Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eee herkes asağıda ama neden kimse konusmuyor

çeneniz öyle düşmüşki okuyup gelip yazana kadar 20 dakka geçti:)
nabersiniz tatlılar?

ceydacım hoşgeldiiin aramıza
sabah 2 kaşık kereviz salatası,2 kepekli ekmek( ilginç bi kahvaltı oldu)
ara yoğurt bi kase
öğle bi tavuk but, ayran,boooooooooool salata yiceeem
ara mandalina 2 tane
akşam haşlanmış brokoli,bi kepçe tarhana çorbasııı
ara yeşil çay

hakkaten düştü cenemiz bOs ver düşsün kızz.. Konusmak güzeldir Simdide senle iki lafın belini kırarız :86:
Afiyet olsun hemsom menün yakıo ortalığı ilginc kayvaldınla darma duman ettin takımı

Son düzenleme:
oww 1 gün gelmeyince 20 sayfa okudum resmen:)

CEYDAcım hoşgeldin cnm..
ÖZGE 12. numaralı elbiseye bayıldım ben, zaten siyah her zaman favorimdir.
ZEVCAN ve ÖZGE biliyorum hedefime az kaldı, diyeti bırakmıcam zaten ama grup sorumluluğuna bi süre ara vermem lazım, bide sınava hazırlanıyorum ben. şu ara biraz dengesiz yaşıyorum, canım bişi istiyo konsantre olamıyorum, bi yandan diskalifiye olma korkusu.
uygun görüyorsanız, bi süreliğine ara verip, inş almamış olarak kendimi toplandığımda geri döneceğim..

ama hemşom napem kereviz salatasına dayanamıyooorum:) dün akşam yaptım, gece tuvalete gittim,dönerken açtııım dolabııııı ordamı diye baktııım. niyeti bozmuştum zaten sabah yicem diye

ama hemşom napem kereviz salatasına dayanamıyooorum:) dün akşam yaptım, gece tuvalete gittim,dönerken açtııım dolabııııı ordamı diye baktııım. Niyeti bozmuştum zaten sabah yicem diye

allah iiliğini versin hemsom var yaa kocan yemiş olsaydı salatayı adamı talan ederdin heralde gözünü döndürmüş kereviz salatası

Ayy kızlar elbiseler çok güzel de kilo vermem lazım kilooooo. Dün akşam anneme balık etekli kıyafet diktiricem dedim. Kızım o kadar zayıflayamazsın dedi. 38 olman lazım o da imkansız inemezsin o kadar dedi yaaaa

Zevcan uygun bence cnm ama birde aeben ablaya sormak lazım. Ben hiç girmiyorum monti topiğine artık bu arada.

canım öğlen iş yerinde ne varsa onu yiyorum arada bazen türk kahvesi evde de meyve yiyorum akşam 7den sonra bişey yemiyorum

sitemi benim net mi bilmiyorum cok yavasladı..

ondan baktımki zaten:) oda çok sever, bi kazaya kurban gitmişmi diye:)

evlenince karsılasılacak baska bir sorun daha
sordum ordakilerede canım ama bende girmeyi düşünmüyorum menümü bile bildirmedim yani..
Nys ben senin baska yerde monti topiğini buldum zaten

özgecim bu arada benim annemde sürekli zayıflayamazsın diyip duruyo ama ben azmimi yitirmiyorum sonucdazayıflamak bizim elimizde ve basarıcaz ..

kızlar sabahtan beri personel müdürünü arıyorum acmıyordu az önce actı konusamadım müdürle dedi
olmucak gibi bu iş ne yapsam ne etsem olmuyor kurtulamıyorum burdan

şöyle bir düşündümde 13 eylülden beri 3 ay falan ediyor 6 kilo vermisim nasıl kızlar hiç fena bi rakam değil dimi..
Mart sonunda 55 olurmuyum bi 6 kilo daha yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…