- 18 Şubat 2010
- 483
- 1
- 118
eee herkes asağıda ama neden kimse konusmuyor
çeneniz öyle düşmüşki okuyup gelip yazana kadar 20 dakka geçti:)
nabersiniz tatlılar?
Ceydacım hoşgeldiiin aramıza
sabah 2 kaşık kereviz salatası,2 kepekli ekmek( ilginç bi kahvaltı oldu)
ara yoğurt bi kase
öğle bi tavuk but, ayran,boooooooooool salata yiceeem
Ara mandalina 2 tane
akşam haşlanmış brokoli,bi kepçe tarhana çorbasııı
ara yeşil çay
hakkaten düştü cenemiz bOs ver düşsün kızz.. Konusmak güzeldirSimdide senle iki lafın belini kırarız :86:
Afiyet olsun hemsom menün yakıo ortalığı ilginc kayvaldınla darma duman ettin takımı
ama hemşom napem kereviz salatasına dayanamıyooorum:) dün akşam yaptım, gece tuvalete gittim,dönerken açtııım dolabııııı ordamı diye baktııım. Niyeti bozmuştum zaten sabah yicem diye
ay kızlar yemek hazırliiim döncem
allah iiliğini versin hemsom var yaa kocan yemiş olsaydı salatayı adamı talan ederdin heralde gözünü döndürmüş kereviz salatası
Afiyet olsun canım.. Ara öğünler, salata ve meyve olmadığı için benim açımdan eksik bir menü ama ekşili köfteyi öğlen, ıspanak ve yoğurdu akşam tercih edebilirdin. Umarım senin için kilo verdirici bir listedir. Diyetler gerçekten her bünyeye göre farklı sonuçlar çıkarabiliyor
ondan baktımki zaten:) oda çok sever, bi kazaya kurban gitmişmi diye:)
ayy kızlar elbiseler çok güzel de kilo vermem lazım kilooooo. Dün akşam anneme balık etekli kıyafet diktiricem dedim. Kızım o kadar zayıflayamazsın dedi. 38 olman lazım o da imkansız inemezsin o kadar dedi yaaaa
Zevcan uygun bence cnm ama birde aeben ablaya sormak lazım. Ben hiç girmiyorum monti topiğine artık bu arada.
zevcan ama ben anneme 38 olduğumu göstereceğim.
Hahahaha buldunmu aferim sana.
gördüm şimdi. Sosis yasak yazmışın kız yasak değil ki tavsiye edilmiyor salam da öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?