günaydin kizlar bugün daha iyiym,dün gece maskemi takarak uyudum bu sefer okadar rahatsiz etmedi beni sanirim dogru takmiyorum önceden dün aksam sporada gittim icim rahatladi ama spordan sonra antibiyotik icicem diye biseyler yedim ve kacti malesef neyse bugün yeni bir baslangic benim icin yarin arti cikmamak icin bugün lapa yapiyorum ins ise yarar gerci kac kilo oldugumu bilmiyorum pazartesiden beri tartilmadim pazarteside 300 gr artidaydim suan ne durumdayim bilemiyorum
Günaydın.
Ceydacım hoşgeldin. Evet kaptan benim ama olması gerektiği için. 4. takım hepinizin.
Kuralları Zevcan söyler zaten sana canım.
Bu Cuma tartıl ve bildir kilonu olur mu.
Seni haftaya listeye dahil edeceğiz.
Menülerin çok iyi cnm maşallah.
Valla çok iyi öyle olmasını istiyoruz zaten.
ceydacım bence cavdar ekmeği değilde tam buğday ekmeği tüket.
bu arada tatlı tarifin cok güzel sanırım benim diyete de uyuyor..
bu tarifi denedin mi hiç..
ceyda sende hosgeldin canim,kusura bakma dün benim icin biraz kötü bi gündü :)
Çok teşekkür ederim hasretim34, hoşbuldum. Estğ. umarım o kötü gün bir daha tekrar etmez
ceydacım ben denemeyi düşünüyorum bu tarifi hafta sonu merkese gittiğimde tatlandırıcı bulabilirsem yapıcam..Çok doğru canım, çavdar ile başladım ama kesinlikle tam buğday ile devam etmeyi düşünüyorum. Tatlı tarifini hiç denemedim. Elma ve tarçın birlikte çok hoş oluyor normalde, bu sebeple tatlı da çok kötü olmasa gerek.
günaydın kızlar..........
sabah yine 40 dkka bisiklet terlemiyorum fazla vücut su tutuyor bence neyse bugün yarın olur rahatlarım inşallah zaten karnım ağrıyor bugün
[video=dailymotion;xa8l9e]http://www.dailymotion.com/video/xa8l9e_sebnem-ferah-sil-bastan_music#from=embed[/video]
benden size gelsin :)
Hoşbuldum :107: Tabii hemen tanıtayım; 24 yaşındayım, İstanbul' da ikamet ediyorum. 2.5 yıllık evliyim. Boyum 1.50 ve kilom da maalesef 71.9 kgözellikle evlendikten sonra epey artış oldu kilolarımda. Diyetisyene gitmeye karar verdim ve dün diyetisyenimin verdiği programa göre diyetime başladım. Ayda en az 2 kg. vermeliymişim tabii ayda 4-5 kg verebilmek de benim elimde. 25 Şubat' ta 8-10 kg kadar verebilmiş olmayı umuyorum yani doktorum böyle olmalı dedi en azından :) Umarım bunu sizlerin yardımıyla da başarabileceğim.
beklemem gerekiyormus gördüm bende
hmmm cok severim bu sarkıyı teşekkürler yasocumm
Hoşgeldin ceyda, ben de dün hoşgeldin demeyi unutmuşumManülerin çok güzel maşallah Daha önce de böyle bi diyet yapmadıysan eğer hızla kilo vereceğine inanıyorum. Veee böylece de gelsin yeni 1.likler
rica ederim seker,tam bana göre bu sarki
sil bastan baslamak gerek bazen,hayati sifirlamak,herseyi unutmak ( ah keske basarabilsem)
sanırım senin yaptığın hatayı yapıyorum..
burda yasamak istemiyorum bana göre değil burası ama onuda seviyorum burda yasamaya mecburum o yüzden .. ama her gece rüyamda deniz kenarında bi evim olduğunuda görüyorum hep özliyerek gecicek bi hayım olucak sanırım benimde..
zevcancim seni üzmek istemiyorum ama kendime bakinca sanki hayatinin hatasini yapiyomussun gibime geliyor bana ama tabiki en icten dileklerimle yanilmis olmayi diliyorum
dün birisi kkda konu acmis,annesine 1 saat uzaktaymis her hafta gidemiyomus 2 haftada bir gidiyomus diye ,ben öliyim ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?