Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba,
Menün gayet güzel canım, akşam çok hafif olmuş açıkçası ben sadece brokoli ile doymazdım :)

Malum haftasonu olması ve yoğunluktan dolayı epey karışık olmuş öğünler Yine de aşırıya kaçmadan atlatılmış.

Bravo motivasyon doruklarda bakıyorum. Menün de gayet iyi bence. 1 adet simit 4 dilim ekmeğe eşdeğer ama sen akşam ekmek tüketmemekle dengeyi kurmuşsun.
-

Gayet güzel bir öğün canım, afiyet bal şeker olsun ve kilolar da bir bir gitsin inş.

12.12.2010 – pazar

sabah 09:00

2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 adet salatalık
2 adet zeytin
½ domates

ara öğün 11:30

1 adet mandalina

öğlen 13:30

2 adet yaprak sarması
1 dilim uno lıght ekmek
yarım su bardağı yoğurt

ara öğün 17:30
1 adet yeşil elma

akşam 19.30

2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt

gece 21:30
1 adet portakal

13.12.2010 – PAZARTESİ

SABAH 09:00

2 DİLİM EKMEK
2 DİLİM PEYNİR
1 ADET SALATALIK
2 ADET ZEYTİN
½ DOMATES

ARA ÖĞÜN 11:30

1 ADET MANDALİNA

ÖĞLEN 13:30

(ARKADAŞIMA DAVETLİYDİM)
1 ADET POĞAÇA
YARIM KASE PATATES SALATASI (YAĞSIZ)

NOT: 1 adet poğaça 2 dilim ekmeğe eşit.
Çorba yerine de patates salatası yemiiş oldum.

ARA ÖĞÜN 15:30

ATLADIM

ARA ÖĞÜN 17:30

ATLADIM

AKŞAM 19.30

4 KAŞIK TAZE FASULYE YEMEĞİ
1 KASE YOĞURT
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK

GECE 21:30

1 ADET PORTAKAL

14.12.2010 – salı

sabah 09:00

2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 adet salatalık
2 adet zeytin
½ domates
1 çay kaşığı vişne reçeli

ara öğün 11:30

1 adet mandalina

öğlen 13:30

2 dilim uno lıght ekmek
yarım su bardağı yoğurt
4 kaşık taze fasulye yemeği
2 adet ızgara köfte

ara öğün 15:30

atladım

ara öğün 17:30

1 adet yeşil elma

akşam 19.30

1 kase yayla çorbası
salata
2 dilim ekmek

gece 21:30

1 adet portakal

Kızlar ben yarın doktora gideceğim, karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor (2 ay boyunca hiçbir ilaç dahi tükketmediğim halde). Bunun için Gastroentoroloji bölümüne gideceğim, bakalım neler olacak :97:

kuzularım nasılsınız takımıma dahi pek giremiyorum sizede teşekkür edemedim liste için teşekkürler kızlar 2 haftadır idare ettiniz bizi bizde nazarmı var uğursuzlukmu bilmem takımıma yazdıydım gerçi elifle uğraşıyorum annem parmağını kırdı bugün misafirlerimiz geldi onlara 15 dk. da mercimekli köftee yaptım şuan canım çıkmış durumda daha bulaşıkları yıkıcam annem yerinde durmuyor :89:

hepsine kocaman yapısal olabilir canım fazla iş yoğunluğu da etki ediyor bu enzimlere en ufak bişeyde yükseliyorlar sağlığın yerindeyse baska bi sikayetin yoksa bence dikkate alma.. şimdiden gecmiş olsun hamarat seni kendin yemedin dimi mercimek köftesinden annenede kardesinede cok gecmiş olsun zalimi sen taıma bi nazar okut kusum toparlanın cabucak ..
Bugün meraktan tartıldım ve tam 71 kg. çıktım

:66:

cok güzel
cuma ya daha güzel olucak

Bugün meraktan tartıldım ve tam 71 kg. çıktım

çok sevindim senin adına
dün bende sporumu yaptım 40dkka bisiklet sürdüm
zevcancım bugün kuruda olsa zencefili kaynattım ve yanımda getirdim içicem bakalım
bide funda suyu içiyorum cumaya kadar fark edecekmi bakalım

günaydın hepinizee kocaman öpücüklerr

benim moralim cok bozuk
o kadar spor yapıyorum 200 gr + dayım nolucak benim bu halim kacamak da yapmıyorum menümdısında bişide yemiyorum.. NEDENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :84::84::84:

cıldırmak üzereyim neden veremiyorum dün aksam yine 45 dk spor yaptım vücudum ağrıyakar sabah yine aynı yine aynı sonuc...

canım kuru zencefil dediğin toz olanmı..
benim kesin metobolizmamı hızlandıracak bişiler yapmam gerek yoksa ya yicem ya cıldırıcam

toz değil canım zencefilin kurutulmuşu tadı güzel şimdi içiyorum 1 bardak

belkide bahseden arkadasta ondan bahsediyordur.. cünkü tozunu hiç denemedim yazmıs ben ona kurusu ile yapsak olurmu dediğimde.

aktarlarda varmı bulabilrmiyim aktarda bende almak istiyorum azda olsa denemeliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…