rica ederim canim bende bunu dukan diyetiyle ilgili tarif veren bi yerde buldum resmi görünce icim gitti sizlede paylasayim dedim ama bu splenda tatlandiricisina netten baktim icinde normal tatlanricilarda olan zararli madde yok bende ondan alicam
LİMONLU YOĞURT DONDURMASI
MALZEMELER:
-2 bardak yağsız yoğurt
-yarım limon suyu
-limon kabuğu rendesi
-4 kaşık splenda
-8-10 damla dr.oetker limon aroması
-8-10 damla dr.oetker vanilya aroması
Yoğurt 4-5 saat süzgeçte bekletilerek süzme yoğurt haline getirilir.
Splendayla krema halini alana dek iyice çırpılır.
Daha sonra limon kabuğu rendesi,limon suyu ve aromalar eklenerek tekrar homojen hale gelene dek karıştırılır.
İstediğiniz kalıplara bölüştürülerek dondurulur.
alintidir
insss :)tadı nasıl olur acaba dondurma gibi keyif verirmiki :97:
Özellikle yaz aylarında süper olur. Teşekkürler
bugünkü menü
sabah:2 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin
öğle:ıspanak ve yoğurt
akşam:ekşili köfte
kızlar ben öğlen doymadım1 avuÇ badem yedim..
Menü ek yaptım..
Ben de bayılırım bademeO zaman 1 avuç bademi inceleyelim..
Her gün bir avuç badem, E vitaminini ve Magnezyum yönünden mükemmel bir kaynaktır. Lif ve fosfor yönünden zengindir. Bir avuç bademde (23 adet) 13 gr doymamış yağ, 1 gr doymuş yağ, 6 gr protein, 200 mg potasyum, 75 mg kalsiyum ve 1mg demir bulunur.1 Avuç badem eşsiz besleyiciliğiyle asırlar boyu insanların tercihi olmu...ştur. Ortaçağda Krallar sefere çıktıklarında yemek yerine bademle beslenmişlerdir.Badem lezzetli bir atıştırmalık olarak gün içerisinde ihtiyacınız olan enerjiyi ve zindeliği size verecektir. Her gün bir avuç badem içindeki antioksidan özelliği sayesinde yaşlanmayı geciktirir ve kalp krizi riskini azaltır.
selamlar hanımlar..
dün hiç internetim yoktu şimdi gelmişken hemen menümü yazıp, geçmişi okuyacam.
dün:
sabah 2 dilim ekmekle peynir zeytin
ara 3 yulaflı bisküvi
öğlen tavuk, salata
akşam 1 dolma, yoğurt
bugün (9.12.10)
sabah 2 dilim kepek ekmeği peynir zeytin
ara 3 diyet bisküvi
öğlen ton balıklı salata
akşam taze fasulye, 1 kaşık pilav, yoğurt
kızlar kaldığım yerde internet ve telefon hatları sürekli gidip geliyor bu ara. havalar soğudu diye sanırım. bi de benim motivasyonum bitti gibi. bi süre ara vermek istiyorum. bu sabah tartıldım 49.0 çıktım. yarın bunu geçersiniz, sabah da net olmaz zaten. ÖZGE kabul ederse, ben diskalifiye olmadan bi süre ara vermek istiyorum..
kız süpersin güldürdün beni ben bu öğlen badem yiyerek ne güzel biş yapmısım..
bu arada kızlar önemli bir bilgi vermek istiyorum 2 adet zeytinyağlı yaprak sarması, 1 dilim ekmeğe eş değerdir. bilginize..
Önemli olan da bu değil mi güzelim, amacımız birbirimizi motive ederek sağlıklı zayıflamak
2 adet cik yapra sarması o kadar doyurucu 1 dilim ekmeğe es gelio demek ..
Tadını bile alamam 2 taneyle
kızlar ben çıkıyorum, sabah temizliğimi yaptım iyi ki, şimdi alışverişe çıkayım. Sizden ayrılmak zor oluyor
Merhaba
Sabah kahvaltısı tercihi güzel fakat yeşillik (maydanoz,roka vs.) olsaymış daha da iyi olurmuş diye düşünüyorum. Öğlen tost tercihi kurtarıcıdır çoğunlukla fakat yoğurdunu muhakkak yemelisin bence çünkü kaşar peyniri yoğurt değişimi olarak değil et değişimi olarak kullanılabilir. Yani menünde et varsa onun yerine kaşar peyniri yersen eti çıkarmalısın ama yoğurt muhakkak alınmalı diye düşünüyorum. En azından akşam taze fasulyenin yanında süper olurdu
eee herkes asağıda ama neden kimse konusmuyor
canım ben klasik dönüşümlü diyetisyen diyetlerinden yapmıyorum. Bu muzaffer kuşhan'ın oldukça eski bi diyeti. Normalde tam olarak listede ne yazıyorsa aynısını yiyodum ama bugün sabah uyuyakalınca böle oldu
Geçen haftaya kadar ben de seninkine çok benzer bi diyet yapıyodum ama benim diyetisyenim peyniri süt ve süt ürünleri değişiminde veriyo :44:
Canım sayfa açık duruyo ama ben işle ilgili bütçelerle uğraşıyorumçok bunalınca da ara verip yazılanları okuyup cevap yazıyorum. Bakma sen benim öyle sürekli aşağıda gözüktüğüme, manevi desteğimi eksik etmemek için benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?