- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Evet yaaa hastalık gibi
Ooo afiyet olsun canımmHerkese afiyet olsun kizlar salatami evden getirdim bugun:)Eki Görüntüle 2044276
Ewet ama kayinvalidmdeydim isten gelmistim yedim ac olunca.tabiki bahane bu olmamaliTamam canım yapalım varsa aklında bir hareket Paylaş
Patates miiiiiiiiiii
Afiyet olsun canım Günaydın
Bereketli olaaEki Görüntüle 2044290 Ögle menü fırın torbasında kıyma patates soğan
Tesekkürler canım.yaptık işte yagsız tuzsuz:)ama güzel oluyo yinede torbada pratik hemdeBereketli olaa
Canım patates zorda kalmadkça yememeye çalış hiçbir faydası yok boş karbonhidratEki Görüntüle 2044290 Ögle menü fırın torbasında kıyma patates soğan
Afiyet olsun canımEwet ama kayinvalidmdeydim isten gelmistim yedim ac olunca.tabiki bahane bu olmamali
Cok severimmm
Yumurta yiye yiye yumurta gibi olmayalim kizImmm canım yumurta çektiiiii afiyet olsunnnn
Sağol ablacımmmmm inşallahhh
Yapalım canım gece etiketlerim herkesi
Nereye squuu daha karpuz kesecedikkB bilinmeyenkullaniciColorayzn menü paylaşımı yapamıyorum İnternet'e giremiyorum fazla hiç durmuyor cocuk sürekli ilgi istiyor o yüzden gruptan çıkmak istiyorum malasef askında cok sevdim cok motive oldum herkese çok ama çok teşekkür ederim çok sağolun diyetine ve sporuma devam etcem ama spor bile Zor yapıyorum bana kızmayın nolur amacımdan vazgeçmedim İnternet'e giremiyorum grubu meşgul etmek istemiyorum kilo paylaşımlarını bile kaçırdım hep kafa kalmıyor çocuktan
Ton baligi mi ooo , canim cekti yaaaaaHerkese afiyet olsun kizlar salatami evden getirdim bugun:)Eki Görüntüle 2044276
Olmayız kız yumurta candır cannnnCok severimmm
Yumurta yiye yiye yumurta gibi olmayalim kiz
Nereye squuu daha karpuz kesecedikk
Ton baligi mi ooo , canim cekti yaaaaa
patates yememelisinEki Görüntüle 2044290 Ögle menü fırın torbasında kıyma patates soğan
Cok severimmm
Yumurta yiye yiye yumurta gibi olmayalim kiz
Nereye squuu daha karpuz kesecedikk
Ton baligi mi ooo , canim cekti yaaaaa
kızçeler canım sıkılıyor ayaklarım ağrıyoooooooo
iş yok güç yok :) boş boş oturuyorum fabrikada birde topuklu giymişim annaam annaaam ayaklarım ağrıdıneden canın sıkılıyor canım hayırdır
iş yok güç yok :) boş boş oturuyorum fabrikada birde topuklu giymişim annaam annaaam ayaklarım ağrıdı
Selam kızlar nasılsınız
Sabah beri temizlik yapıyorum turşum çıktı
Büyük oğlum hasta biraz uyumadik pek ugrayamayabilirim ama akşam menümu yazarım
Komşum geldi bir ara dar body eşofman vardı üstümde ne kadar zayiflamissin dedi çok sevindim daha farkedilmez sanıyordum
4,5 kg oldu daha ama sayenizde
Öpüyorum hepinizi
Ablacımmm neden fark edilmesin az kilo mu ? Bak komşun fark etmiş ne güzel çok mutluluk verici bir şey insanlar böyle diyince pamuklara sarasım geliyor onlarıSelam kızlar nasılsınız
Sabah beri temizlik yapıyorum turşum çıktı
Büyük oğlum hasta biraz uyumadik pek ugrayamayabilirim ama akşam menümu yazarım
Komşum geldi bir ara dar body eşofman vardı üstümde ne kadar zayiflamissin dedi çok sevindim daha farkedilmez sanıyordum
4,5 kg oldu daha ama sayenizde
Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?