sayende aklımda yokken ip atladımcok sukur toparlıcam durumu
200 yaptım bende ve devamında pilates yaptım ter ıcınde kaldım
aayyy harıka bı haberkılo olarak tek degıl ınceldıgını gormekte cok mutlu edıyo ınsanı bende yakın zamanda bakıcam
hep aranızdayım ben zatimısafırler varken hep aklımdaydınız
Yok zahmet değiş de yanlış yapmışım bacaklar da patates gibi belli olmuyor harekettesekkur ederim canım benim zahmet ettin
Anaaa küçücük tost yiyemedin mi hepsini kötü olmui vallaKızlar kahvaltım 2 dilim tam buğday ekmeği ile peynirli tost ve yeşil cay :)
Yok zahmet değiş de yanlış yapmışım bacaklar da patates gibi belli olmuyor hareket
Anaaa küçücük tost yiyemedin mi hepsini kötü olmui valla
vayy sıpaya baak yapsaydın ona da bi tostyok canım estağfirullah o kadar kalın deil bacakların valla
yok gi zorla elimden aldı
Teşekkür ederim canım inşallah daha da inceliryok canım estağfirullah o kadar kalın deil bacakların valla
yok gi zorla elimden aldı
Ona ayrı yapsa eminim yemezdi illa insanın elindekine salça olacaklarvayy sıpaya baak yapsaydın ona da bi tost
vayy sıpaya baak yapsaydın ona da bi tost
Teşekkür ederim canım inşallah daha da incelir
Aç mı kaldın kız başka bir şey yap ye hemen acıkma sonra ya da ara öğünde güzel bir şeyler ye
Ona ayrı yapsa eminim yemezdi illa insanın elindekine salça olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?