yuh diyorum baska bişey demiyorm deseydin
bisey demedim,herkeisn derdi kendine büyük sonucta,beterin beteri var diye bosuna demiyolar ama biz insanoglu nedense bizden kötüsüne bakacagimiza hep iyisinde gözümüz
haklısın ..
Gerci ne dicen ki sen haline şükrek ben bu haldeyim desen nolucak onun derdi kendine büyük zaten...
Hoşgeldin ceyda, ben de dün hoşgeldin demeyi unutmuşumManülerin çok güzel maşallah Daha önce de böyle bi diyet yapmadıysan eğer hızla kilo vereceğine inanıyorum. Veee böylece de gelsin yeni 1.likler
haklısın ..
Gerci ne dicen ki sen haline şükrek ben bu haldeyim desen nolucak onun derdi kendine büyük zaten...
öyle canim allah herkesin yardimcisi olsun
size monti topiğinden aldığım ev çikolatasının tarifini vereyim ..
250 gr fındık
yarım paket vanilya
1 cat bardağı süt
1 paket%70 kakaolu bitter çikolata
1y.k. tepeleme kakao
2 yemek kasığı furuktoz..
fındıklar 10 dk fırında kavruluyor sonra sıcakken robotta parcalanıyor küçük parcalara bölünmüş çikolata ve diğer malzemelerde atılıyor içine ve parcalamaya krema olana kadar devam ediyor..
AFİYET OLSUN..
aman ya rabbi.. çikolata :78: :84:
Kızlar kardeşimin nişanı büyük ihtimal Nisan da olacak. O zamana kadar 8 kilo verebilir miyim dersiniz.
kızlar kardeşimin nişanı büyük ihtimal nisan da olacak. O zamana kadar 8 kilo verebilir miyim dersiniz.
canım diyetisyenine gittiğinde bu tarifi bi sorabilirmisin diyette yenebilirmi az miktarda kahvaltıda falan..
işallah kızlar istediğim kıyafetler balık modeli deniyor ya onlardan. Size ekliyim az sonra da bakın modellere bi.
inş. Yenilebilir canım.öğrendiğimde sizlere haber veririm.
Kızlar kardeşimin nişanı büyük ihtimal Nisan da olacak. O zamana kadar 8 kilo verebilir miyim dersiniz.
Ceydacım hayırdır senin amaç ne Şubat için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?