Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kendine iyi bak banada beklerim :)) izmite geliyorsun

Yasom yetiştin yine hızır gibi. Saol cnm o zaman listeler sana emanet.

Yeni arkadaşımız hoşgeldin aramıza. :)Genel kurallarımızı Pamukçuk sana iletir.

Zevcan dinlen iyice gel canım.

Kızlar yemeğe gidiyorum. Öptüm sizleri.

canim 31 aralikda sira bizde degilki

GÜNCELLEMEDİR

CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI
26 Kasım 2010 *** 182. Etap *** 8. Takım
3 Aralık 2010 *** 183. Etap *** 9. Takım
10 Aralık 2010 *** 184. Etap *** 13. Takım
17 Aralık 2010 *** 185. Etap *** 14. Takım
24 Aralık 2010 *** 186. Etap *** 1. Takım
31 Aralık 2010 *** 187. Etap *** 2. Takım
7 Ocak 2011 *** 188. Etap *** 3. Takım
14 Ocak 2011 *** 189. Etap *** 4. Takım
21 Ocak 2011 *** 190. Etap *** 5. Takım
28 Ocak 2011 *** 191. Etap *** 6. Takım

merhaba canım.. üzme tatlı canını olur böyle şeyler. ben de bir defasında kan vermiştim laboratuvarda kan aldıkları tüp kırılmış haydeee onca yolu yine gitmek zorunda kalmıştım.geçer gider boşver

canım benim menün güzel, şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorumm

menü de gayet iyi geldi bana.. afiyet olsunn
hoşgeldin canım estağfuruAllah neden rahatsız olalım.. iyi ki geliyorsun
Günaydın hepinize kızlar
günaydınn canım
selam kızlar
sporu kaç gündür ihmal ediyorum veremiycem bu hafta heralde
sabah:ekmek peynir
ara:kayısı
öğle:çorba salata
ara:meyve
akşam:türlü salata

sabah kahvaltısı çok hafif olmuş sanki :26:

menü de gayet iyi geldi bana.. afiyet olsunn

sağol canım teşekkürler

bugun yemekte pırasa yemeği makarna ve portakal vardı.makarna almadım yemeklede portakal yemeyince onuda ara öğüne sakladım..1 dilim ekmekle pırasa yedim aççççııımmmm aç gittim yemege aç geldim

yemeğimi yedim geldim kızlar...

Bende şimdi baktım liste hazırlama sırası bizde değilmiş ..
yeni birisi katılmıs aramıza hosgeldin tatlım..bize kendini tanıtırmısın yaptığın diyeti sporu falan anlat..

Takım kuralları

her gün menü bildirimi yapılacak.3 gün menü bildirmeyen diskalifiye olur
diğer menülere yorum yazılacak 3 gün yorum yapmayan diskalifiye olur
3 gün kacamak yapan diskalifiye
3 hafta kilo bildirmeyen diskalifiye

kendi içimizdede yarısımız var her hafta en cok kilo veren o haftanın 1.si oluyor ve kişisel imzalarımızda onun adı yazıyor..

Bu hafta denee haftan paylasımın ve menülerin güzel olursa haftaya cuma takıma alınırsın bu cuma sabah kalkınca tartılıp kilonu not al haftaya o kilodan baslamıs olucaksın..

psikolojik derken ,ne demek istedigini anlamadim canm,3 hafta önce bogazim agriyodu doktor antibiyotk verdi,bogazdan sonra soguk alginligina yakalnadim burnum akiyo sürkli bas agrisi derken bu agrida aksam basladi bi yere carpmis olamam yani

tatlım o kadar cok ilac kullandın ki su ara tekrar tekrar aynı sekilde bakteriyel bi durum olması zor geliyo .. yaa vücut direncin cok düştü vücudundaki bakteriler antibiyotiklere direnc göstermeye basladı etki etmiyor.. yada psikolojiktir..
bi ara ben sürekli hastaydım ağrılar sızlanmalar boğazım ağrıyor ama dr bişiyin yok diyordu .. sonra düşük dozda antidepresan baslamıstı ilk tanısıklığım ordan antidepresanla sürekli kendimle uğrasıyormusum can sıkıntısından öyle demişti..

kendine iyi bak banada beklerim :)) izmite geliyorsun

saol sanımm.. evet izmite geliyorum gelmemmi sana :))
canım benim menün güzel, şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorumm

saol tatlımm

Son düzenleme:

gerçekten beklerim ya gündüz işyerindeyim canım gel evede gelebilirsin manzaramız süper izmiti özlemişsindir tepeden bakarız:))

saol cevabin icin canim ama öyle bisey oldugunu sanmiyorum,doktor sana biseyin yok diyomus ama bende öyle bir durum söz kon usu degil hem cok ilacda kullanmadimki ben sadece 1 haftalik antibiyotik kullandim onuda kullanirken unuttum bazen,simid düsününce diorumki antibiyotigi unuttugum icinmi acaba iltihap iylesmedi simidde sinüzite cevirdi

Pazar hariç her gün uzman eşliğinde spor yapıyorum. Haftada üç gün pilates ve üç gün fitness. Her gün düzenli 3-4 lt su içiyorum ve iki gündür de doğadan'ın beşi bir yerde çayına başladım. umarım faydasını görürüm.

1.66 boyundayım ve 73 kg.yim. Hedefim 31 aralık'ta 68-69 kilo olabilmek. umarım olur.

bugünkü menüm:

Kahvaltı: bir barkdak sirkeli su, bir dilim tam buğday ekmeği, beşi bir yerde çayı,
Ara : Bir yemek kaşığı avuç kan üzümü
Öğle: Bir büyük kase sebze çorbası, bir beyaz dilim ekmek, salata ve bir kase yoğurt
Spor: Bir saat Fitness
Su : 4 lt

gizemcim kas gevsetici ve ağrı kesici iç canım cok rahatlatır..
Sabitte olsan sorun yapma haftaya ii bi sonucun olacaktır..
Bu arada senin su diyeti özelden bana atarmısın sayfalarda baya aradım bulamadım ..

saol canım, akşam bi eczaneye uğrayıp alıyım bi kas gevşetici. sinirlerimi bozmaya başladı bu halsizlik. bu arada diyeti yolladım özelden

selam kızlar
sporu kaç gündür ihmal ediyorum veremiycem bu hafta heralde
sabah:ekmek peynir
ara:kayısı
öğle:çorba salata
ara:meyve
akşam:türlü salata

olsun tatlım arada dinlenmek de lazım. ama sen spor yapmıyorum diye sakın yediklerinden çok kısma, metabolizman yavaşlar öyle yaparsan

oyy bi iyileşemedin hasretim yaa dikkat et kendine :94::94: hadi artık bi an önce atlat şu hastalıkları da dön aramıza inşallah

arkadaşlar takıma ben de dahil olabilir miyim?

düzenli spor yapıyorum:) 73 kg.yim.

hoşgeldin hypatia

günaydınn canım

hoşgeldin ceydacım, nasıl oldun biraz daha toparlanabildin mi?

saol canim,ne kadar istiyorum iylesmeyi bi bilsen, ne oldu bana bu sene anlamadim bi türlü sanirim yaslaniyorum git gide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…