yasom gecmiş olsun canım gece uykunda bi yeremi captın kendini acaba..
Gerci ben senin hastalıklarını psikolojik olduğunu düşünüyorum..
Umarım kötü birsey yoktur tatlım..
[ı]kızlar liste haftaya size emanet sonuc listeleride tabi
Ben cıktım şimdi hoşcakalın[/ı]..
netten baktim simdi,sanirim sinüzit olmusum
geçmiş olsun canım ihmal etme
arkadaşlar takıma ben de dahil olabilir miyim?
düzenli spor yapıyorum:) 73 kg.yim.
Yasom yetiştin yine hızır gibi. Saol cnm o zaman listeler sana emanet.
Yeni arkadaşımız hoşgeldin aramıza. :)Genel kurallarımızı Pamukçuk sana iletir.
Zevcan dinlen iyice gel canım.
Kızlar yemeğe gidiyorum. Öptüm sizleri.
meraba hanımlar nasılsınız?
ben tüm gün ağladım bugn. ocaktaya enim denemem ondan önce genetik testler vardıya 500 küsür bayıldık yaptırdık. eksik yapmışlar. bugün 7 tüp kan verdim. canım çok sıkıldı uğrayamadım bugün siteye
menümü yazim
sabah bi bardak süt bi muz
ara mandalina
öğle yumurta kahvaltı
ara yemedim
akşam ciğer sadece
ara yeşil çay
günaydın kızlar
sabah ekmek süt peynir zeytin domates
öğlen et sote ayran
aksam izmite gitmezsem tavuk salata yoğurt gidersem leblebi süt
özgem ben izmite gidersem yılbasından sonraya kadar nete giremem ancak 3 ocakda burda olabilirim ozamana kadar izinlimi sayılıcam yoksa geri dönmek üzeremi ayrılıcam ..
günaydın kızlarkalorisiz güzel bir gün diliyorum
20.12.2010 yediklerim
sabah 1 haşlanmıs yumurta az peynir kepek ekmeği tek şekerli çay
ara 1 tane gevrek
öğlen mercimek çorbası salata 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 1 porsiyon kuru fasulye salata 1 dilim kepek ekmeği
ara yok (erken yattım yine)
geçmişe bakıyımda geleyim
hoşgeldin canım estağfuruAllah neden rahatsız olalım.. iyi ki geliyorsungunaydınn kızlarr ben geldım yıne ıkıde bır gelıp rahatsızlık verıyorum ama napıyım cok sekersınız merak edıyorum napıyorsunuz dıye sekerlerımmmeyvemm sen benı bırakıp ızmıtleremı gıdıyorsunn nasıl oldun bırazcık duzeldımı hastalıgın meyvem napıcan ızmıttekı ben burda sen orda gıtme bosverr
günaydınn canımGünaydın hepinize kızlar
selam kızlar
sporu kaç gündür ihmal ediyorum veremiycem bu hafta heralde
sabah:ekmek peynir
ara:kayısı
öğle:çorba salata
ara:meyve
akşam:türlü salata
menü de gayet iyi geldi bana.. afiyet olsunn
psikolojik derken ,ne demek istedigini anlamadim canm,3 hafta önce bogazim agriyodu doktor antibiyotk verdi,bogazdan sonra soguk alginligina yakalnadim burnum akiyo sürkli bas agrisi derken bu agrida aksam basladi bi yere carpmis olamam yani
kendine iyi bak banada beklerim :)) izmite geliyorsun
canım benim menün güzel, şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorumm
tatlım o kadar cok ilac kullandın ki su ara tekrar tekrar aynı sekilde bakteriyel bi durum olması zor geliyo .. yaa vücut direncin cok düştü vücudundaki bakteriler antibiyotiklere direnc göstermeye basladı etki etmiyor.. yada psikolojiktir..
bi ara ben sürekli hastaydım ağrılar sızlanmalar boğazım ağrıyor ama dr bişiyin yok diyordu .. sonra düşük dozda antidepresan baslamıstı ilk tanısıklığım ordan antidepresanla sürekli kendimle uğrasıyormusum can sıkıntısından öyle demişti..
saol sanımm.. evet izmite geliyorum gelmemmi sana :))
saol tatlımm
tatlım o kadar cok ilac kullandın ki su ara tekrar tekrar aynı sekilde bakteriyel bi durum olması zor geliyo .. yaa vücut direncin cok düştü vücudundaki bakteriler antibiyotiklere direnc göstermeye basladı etki etmiyor.. yada psikolojiktir..
bi ara ben sürekli hastaydım ağrılar sızlanmalar boğazım ağrıyor ama dr bişiyin yok diyordu .. sonra düşük dozda antidepresan baslamıstı ilk tanısıklığım ordan antidepresanla sürekli kendimle uğrasıyormusum can sıkıntısından öyle demişti..
saol sanımm.. evet izmite geliyorum gelmemmi sana :))
saol tatlımm
gizemcim kas gevsetici ve ağrı kesici iç canım cok rahatlatır..
Sabitte olsan sorun yapma haftaya ii bi sonucun olacaktır..
Bu arada senin su diyeti özelden bana atarmısın sayfalarda baya aradım bulamadım ..
selam kızlar
sporu kaç gündür ihmal ediyorum veremiycem bu hafta heralde
sabah:ekmek peynir
ara:kayısı
öğle:çorba salata
ara:meyve
akşam:türlü salata
günaydin kizlar,nasilsiniz,
valla ben artik hatayim demeye utanir oldum,biri bitmeden öteki basliyor,soguk alginligim iyiye gidiyor derken simdide aksamdan berio sol yanagimdaki kemigim agriyor ama nasil bi agri cigneyemiyorum konusmakda güclük cekiyorum,ne oldugunuda anlayamadim,esim doktoru ariycak gel derse gidicem..
ben belki bu hafta girerim listeye,yilbasinida düsünmeyin ben burdayim hallederim..
günaydınn canım
gerçekten beklerim ya gündüz işyerindeyim canım gel evede gelebilirsin manzaramız süper izmiti özlemişsindir tepeden bakarız:))
saol canım, akşam bi eczaneye uğrayıp alıyım bi kas gevşetici. sinirlerimi bozmaya başladı bu halsizlik. bu arada diyeti yolladım özelden
olsun tatlım arada dinlenmek de lazım. ama sen spor yapmıyorum diye sakın yediklerinden çok kısma, metabolizman yavaşlar öyle yaparsan
oyy bi iyileşemedin hasretim yaa dikkat et kendine :94::94: hadi artık bi an önce atlat şu hastalıkları da dön aramıza inşallah
hoşgeldin hypatia
hoşgeldin ceydacım, nasıl oldun biraz daha toparlanabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?