Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM 184. Etap

İrem&Özge ( 68,6 / )
meyvenull ( 61,7 /61.7/0.0/%0.0)
NeKss ( 66,0 /) 183. ETAPTA AYRILMISTI TEKRAR ARAMIZDA..
lethem ( 49.4 /49.0/0.4/%0.81 )
cemrehayal( 90.2 /90.0/0.2/%0.22)
hasretim34 ( 69.3 / 70.3/-1/%-1.44)
pamukcuk ( 73.7/74.5/-0.8/%-1.08)
pandonim ( 64,9 /64,9 / 0.0 / %0.0)
ssafi52 ( 80.3 /) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
Kuyabiye( 60.3 / 58.9/1.4/%2.32)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

Son düzenleme:
4. TAKIM 184. Etap

İrem&Özge ( 68,6 / )
meyvenull ( 61,7 /61.7/0.0/%0.0)
lethem ( 49.4 /49.0/0.4/%0.81 )
cemrehayal( 90.2 /90.0/0.2/%0.22)
hasretim34 ( 69.3 / 70.3/-1/%-1.44)
pamukcuk ( 73.7/74.5/-0.8/%-1.08)
pandonim ( 64,9 /64,9 / 0.0 / %0.0)
Kuyabiye( 60.3 /58.9/1.4/%2.32 )

Son düzenleme:
kızlar günaydın

zevcanım ikimiz de aynı anda ayne şeyleri yapmışız ben hesaplamayı püsküütün mesajlarına bakarak yaptım ama bi kontrol edin isterseniz kızlar hata yapmış olabilirim

kızlar günaydın

zevcanım ikimiz de aynı anda ayne şeyleri yapmışız ben hesaplamayı püsküütün mesajlarına bakarak yaptım ama bi kontrol edin isterseniz kızlar hata yapmış olabilirim

günaydın canım tebrik ediyorum seni

hesaplaman doğru tatlım görünce sasırdım bende ne cabuk öğrenmiş dedim kendi kendime..
sanırım bu hafta takım 1.miz sensiz seker

Günaydın kızlar.
Ne bu böyle takım dökülmüş. Herkes mi aynı kaldı yada aldı anlamadım.
Geçen hafta birinci olduk ya yaramadı tabi.
Bundan sonra birinci olmak istemiyorum sonrası kötü oluıyor çünkü.

günaydın günaydın:)
adet dönemi gene yaptı yapacağını 90 !!!!!!!!!

Olsun yine de gitmiş cnm biraz. Üzme kendini.

sabah sinir krizi geciriyordum yaa hala cok sinirliyim o kadar verdiğimi düşündüm vermiş gibi hissettim wc ye cıktım vs vs ama yok yok yok dün 200 gr - deyken bu gün sabit geldi :84::84::84:

Belki yağdan gitmiştir canım üzülme.

günaydın benim içinde kötü bir gün biliyordum fazla çıkacağımı cemre gibi malum döneme giriyorum ondan ama sabah tartıldım 74,5 kg
gece ağrıdan uyuyamadım zaten sabahta spor yapmadım bakalım

Sağlık olsun diyelim canım. Haftaya işallah.

günaydin kizlar cikmam lazim kilom 70.3 malesef üzgünüm

Yasom senin neden böyle oldu ki.

4. TAKIM 184. Etap

İrem&Özge ( 68,6 / 68 / 0,6 / % 0,87 )
meyvenull ( 61,7 / 61.7 / 0.0 / % 0.0 )
lethem ( 49.4 / 49.0 / 0.4 / % 0.81 )
cemrehayal( 90.2 / 90.0 / 0.2 / % 0.22 )
hasretim34 ( 69.3 / 70.3 / -1 / % -1.44 )
pamukcuk ( 73.7 / 74.5 / -0.8 / %-1.09 )
pandonim ( 64,9 / 64,9 / 0.0 / % 0.0 )
Kuyabiye( 60.3 / 58.9 / 1.4 / % 2.32 )

sabah sinir krizi geciriyordum yaa hala cok sinirliyim o kadar verdiğimi düşündüm vermiş gibi hissettim wc ye cıktım vs vs ama yok yok yok dün 200 gr - deyken bu gün sabit geldi :84::84::84:

canım bozma hiç sinirlerini, montide oluyormuş böle durma dönemi sen sölemiştin. sakın sinirlenip, moralini bozma. pes etmek yok, bu dönem geçince gitsin kilolaaarr

günaydın günaydın:)
adet dönemi gene yaptı yapacağını 90 !!!!!!!!!

