Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bilinmeyen karar versin o vakit bence ceza gerektirmez azicik kacirdigin icin verecekse de az bir ceza verir sanki
Hayirdir neyin var?
Gecmis olsun.
Su icmeye su sekilde alisabilirsin kendine bir suluk edin 1lt lik su siselerindende olur sabah ogle arasi 1 lt bitirmeye calis ogle aksam arasi 1 lt aksamlari da 1 lt icebilirsen ic 2.5 3lt arasi iyidir bana gore

Tarçının da kalorisi var mıymış
Evde sevdiğim bir şey varsa ben de bitene kadar dadanıyorum Kısırın bitmesi iyi olmuş, güzel ama sonuçta bulgurun fazlası da kalori...
Spinning bacak kası yapıyordur çok değil mi? Yaradı mı bacaklara?
Yarın litrelik su şişesi alıcam o zaman.
İnsülin direnci ve hipotiroit var bende Tiroid yeni çıktı, ondan da kilolarım uçtu gitti sanırım...Tartı kırmızı ışık verdi resmen
Gerçi sadece buna bağlamayalım. İştahım da coşkun bir deniz gibiydi
Hala canım simit, açma vs istiyor. Demin çay içmeye çıktık arkadaşlarımla, çayın yanında yiyecek gözleme, tatlı vs arandım menüde...Yemedim ama kendimi frenlemesem yerdim

Insulin direncinden canim glisemik indeksi yuksek seyler tuketmelisin beyaz ekmekten falan kacin tarcin tuket yesilcay

...Takim içi ilk 3...

1. sıra

400 skor ile açık ara isimsiz965 arkadaşımıza ait

2. sırada 80 skor ile onu takip eden @bilinmeyenkullanici arkadaşlarımız yer alıyor

3.'lük

25 skor ile dandini2017 'ye gidiyor

Tüm arkadaşlarımızı

tebrik ediyoruz ve katılımları için teşekkür ediyoruz.

Başarılarınızın devamini dileriz

nerdesin kız iki gündür akşamları kayboluyorsun :)

25le 3.olduysam.tmmdr

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
tristris❤❤❤❤❤❤----
mutsuzmutlu❤❤❤❤❤❤----
syns❤-❤❤-----
hira1994❤❤❤❤❤❤----
Colorayzn❤❤❤❤❤❤----
gogo2405150JJ❤❤❤-----
isimsiz965❤❤❤❤❤❤----
Mydestinyy❤-❤-❤❤----
Besaraz❤-❤❤-----
thesquatgirl❤❤------
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤----
smykmy ❤❤❤❤-----
dandini2017❤❤❤❤❤❤----
oburella❤❤❤❤-----

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Canım afiyet olsun menün çok az qma arada olur öyle
Abla sonunda swni böyle menülerle gördük harika
Menü çok güzel spor da gayet iyi badem şekerleri için yorum yapmıcam anladın sen
Afiyet olsun menü de spor da Çok güzel canım ben yanımda 1.5 lt lik şişe ile geziyorum günün ilk yarısında bitirip ikisincisinü alıyorum onu da bitiyiroum

Sabah sucuklu yumurta domates satalik siyah cay
Oglen 1 kase yogurt
Aksam yok :) harc yatirmaya gittim bugun ailem koy gibi bi yerde yasiyolar baska bi ilceye gidip yatirmam gerekti git gel butun gunum heba oldu bisey yiyemedim ama 3 litre belki daha falza su icmisimdir ve 3 4 saat dinlenmeksizin yürüyüş alisveris karisimi da beni baya yordu :)

Afiyet olsun canım bende de 2 gündür aynı telaşlar var malum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…