Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar benim annem de sürekli yeter bu kadar verdiğin böyle güzel der durur onun sözünü dinleseydim lömbür lömbür geziyodum hala.

hoş hala lömbürdüyorum ama olsun

Hoşbuldum cemrehayal
Ben menüyü çok beğendim. Salata var, meyve var, sebze var. Afiyet olsun

Teşekkür ederim, hoşbuldum canım.

ben bu kitabı cok sevdim neden daha önce okumamısım ki 103 . Sayfada bitti ama gözlerim dolarak okuyorum ..
Kesin 2. Kes de okucam..

Valla evlenince karşılaşılacak sorunlardan birini daha ekleyeyim Zeycan, eşinin pilav delisi olması ve sen diyetteyken pilava sadece uzaktan bakmak zorunda olman.

valla evlenince karşılaşılacak sorunlardan birini daha ekleyeyim zeycan, eşinin pilav delisi olması ve sen diyetteyken pilava sadece uzaktan bakmak zorunda olman.

aaaaaaaaaaa :84::84::84:
Pilavı bende cok severim ve sevgilimde bayılır haftada 3 gün pilav yer düşün durumu :84::84::84:

özgem ben yıl basına 5 li bi sayıyla girsem oynucam zaten baskülün üstünde oynamaya basladım bozcam die korkuyorum..

İnşaAllah diyelim canım. Ben de Şubat' ta 60 olabilsem keşke. Ya da senin gibi 3 ayın sonunda 6 kilo verebilsem ben de oynarım

Kızlar bende çok acıktım. Bir dilim buğday ekmeği arasına beynir ve domates koydum yedim. 3 lokmada bitti ama olsun midem kazınmıştı resmen.
Montiye göre uygunsuz bu yaptığım ama başka şansım yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…