Ceydacım hayırdır senin amaç ne Şubat için.
Kızlar kardeşimin nişanı büyük ihtimal Nisan da olacak. O zamana kadar 8 kilo verebilir miyim dersiniz.
Ceydacım hadi iaşşallah canım. Rabbim sağlıkla doldursun göbişkonu :)
kuyabiyem işallah canımcım.
Kızlar resimler aşağıdaki linkte.
http://www.kadinlarkulubu.com/abiye...icin-listemde-olan-abiyeler.html#post16561070
Ceydacım hadi iaşşallah canım. Rabbim sağlıkla doldursun göbişkonu :)
kuyabiyem işallah canımcım.
Kızlar resimler aşağıdaki linkte.
http://www.kadinlarkulubu.com/abiye...icin-listemde-olan-abiyeler.html#post16561070
bu arada cuma günü kilo bildirimini en geç saat kaça kadar yapmam gerekli? Ve eğer cuma günü giremeyecek olursam perşembe akşamından tartılıp bildirsem olur mu?
bu arada bugünkü menüm
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, peynir
öğle: Kepek ekmeğine kaşarlı tost, diyet sütlü kahve
akşam: Taze fasülye
öğlen aslında kepek ekmeği ve yoğurt yemem gerekiyodu ama sabah geç kaldığım için yoğurt alamadım markete uğrayıp. Ben de kepek ekmeğini 2 dilim yapıp, yoğurt yerine de kaşar ve diyet süt koydum
Akşam da 1 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum ama spor yaptıktan sonraki gün biraz + da çıkıyorum genelde. Ee malum yarın da cuma o yüzden emin diilim yapsam mı yapmasam mı :44:
limonlu yoğurt dondurması
malzemeler:
-2 bardak yağsız yoğurt
-yarım limon suyu
-limon kabuğu rendesi
-4 kaşık splenda
-8-10 damla dr.oetker limon aroması
-8-10 damla dr.oetker vanilya aroması
yoğurt 4-5 saat süzgeçte bekletilerek süzme yoğurt haline getirilir.
Splendayla krema halini alana dek iyice çırpılır.
Daha sonra limon kabuğu rendesi,limon suyu ve aromalar eklenerek tekrar homojen hale gelene dek karıştırılır.
Istediğiniz kalıplara bölüştürülerek dondurulur.
Alintidir
bugünkü menü
sabah:2 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin
öğle:ıspanak ve yoğurt
akşam:ekşili köfte
tarif defterime bunuda ekliyorumm.. Montiye uygun olan yemekleri yazdığım bi defter olusturuyorum...
Buda uygun tabi içine fruktoz katmak sartıyla..
Teşekkürler yasom
tarif defterime bunuda ekliyorumm.. Montiye uygun olan yemekleri yazdığım bi defter olusturuyorum...
Buda uygun tabi içine fruktoz katmak sartıyla..
Teşekkürler yasom
bu arada bugünkü menüm
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, peynir
öğle: kepek ekmeğine kaşarlı tost, diyet sütlü kahve
akşam: taze fasülye
öğlen aslında kepek ekmeği ve yoğurt yemem gerekiyodu ama sabah geç kaldığım için yoğurt alamadım markete uğrayıp. ben de kepek ekmeğini 2 dilim yapıp, yoğurt yerine de kaşar ve diyet süt koydum
akşam da 1 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum ama spor yaptıktan sonraki gün biraz + da çıkıyorum genelde. ee malum yarın da cuma o yüzden emin diilim yapsam mı yapmasam mı :44:
ceydacım 12 ye kadar bildirim yapmak zorundasın canım..
Bence cok cok önemli bi durum olmadığı sürece cuma sabahı ac karna wc dwn sonra kıyafetsiz tartıl en doğru sonuc öyle belli oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?