Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım.
İNşallah bi an önce hastalıkları atlatırsınız.

bu günkü menüm...

sabah yulaf ezmesi tarcınlı ve sütlü

öğlen zeytinyağlı kabak peynirli salata

aksam meyve süt beyaz leblebi

Zevcancığım akşam yemeğin çok çok hafif olmuş.
normal bi yemek yeseydin yaw,

Geçmiş olsun canım.
İNşallah bi an önce hastalıkları atlatırsınız.

Zevcancığım akşam yemeğin çok çok hafif olmuş.
normal bi yemek yeseydin yaw,

canım 1660 kalorilik bi menü bu dünegöre fazla yani
aksamları mümkün olduğunca hafif gecirmem lazım cuma ya kadar en azından o 200 gr ın gitmesi gerek..

Günaydın kızlar, ben de regl oldum bugün Karnım çok ağrıyo ve haliyle bi halsizlik, keyifsizlik var bugün. Öğlen de bi iş yemeğine katılmam gerekiyo ve dünya mutfaklarından yemekler sunan bi yere gidicez. Ne bulup da yiycem diyetimi bozmayacak şekilde hiç bilmiyorum

tebrikleeerrr ve daha da önemlisi nazar değmesiiinn

canım iki haftadır durum aynı 15 gün az zaman değil..moralim cok bozuluyor..

canım hiç bozma moralini boşuna, nasılsa gidecek kilolar. yeşil çayını ve suyunu hiç ihmal etme sen, spora aynen böle devam

çok geçmiş olsun hasretim, umarım en kısa zamanda ailecek iyileşirsiniz :94:

Regl döneminde + çıkman çok normal canım, niye bozuyosun moralini boşu boşuna. bu dönemde vücut su tuttuğu için ister istemez ödem oluyo. bol bol su içmek lazım

gizemcim dünya mutfagındada diyet yemekleri vardır heralde ..
bu hafta regl lerden dolayı sonuclar pek ii olmıcak gibi geliyo
inş cumaya kadar şişlikler iner..

bende bol su yeşil cay cay vs içiyorum..
sporada devam ama neden veremiyorum anlamıyorum...

6 snedir falan hep bu kilolardaydım galiba bu 61 benim kırılma noktam sabırla beklicem ve sonunda zafer benim olucak

yapcam canım yapcam aklıma koydum ama onlar gigi 2 saatte 1 kase yemicem acıktıkca yicem bakalım sonuc nasıl olucak pazartesi söylerim sana
ayyy nasıl heycan yaptm :124:

tabii ki vardır tatlım ama burası bir ülkenin mutfağını seçip, o hafta o ülkenin ünlü 3-4 yemeğini yapıyo. o nedenle diyet seçenekleri yok ama olanların arasında en düşük kalorilisini seçmeye çalışıcam artık mecbur

ben de bu cumadan pek umutlu diilim ama şiş de hissetmiyorum pek aslında. bilemedim :44:

6 sene uzun zaman zevcancım, bence de sabırla diyete devam bak gör eninde sonunda gidicekler

selam tatlılaaaaaaaaaar, yorgun keyifsiz arkadaşınız burdaaaa
zevcan banada sana olan çok olur bence sen vucudu bi kandırmayı dene. dukan amcanın 5 gün saf protein dityetini uygula. vucut bi toplasın kendini

menümüde yaziiim
sabah domates yumurta kepekli tost süt( sıkıldım bu kahvaltıdan)
ara bi su bardağı kadar nar
öğle (favori öğünüm) 4 köfte,bi kepekli ekmek, 2 kaşık kereviz salatası,bi kepçe çorba
ara tahminen yoğurt
akşam bi kepçe çorba,fırında biber patlıcan közleme
ara yeşil çay

ne yedin merak ediyorum gizemcim..

sabırlı olmam sart senelerdir süre gelen bi zinciri kırmaya uğrasıyorum ve basarıcam..

montiyi bozmak istemiyorum filizcim.. detoksu bi deniyeyim sitenin birinde yorumlar var onlara bakıyorum ilk gün + görenler bile 2. gününde vermiş inş bende veririm..

senin menünde güzel bakalım cuma sonuclar nasıl olucak..

ne yedin merak ediyorum gizemcim..

Şimdi döndük yemekten tatlım. Et yemeği vardı bi tane ondan yedim. Neyse ki porsiyonları da çok büyük diil. 5-6 parça kuşbaşı et, yanında da 2 kaşık ev yapımı makarna yedim. Sadece etin sosundan pek emin olamadım ama kalorili bişeye benzemiyodu

Bu durumda bugünkü menüm şöle oluyo:

Sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
Öğle: 5-6 kuşbaşı et, 2 kaşık makarna
Akşam: 6 tane ızgara köfte, salata

öğleni güzel atlatmıssın
bence aksam köfte yerine baska bişi ayarla canım iki öğündede kırmızı et cok fazla olur..

öğleni güzel atlatmıssın
bence aksam köfte yerine baska bişi ayarla canım iki öğündede kırmızı et cok fazla olur..

atlattım canım allahtan zararsız ziyansız ben de akşam için aynı şeyi düşündüm ama sonradan bunun protein ağırlıklı bi diyet olduğunu hatırlayınca kaldığım yerden devam edeyim dedim. zaten öğlen de menüye uysam yoğurt ve 1 dilim ekmek yiyecektim

ama bugün akşam mutlaka yürüyüşümü yapmaya çalışıcam. malum yarın perşembe olduğu için pek spor yapmak istemiyorum. inşallah bu akşam halim ve vaktim olur da şööle gaza gelip 1 saat yürüyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…