kızlar benim annem de sürekli yeter bu kadar verdiğin böyle güzel der dururOnun sözünü dinleseydim lömbür lömbür geziyodum hala.
Hoş hala lömbürdüyorum ama olsun
çeneniz öyle düşmüşki okuyup gelip yazana kadar 20 dakka geçti:)
nabersiniz tatlılar?
ceydacım hoşgeldiiin aramıza
sabah 2 kaşık kereviz salatası,2 kepekli ekmek( ilginç bi kahvaltı oldu)
ara yoğurt bi kase
öğle bi tavuk but, ayran,boooooooooool salata yiceeem
ara mandalina 2 tane
akşam haşlanmış brokoli,bi kepçe tarhana çorbasııı
ara yeşil çay
oww 1 gün gelmeyince 20 sayfa okudum resmen:)
CEYDAcım hoşgeldin cnm..
ÖZGE 12. numaralı elbiseye bayıldım ben, zaten siyah her zaman favorimdir.
ZEVCAN ve ÖZGE biliyorum hedefime az kaldı, diyeti bırakmıcam zaten ama grup sorumluluğuna bi süre ara vermem lazım, bide sınava hazırlanıyorum ben. şu ara biraz dengesiz yaşıyorum, canım bişi istiyo konsantre olamıyorum, bi yandan diskalifiye olma korkusu.
uygun görüyorsanız, bi süreliğine ara verip, inş almamış olarak kendimi toplandığımda geri döneceğim..
canım öğlen iş yerinde ne varsa onu yiyorum arada bazen türk kahvesi evde de meyve yiyorum akşam 7den sonra bişey yemiyorum
sitemi benim net mi bilmiyorum cok yavasladı..
evlenince karsılasılacak baska bir sorun daha
sordum ordakilerede canım ama bende girmeyi düşünmüyorum menümü bile bildirmedim yani..
Nys ben senin baska yerde monti topiğini buldum zaten
valla evlenince karşılaşılacak sorunlardan birini daha ekleyeyim zeycan, eşinin pilav delisi olması ve sen diyetteyken pilava sadece uzaktan bakmak zorunda olman.
özgem ben yıl basına 5 li bi sayıyla girsem oynucam zaten baskülün üstünde oynamaya basladım bozcam die korkuyorum..
inşaallah diyelim canım. Ben de şubat' ta 60 olabilsem keşke. Ya da senin gibi 3 ayın sonunda 6 kilo verebilsem ben de oynarım
gizem 5 li rakamlara ineyimde senle yarıs yapalım
Kiloma en yakın sen varsın :82:
yapalım tatlım yapalımNe kaldı ki 5lileri görmene zaten, 2011'de ikimiz de inmiş oluruz diye düşünüyorum
sen benden daha fazla verirsin canım ben bu konuda fazlasıyla eminim
sağolasın zevcan, inşaallah dediğin gibi olur :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?