Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın şekerler ballar

Bu sabah 67 görmüş bulunmaktayım. Uzun zamandır görememiştim bu rakamı

Zevcan muhtemelen spordan dolayı yağlar eriyip kasa dönüyor ve artı çıkıyorsun. Ölçüm yapsana muhtemelen ince çıkacaksın.

gunaydın meyvemm ayy özledım senı takıma ugramadan buraya geldımmm
sımdık oncelıkle dun aksam yaptıgınn 45 dakka spor bugun hıccc gorunmezz ama sen bugecede
aynı 45 dakkayı yap bak yarın sabahta yıne aynı olursa gel benı dövv sekercımm
oyle bıkere sporla gıtseydı hey gıdı hey ben hergun yapıyorum deme sakın ben sadece dunkını dıyorum tatlıı kelebegım benımmm ben bılıyorum sen bu cuma superr olcan sekerım
meyvem su kılo takıbı sıtesı super bıseymıss ama aksam bır dılım tıramısunun tam 2 saat pılatese denk geldıgını anladımm ve aglamak uzereydım . bıde bıryerlerde bır sıtede okudum gunde 500 kalorı kayıp ıle haftada yarım kılo verılıyormus sımdı bu nasıl olucak hee bıde ben dunku seyımı yazıyım da durum raporu ver sekerım bı zahmet 1736 kal yedım 335 kalorı yaktım yanı nett 1401 kalorı aldım dun . sımdı benım bu aldıgım kalorıyı en aza ındırıp normal vucudun yaktıgını depodan gıtsın dıye mı ugrascam nasıl lucak ben bu kalorı ıle kılo almam demıı ne yapmam lazım meyvem

günaydın özgecim.. hefede iice yaklasıyorsun canım süperr bi sonuc

ölcüm yaptırmayalı 1 sene oldu ama ölcüm yaptığımız tartı bozuk diyetisyene gitmem gerek anlıcan cok uzun hadise..

cumaya inş 200 gr gitmiş olur .. yoksa benim moral iice çökücek..

günaydın kızlar naslsınız
meyvenul nasılsın canım üzülem tatlım duraklama olmuştur gidicek hepsi

Günaydın cnaım.

Canım ölçümden kasıt kendin evde ölç. Mezura ile bel kalça vs ölçümü yap canım.

günaydınnn kızlarrr

Günaydın cnm

canım iki haftadır durum aynı 15 gün az zaman değil..moralim cok bozuluyor..

Bozma moralini bozmaaaa

günaydın minnosum ..
gel kusum gel herzamn gel..
canım sabah kalktığımda ellerim şiş oluyor acaba ondanmı fazla cıkıyor bilmiyorum ama bu gün yeşil cay yüklemesi yapcam kendime spora tabiki devam.. ama cuma - de cıkmazsam seni döverim..

tatlım bence geriye kalan 1401 gayet ii bi rakam cünkü vücudumuz ortalama 1800 kalori yakıyor günlük aktivitelerinde var sonucda sen böyle ordan hesaplıyarak devam et en azından ne kadar ne almıssın harcamıssın biliyorsun..
kacamak yapacağın zaman kac kalori olduğuna bakıp vaz gecersin..
orası insanı engeller die düşünüyorum..
hep senin artık durma dönemin bitti seker vermeye basladın hızlıca gidicek kilolar

[
canım iki haftadır durum aynı 15 gün az zaman değil..moralim cok bozuluyor..

meyvemm sakın haa bozma moralını onlar senın demekkkı pıs kara yagların mıs vucudunu bırakmak ıstemıyorum ben tam tamına 1 aydır yanı 4 haftadır aynı kılodayım aynen senın gıbı kafayı yedım ama sımdı kendıme geldım bıseyler yapıp en azından 100 grda oynasam yerımden havalara ucuyorum sende oyle olucak tatlış 15 gun nekı yanı bı 5 gunde senden olsun bosver ondan sonra pıtır pıtır gıdıcek o kılolar tartıda o 5 lı rakamları gorunce delı olucaksınn

hehh meyvem tam bende onu dıycektımmbugun sana 3 fıncan yesılcay kuru verıyorum tatlısımm
yanı sabah ogle arası 1 ögelden sonra ıkındı arası bır bıde gece 8-9 gıbı bır fıncan yesılcay bak gor sabaha bısıcık kalmıycakk ıstersen yarın sabah döv benı sımdık senın demene gore 1800 yakıyorsa vucut eger ben gunluk 1000 e ındırırsem haftada yarım kılo gıder anladım meyvem mantıgını sagol canımm benım allahımm 55 lerı gostertsın sana hemencecıkk. buhaftada eksıı 500 grda olsaın ınsallahh ne dua ettım bee ayy kızlar hepımız ıdeal kılolarıma gelelım en kısa zamanda ınsallah

heee bıde anladımkı meyvem benım az kalorılı seylerden cok cok yıyıp doymam gerekıyormuss
oyle bır elma yerıne aman agzıma bır tane sıgara boregı atayım aynı sey demeyle olmuyormuss

