- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
yok ya iş olmayınca ben daha çok yoruluyorumdinlen iste fırsattan istifade :)
Selam kızlar nasılsınız
Sabah beri temizlik yapıyorum turşum çıktı
Büyük oğlum hasta biraz uyumadik pek ugrayamayabilirim ama akşam menümu yazarım
Komşum geldi bir ara dar body eşofman vardı üstümde ne kadar zayiflamissin dedi çok sevindim daha farkedilmez sanıyordum
4,5 kg oldu daha ama sayenizde
Öpüyorum hepinizi
Işin de zormuş valla her gün süpürmezsen sirkeli sular filan Allah kolaylık versimYok canim usutmus galiba tıkalı burnu zor nefes alıyor dunde elektrikler kesikti supuremedim toz alerjisi var bir gün süpürme tıkanıyor
O yüzden kaldırdım heryeri sirkeli suyla sildim :)
Afiyet olsun anam
yok ya iş olmayınca ben daha çok yoruluyorum
Sagol babamIşin de zormuş valla her gün süpürmezsen sirkeli sular filan Allah kolaylık versim
Afiyet olsun anam
Sagol canimmhım çalışmadan duramayanlardansin :)
afiyet olsun canım :)
Amin canım sağolIşin de zormuş valla her gün süpürmezsen sirkeli sular filan Allah kolaylık versim
Afiyet olsun anam
Alttan tıkladın mı çoklu alıntı yaptıktan sonraAmin canım sağol
Analık zor işte yavrularımiz iyi olsun da
Çoklu alıntı yine olmadı son sectigim çıkıyor
Tikladim canım olmuyor telden galibaAlttan tıkladın mı çoklu alıntı yaptıktan sonra
Ara öğün yap ilzannnacıktıımmm ya bennnn
Tebrikler...Takim içi ilk 3...
1. sıra
700 skor ile açık araisimsiz965 arkadaşımıza ait
2. sırada 300 skor ile onu takip eden @oburella arkadaşlarımız yer alıyor
3.'lük
100 skor iledandini2017 'ye gidiyor
Tüm arkadaşlarımızı
tebrik ediyoruz ve katılımları için teşekkür ediyoruz.
Başarılarınızın devamini dileriz
Ailende mi Ankarada?Evet ya misafir olunca mecbur ordan oraya gezdiriyorsunankarada gezilecek yerler olmadığı için bizim rahat oluyor
11 cm gerçekten çok iyi tebrikler...Kızlar çok mutluyum diyete başladığımdan beri bacaklar ve kollar aynıydı sadece sıkılaşıyordu şimdi ölçüm bacaklarım 3 kollarım 4 cm incelmişşş belim de son ölçümümden beri 3 diyete başladığımdan beri 11 cm incelmiş çok çok mutluyum
Benim bacakları görseydin bir deYok zahmet değiş de yanlış yapmışım bacaklar da patates gibi belli olmuyor hareket
Evet iyi olurKızlar yarında karin çalistiran bi egzersiz yapalım mi
Nereye gideceksin?Kızlar 1 şubatta yurtdışına gidicem o güne kadar hedefim 54 kg burada dursun bu post :) oraya gidince çünkü diyet biraz kalır o zamana kadar istediğim kiloya inmem lazım :)
Yarım mekik gibi mi?
Biri bana kalk spor yap desinEki Görüntüle 2044273
Arada yazsaydın gene de keşke?B bilinmeyenkullaniciColorayzn menü paylaşımı yapamıyorum İnternet'e giremiyorum fazla hiç durmuyor cocuk sürekli ilgi istiyor o yüzden gruptan çıkmak istiyorum malasef askında cok sevdim cok motive oldum herkese çok ama çok teşekkür ederim çok sağolun diyetine ve sporuma devam etcem ama spor bile Zor yapıyorum bana kızmayın nolur amacımdan vazgeçmedim İnternet'e giremiyorum grubu meşgul etmek istemiyorum kilo paylaşımlarını bile kaçırdım hep kafa kalmıyor çocuktan
Patates biraz olmamış diyeceğim ama hepimiz söylemişiz zaten :)Eki Görüntüle 2044290 Ögle menü fırın torbasında kıyma patates soğan
Geçmiş olsunSelam kızlar nasılsınız
Sabah beri temizlik yapıyorum turşum çıktı
Büyük oğlum hasta biraz uyumadik pek ugrayamayabilirim ama akşam menümu yazarım
Komşum geldi bir ara dar body eşofman vardı üstümde ne kadar zayiflamissin dedi çok sevindim daha farkedilmez sanıyordum
4,5 kg oldu daha ama sayenizde
Öpüyorum hepinizi
Ailem ankarada canım ben de burdayımTebrikler
Ailende mi Ankarada?
11 cm gerçekten çok iyi tebrikler...
Benim bacakları görseydin bir de
Evet iyi olur
Nereye gideceksin?
Yarım mekik gibi mi?
Arada yazsaydın gene de keşke?
Patates biraz olmamış diyeceğim ama hepimiz söylemişiz zaten :)
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?