tesekür ederim canim,beni düsündügünü biliyorum ama inan okadar yoruldumki anlatmamm mümkün degil türkiyeden geldigimizden beri hastayiz ya cocuklar ya biz suan evde herkes hasta ben bi iki gün sonra gecer diye bekledim ama yine bu sabah bas agrisiyla uyandim cocuklar öksürüyo zaten öksürükleri hic gecmiyo oturup agliycak duruma geldim nerdeyse o yüzden bide kilo stresi yasamak istemiyorum zaten cok fazla ayri kalmiycam en fazal 2 hafta olu herlade bilemiyorum,sonunda yini hastalik vurmassa bizi
bu günkü menüm...
sabah yulaf ezmesi tarcınlı ve sütlü
öğlen zeytinyağlı kabak peynirli salata
aksam meyve süt beyaz leblebi
Geçmiş olsun canım.
İNşallah bi an önce hastalıkları atlatırsınız.
Zevcancığım akşam yemeğin çok çok hafif olmuş.
normal bi yemek yeseydin yaw,
Günaydın şekerler ballar
Bu sabah 67 görmüş bulunmaktayım. Uzun zamandır görememiştim bu rakamı
Zevcan muhtemelen spordan dolayı yağlar eriyip kasa dönüyor ve artı çıkıyorsun. Ölçüm yapsana muhtemelen ince çıkacaksın.
canım iki haftadır durum aynı 15 gün az zaman değil..moralim cok bozuluyor..
günaydin kizlar,
ben toparlanamiyorum bi türlü,kendime gelene kadar takimdan ayriliyorum,kendimi toplar toplama dönücem araniza,her gün hastayim yazmaktan yoruldum sanirim bu kis böyle gecicek ins en kisa zamanda toparlanir ve dönerim,iyi bakin kendinize...
Günaydın arkadaşlar.
Dün yediklerim.
Sabah yarım simit kalper.
Ara Yeşil çay
Öğlen 1 kase konfleks
Ara Çeyrek ayva, Yarım çay bardağı beyaz leblebi.
Akşam 4 ızgara köfte, 2-3 kaşık piyaz. Yoğurt.
Dün toplam aldığım kalori = 1400
Günlük almam gereken kalori = 1800 Müş.
İhtiyacımdan 400 kalori az yemişim. bu iyi bişi.
Bunları netten yapıyorum nekadar doğru yanlış muamma.
Ama kilotakibi sitesi çok faydalı.
Dün regl oldum. Kaçamak yapmama ve dikkatli yememe rağmen bugün tartıda artıda çıktım.
Canım sıkıldı. Moralim bozuldu açıkcası. Öğlenleri falan boşamı konfleksle duruyorum diye.
Bugün bende yeşil çaya daha ağırlık vericem.
yarın ve cuma ayran detoksu yapıcam
ayy sen bu ayran detoksu ıle kılo verebılıyormusun meyvemm benımde yapasım var onu ama ıste ne bılımm acep kılo verdırrımı dıye korkuyıorum cunku ck gıbıme gelıyor baklıyat
yarın ve cuma ayran detoksu yapıcam
inşallah işe yarar canım. ben yaptığımda diil kilo vermek bide üstüne almıştım :84::84:
ayy alırsam ben sinir krizi geciririm
ıste bende bunu dmek ıstedım cunku bunun ıcınde cok fazla baklıyat var ben okadar seyı bır gunde yersem kılo alırım gıbıme geldı neyse hadı bakalım hayırlısı olsun sekerım yaparsan haber et banada
ıste bende bunu dmek ıstedım cunku bunun ıcınde cok fazla baklıyat var ben okadar seyı bır gunde yersem kılo alırım gıbıme geldı neyse hadı bakalım hayırlısı olsun sekerım yaparsan haber et banada
bide o kadar bakliyat olmasına rağmen açlıktan ölüyodum resmen
gizemcim dünya mutfagındada diyet yemekleri vardır heralde ..
bu hafta regl lerden dolayı sonuclar pek ii olmıcak gibi geliyo
inş cumaya kadar şişlikler iner..
bende bol su yeşil cay cay vs içiyorum..
sporada devam ama neden veremiyorum anlamıyorum...
6 snedir falan hep bu kilolardaydım galiba bu 61 benim kırılma noktam sabırla beklicem ve sonunda zafer benim olucak
günaydın hepinizee kocaman öpücüklerr
benim moralim cok bozuk
o kadar spor yapıyorum 200 gr + dayım nolucak benim bu halim kacamak da yapmıyorum menümdısında bişide yemiyorum.. NEDENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :84::84::84:
cıldırmak üzereyim neden veremiyorum dün aksam yine 45 dk spor yaptım vücudum ağrıyakar sabah yine aynı yine aynı sonuc...
ne yedin merak ediyorum gizemcim..tabii ki vardır tatlım ama burası bir ülkenin mutfağını seçip, o hafta o ülkenin ünlü 3-4 yemeğini yapıyo. o nedenle diyet seçenekleri yok ama olanların arasında en düşük kalorilisini seçmeye çalışıcam artık mecbur
ben de bu cumadan pek umutlu diilim ama şiş de hissetmiyorum pek aslında. bilemedim :44:
6 sene uzun zaman zevcancım, bence de sabırla diyete devam bak gör eninde sonunda gidicekler
selam tatlılaaaaaaaaaar, yorgun keyifsiz arkadaşınız burdaaaa
zevcan banada sana olan çok olur bence sen vucudu bi kandırmayı dene. dukan amcanın 5 gün saf protein dityetini uygula. vucut bi toplasın kendini
menümüde yaziiim
sabah domates yumurta kepekli tost süt( sıkıldım bu kahvaltıdan)
ara bi su bardağı kadar nar
öğle (favori öğünüm) 4 köfte,bi kepekli ekmek, 2 kaşık kereviz salatası,bi kepçe çorba
ara tahminen yoğurt
akşam bi kepçe çorba,fırında biber patlıcan közleme
ara yeşil çay
ne yedin merak ediyorum gizemcim..
Şimdi döndük yemekten tatlım. Et yemeği vardı bi tane ondan yedim. Neyse ki porsiyonları da çok büyük diil. 5-6 parça kuşbaşı et, yanında da 2 kaşık ev yapımı makarna yedim. Sadece etin sosundan pek emin olamadım ama kalorili bişeye benzemiyodu
Bu durumda bugünkü menüm şöle oluyo:
Sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
Öğle: 5-6 kuşbaşı et, 2 kaşık makarna
Akşam: 6 tane ızgara köfte, salata
öğleni güzel atlatmıssın
bence aksam köfte yerine baska bişi ayarla canım iki öğündede kırmızı et cok fazla olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?