14,12,2010 yediklerim

sabah k flakes
ara 2 tane kepekli bisküvi
öğlen kavurma salata yarım dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 2 sarma 1 kase şehriye çorbası yogurt
ara meyve

ceyda menulerin gayet güzel umarım cuma günü güzel sonuçlar alırsın ve geçmiş olsun umarım önemli birşey çıkmaz

zevcancıgım metabolizmanı hızlandırmak için her duydugunu yapma ben artık tövebliyim..beni daha da gerilere götürdü..sabırlı ol tekrar gitmeye başlar

özgeciğim tebrikler

Günaydın cnaım.

Canım ölçümden kasıt kendin evde ölç. Mezura ile bel kalça vs ölçümü yap canım.

Bozma moralini bozmaaaa

canım ölcüm diyince sen ben yağ ölcümü anlamıstım dur bide mezura ile ölceyim fark varmı..
inş canım 60 ı görmeden 59 u göreyim..
minnosum yeşil cayın yarına inş etkisi olur..
bu arada bence yediklerini azaltma gl endeksi düşük seylerle karnın doyana kadar ye azaltınca matobolizman yavaslar..

heee bıde anladımkı meyvem benım az kalorılı seylerden cok cok yıyıp doymam gerekıyormuss
oyle bır elma yerıne aman agzıma bır tane sıgara boregı atayım aynı sey demeyle olmuyormuss
evet işte dediği buu

reyhancım afiyet olsun..
elma kayısı cayı denicem yeşil caya ek olarak sonucun kötü olmıcanı düşünüyorum..
bide bulabilirsem tabi zencefil..

günaydin kizlar,

ben toparlanamiyorum bi türlü,kendime gelene kadar takimdan ayriliyorum,kendimi toplar toplama dönücem araniza,her gün hastayim yazmaktan yoruldum sanirim bu kis böyle gecicek ins en kisa zamanda toparlanir ve dönerim,iyi bakin kendinize...

canım benim takımdan ayrılman kötüü olur kilo alırsın..
sonucda senin kararın..
ama böyle kilo almadan bu süreci takımda gecirmende fayda var die düşünüyorum..

canım benim takımdan ayrılman kötüü olur kilo alırsın..
sonucda senin kararın..
ama böyle kilo almadan bu süreci takımda gecirmende fayda var die düşünüyorum..

tesekür ederim canim,beni düsündügünü biliyorum ama inan okadar yoruldumki anlatmamm mümkün degil türkiyeden geldigimizden beri hastayiz ya cocuklar ya biz suan evde herkes hasta ben bi iki gün sonra gecer diye bekledim ama yine bu sabah bas agrisiyla uyandim cocuklar öksürüyo zaten öksürükleri hic gecmiyo oturup agliycak duruma geldim nerdeyse o yüzden bide kilo stresi yasamak istemiyorum zaten cok fazla ayri kalmiycam en fazal 2 hafta olu herlade bilemiyorum,sonunda yini hastalik vurmassa bizi

bu günkü menüm...

sabah yulaf ezmesi tarcınlı ve sütlü

öğlen zeytinyağlı kabak peynirli salata

aksam meyve süt beyaz leblebi

en kısa zamanda toparlanman için dua edicem tatlım..
takımdan ayrılma konusunda özge verir kararı biliyorsun..
o gelsinda konuya aydınlık getirsin..

Günaydın arkadaşlar.

Dün yediklerim.

Sabah yarım simit kalper.
Ara Yeşil çay
Öğlen 1 kase konfleks
Ara Çeyrek ayva, Yarım çay bardağı beyaz leblebi.
Akşam 4 ızgara köfte, 2-3 kaşık piyaz. Yoğurt.
Dün toplam aldığım kalori = 1400
Günlük almam gereken kalori = 1800 Müş.
İhtiyacımdan 400 kalori az yemişim. bu iyi bişi.
Bunları netten yapıyorum nekadar doğru yanlış muamma.
Ama kilotakibi sitesi çok faydalı.

Dün regl oldum. Kaçamak yapmama ve dikkatli yememe rağmen bugün tartıda artıda çıktım.
Canım sıkıldı. Moralim bozuldu açıkcası. Öğlenleri falan boşamı konfleksle duruyorum diye.
Bugün bende yeşil çaya daha ağırlık vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…