Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam hanımlar
şimdi içimdekileri açıklıkla söylesem muhtemelen beni süresiz banlarlar. o yüzden süzerek anlatayım
ben bi tüp bebek tedavimi oldum ama başarısız oldu. o yüzden doktorum başarısızlık sebeplerini araştırmak için 21 kalemlik bi test listesi verdi bana. burdaki tüm özel hastanelere gittim ama hiç biri bu kadar özel test yapabilecek donanımda diilmiş. neyse sordum soruşturdum fakülte yapıyomuş hepsini. gittim randevu almak için bana ilk önce 20 ocağa gün verdiler. sonra 4 ocağa yalvar yakar alabildim. en son araya hiç hoşlanmıyorum ama torpil sokarak 1 aralığa aldım randevumu. neyse gittim hastaneye ve aldığım cevap beni çıldırttı.sipariş üzerine tahlil isteyemezlermiş. ii tamam muayene olim öyle yazın dedim. adam bana bi diklendi. neymiş efendim doktor olan oymuşta falanmış filanmış. ben aksini söylemedim zaten. bende devlet memuruyum,rica ettim. bana bunlardan sonra yazacak olsamda yazmam nerde yaptırırsan yaptır dedi. delirdim tabiki. doğruca başhekimde aldım soluğu. sonuçta ben eğer özelde yapılabilseydi yaptıracaktım.ama yapılamadığı için başka çarem olmadığından fakülteye gitiim. tatlı dille derdimi anlattım ama doktor bozuntuları bas bas bağırdılar bana. bende aradım ankaradan bi özel labaratuarı fiyat alddım. sırf o doktorların ego tatminleri yüzünden burnumun dibinde yapılabilecek tahlillere 750 tl verip ankaraya gidip yaptırcam. sinirimden titreme geldi ya

canlarım bende sizi özledim... gelirim tabi sık sık artık ama yarışma işini beceremiyorum ben sizinle paylaşımda buılunup yanınızda olmayı isterim tabiki sizde isterseniz

benim şirket satıldı o aşama baya çetrefilli oldu çok çalıştık .. şimdi kovulana kadar rahatız diye düşünüyorum herşey hayırlısı..

o dönemde tabi ye ye ye ye 82,5 oldum bi çıktım tartıya utandım kendimden zaten gıdık bi tarafta göbek bi taraftan nese hemen diyete başladım 1 ayda 76,5 oldum aman nazar değmesin arada kaçamak olsada yaptığım diyete göre 6 kg az bile

şebo napıyor geliyormu buralara ?

menümüde yazim. rahatladım valla size yazınca
sabah kepek ekmeğine tost ve süt
ara: doktor afı tafrası:),
öğle: yumurta haşladım yanına brokoli salatası
ara: mandalina portakal
akşam : bezelye yemeği,yoğurt
ara yeşil çay

ay canim ya ALllah akil fikir versin bu gerizekalilara,doktor oldular diye kenidlerini bi halt saniyolar eski bi hikaye vardir bilrisiniz belki hikayeyi anlatmiycam ama en sonuda baba cocuguna diyoku,oglum ben sana zengin olamassin demedim,adam olmassin dedim diyo buda ayni o hesap doktor olmussun ama insan olmamsisin neye yarar,gerizekalilar ya bende cok sinir olurum böyle seylere,üzülme sen hakkinda hayirlisi böyledir belki ankarada senin icin daha iyi olacak bilmeessin canim,vardir bi hayir üzülme

yok canim sebnemde gitti,sende gel tabi bekleriz ben özledim seni valla ne güzel cekisiyoduk :)

saol tatlım ama gerçekten delirdim sinirimden. madem sen doktorluk yapamıcaktın ne işin var orda dimi. ya bana artık bu tahlilleri isticek olsamda istemem diyooo. adamdaki .......ye bak.