günaydın benim içinde kötü bir gün biliyordum fazla çıkacağımı cemre gibi malum döneme giriyorum ondan ama sabah tartıldım 74,5 kg
gece ağrıdan uyuyamadım zaten sabahta spor yapmadım bakalım

Bugün veya yarın regl olucam. Sanırım o yüzden kilomda hiç değişiklik yok.

bittiğinde bütün şişlikler inicek ne olsa kızlar moralinizi bozmayın hiç haftaya süper sonuçlar alıcaazz

neden böyle oluyo bende anlamıyorum özgecim yaa.. haftaya verebilecekmiyim bakalım..
bence kardes takımımızla yarısalım onlar haftaya birinci olmak için dün aksamdan hazırlıklara basladılr özel caylar falan..
bu durum bizi ii motive etmişti toparlanmamız lazım gibi geliyo..

Görüşelim cnm zalimi ile. Ama bildiğim kadarıyla onlarda pek aktif değiller.
Haftaya vereceğine eminim. Moralini bozup diyetini aksatma ama lütfen.

Bende dün de aynı çıkmıştım bu sabah vermiş çıktım çok sevindim.

Kuyabiyem tebrik ederim cnm seni de.

günaydın canım tebrik ediyorum seni

hesaplaman doğru tatlım görünce sasırdım bende ne cabuk öğrenmiş dedim kendi kendime..
sanırım bu hafta takım 1.miz sensiz seker

sağolun canlarım sabah tartıya çıkınca gözlerime inanamadım ya, 3 kere falan inip inip çıktım tekrar. benim nerdeyse hayatımda bi haftada bu kadar çok kilo vermişliğim yok. ama geçen hafta çok dikkat etmeme rağmen az vermiştim ya heralde ondan bu hafta bu kadar oldu diye düşünüyorum

aslıcım o konunun tatsız olmasının sebebi belli hiç girmicem o yüzden ..

7. takım bizim kardes takımımız paylasımları fazla yok ama kilo verme durumları cok ii 3 hafta üst üste 1. olmuslardı gecen hafta yine derece aldılar yanlıs hatırlamıyorsam bu haftaki sonuclarınıda merak ediyorum acıkcası..

kendi içimizdeki yarısmız pek bi fayda sağlamadı bu haftaki sonuclar ortada.. yinede karar coğunlukla alınacaktır tabiki...

Yarış konusuna bakalım bi konuşalım herkesle ona göre.
Paylaşımları olmadığı için pek faydalı olacağını sanmıyorum.

Naneli yeşil çayı geçen gün içmeyi denedim ama beğenmemiştim hele ki şekersiz olunca evde çubuk tarçın ve karanfil varken ben de bu şekilde deneyeyim bakalım umarım hoşuma gider yoksa hiç yeşil çay içemeyeceğim.

Herkese Günaydın..

Mutlu, huzurlu ve hayırlı bir Cuma diliyorum herkese.

Kilom; 71,75kg. 4 günde 150 gr. vermişim. Benim için esas sonuç haftaya Cuma günü tartıldığımda ortaya çıkacak.

ceydacım günaydın..
haftaya cok ii biramla sevinirsin umarm..

İnşaAllah Zevcan.. sen de moralini bozma lütfen regl dolayısı ile bu şekilde olduğunu düşünüyorum ve sanırım bazen metabolizmamız da bize oyun oynayabiliyor. Menün uzun süredir aynı ise bazı değişiklikler ile ya da metabolizma hızlandırıcı çaylar, besinler vs. deneyerek metabolizmanı şaşırtmayı deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…