kızlar günaydın
zevcanım ikimiz de aynı anda ayne şeyleri yapmışızben hesaplamayı püsküütün mesajlarına bakarak yaptım ama bi kontrol edin isterseniz kızlar hata yapmış olabilirim
günaydın günaydın:)
adet dönemi gene yaptı yapacağını 90 !!!!!!!!!
sabah sinir krizi geciriyordum yaa hala cok sinirliyim o kadar verdiğimi düşündüm vermiş gibi hissettim wc ye cıktım vs vs ama yok yok yok dün 200 gr - deyken bu gün sabit geldi :84::84::84:
günaydın benim içinde kötü bir gün biliyordum fazla çıkacağımı cemre gibi malum döneme giriyorum ondan ama sabah tartıldım 74,5 kg
gece ağrıdan uyuyamadım zaten sabahta spor yapmadım bakalım
günaydin kizlar cikmam lazim kilom 70.3 malesef üzgünüm
sabah sinir krizi geciriyordum yaa hala cok sinirliyim o kadar verdiğimi düşündüm vermiş gibi hissettim wc ye cıktım vs vs ama yok yok yok dün 200 gr - deyken bu gün sabit geldi :84::84::84:
günaydın günaydın:)
adet dönemi gene yaptı yapacağını 90 !!!!!!!!!
günaydın benim içinde kötü bir gün biliyordum fazla çıkacağımı cemre gibi malum döneme giriyorum ondan ama sabah tartıldım 74,5 kg
gece ağrıdan uyuyamadım zaten sabahta spor yapmadım bakalım
Bugün veya yarın regl olucam. Sanırım o yüzden kilomda hiç değişiklik yok.
günaydın canım tebrik ediyorum seni
hesaplaman doğru tatlım görünce sasırdım bende ne cabuk öğrenmiş dedim kendi kendime..
sanırım bu hafta takım 1.miz sensiz seker
Görüşelim cnm zalimi ile. Ama bildiğim kadarıyla onlarda pek aktif değiller.
Haftaya vereceğine eminim. Moralini bozup diyetini aksatma ama lütfen.
Bende dün de aynı çıkmıştım bu sabah vermiş çıktım çok sevindim.
Kuyabiyem tebrik ederim cnm seni de.
kızlar akşam yazdım yazdım tam göndere bastım site bakımda dedi
sabah spor yapıp yapmamak konusunda kararsızdım ama eve gelince baktım çok bi enerjik hissediyorum 30 dk yürüdüm 10 dk da koştum. kan ter içinde kaldım vallaüstüne de evde naneli yeşil çay buldum, kupanın içine 1 çubuk tarçın 4-5 tane de karanfil koyup onu içtim. karanfili fazla koyduğumdan mıdır nedir baya da güzeldi tadı inşallah sabaha olumlu etkisi olur bunların. ama olmasa da çok rahatlamış ve hafiflemiş hissetim
Ceydacım 4 günde iyi bir sonuç canım.
ceydacım günaydın..
haftaya cok ii biramla sevinirsin umarm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?