En başta sistemimiz çok kötü =(
Bu bazı doktorlarda geldikleri yeri hazmedemiyolar galiba.
İki üç ay önce benim annemin kasığında kist olmuştu.
Doktora gitti mr istedi.
Hastaneden randevuyu 3 ay sonraya verdiler.
Allah korusun kötü bişi olsa 3 ayda zaten ilerlerdi yani.
Bu sistemi aklım almıyor. Herkesin gücü yokki sonuçta dışarda yaptırmaya.
Ve bizim devletten yararlanma hakkımız varken çalışıyorken niye yaptıralım dışarda birsürü paraya.
Ama gel gör ki bu düzen nezaman nasıl değişicek bilmiyorum.
Kayınvalidemi 2 senedir hastaneye yatıramıyoruz.
Doktorlar sürekli tahliller istiyolar. Hepsi ayrı haftalara aylara veriyolar tahlilleri.
Birini yaptırana kadar diğerinin süresi geçiyor. Hadi sil baştan tekrar.
Neyse nişanlın hallediyor hepsini bişekilde.
Bu sefer yatışı vermiyolar. Evde tedavi diyolar.
Ya bu kadın evde düzelmiyor 2 senedir.Her geçen gün kötüye gidiyor.
Ama kimin umurunda ki...

Cemrecim işin peşini bırakma derim canım. Terbiyesize bak sen ya. Başhekim ne dedi sana.

başhekimden aldığım cevap dahada içler acısı. ortak alınmış bi kararmış. dışarıdan tahlil alamıyolarmış mış mış ta mış mış. iide ben sana muayene olim senin hastan olim. prosedürü uygulayalım dedim. bu şartlar altında yazmaşmış istediğim tahlilleri. yani al biriniiiiii vur ötekine.

saol tatlım ama gerçekten delirdim sinirimden. madem sen doktorluk yapamıcaktın ne işin var orda dimi. ya bana artık bu tahlilleri isticek olsamda istemem diyooo. adamdaki .......ye bak.

Ya böyle bi hakkı varmı onların.
tAnıdıkların filan olucak şikayet ediceksin işte böylelerini.
Ne ceza alıyolarsa alsınlar ibret olsunlar diğer meslektaşlarına

Sırf zora koşup kıllık yapmak.
Onları yaptırmak onlar için çok mu zormuş sanki.

Sırf zora koşup kıllık yapmak.
Onları yaptırmak onlar için çok mu zormuş sanki.

yok be tatlım. alt atarfı 2 tane tahlil kağıdı ve bi mühür o kadar. ama valla çoluğuna çocuğuna dilll kendilerine saydııım sövdüm allah ne verdiyse. bugün yaylarım attı yani

cemrecim yaptıkları terbiyesizlikten başka bi şey diil. nerde bunların ettiği yemin ben anlamadım canım

bozmamaya çalış moralini yine de. hayırlısı olsun demek lazım bazen

kızlar bu arada size bi şey sorucam, sizce hazır çorbalar çok mu zararlı? üzerlerinde yazdığına göre kalori açısından yüksek diiller ama diyete nası bi etkisi olur emin olamadım :111:

kuyabiyecim şimdi bu duruma farklı bakış açıları var bence
1) hertürlü hazır yiyecek hertürlü beslenme şekillerinde sakat. o yüzden -
2)iş o paketlerin üzerindeki kaloriye inanmaya gelince. fenada diil kalorileri bu durumda +
3) zaman kıtlığında bisküvi falan ara öğün olarak tüketmektense daha sağlıklı gibi. bu durumda+

hımmmm. başkada - bişi bulamıyorum. bence sınıfı geçiyo. ben yıldızlı 4 veriyorum hazır çorbalara.

Kurabiye bende iş yerinde hazır çorbaları içiyorum bazen.

sağolun kızlar. ben de çok zorda kalırsam zararlı bişey yemektense içerim diye düşünüp aldım açıkçası. çok sağlıklı olmadıkları kesin tabii o kadar katkı maddesiyle ama napalım

bu arada bugünkü menüm:

sabah: 2 dilim tahıllı ekmek, yağsız beyaz peynir
öğle: peynirli salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 2-3 çubuk kraker, şekersiz çay
akşam: yoğurtlu haşlanmış brokoli, 5 tane zeytinyağlı yaprak sarma (1 dilim ekmeğe eşdeğer)
ara: meyve

dün eve çok geç geldiğim için spor yapamamıştım. bugün ya 45 dk yürüyüş yada 3 mil leslie. hangisini yaptığımı yarın yazarım artık

Son düzenleme:
kuyabiyecimm hazır bardak çorbalaardan bende akşamları içiyorum bazen. bence de masumlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…