Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayırlısı olsun tatlım .. umarım en kısa zamnda sağlığına kavusursun.. dikkat et kendine vitamin ve enerji verecek seyler yee..
sen bize lazımsın yasomm sensiz olmuyo

bu gidişle en kısa sürede seni mezun ederiz biz heralde bu kadar yoğun tempoya bu yemekler az değilmi doyuyormusun

harikasın canım ya bende spor yapıyorum diyorum kendime

ooooo süpersin arkadaşım sen maallah maşallah ne kadar zamandır diyet yapıyorsun ve bu şekilde kaç kg verdin :44:

Hoşgeldin canım..

Spor yapabiliyor olman çok çok iyi bence.. Akşam hiçbirşey yemiyor musun.. bir de sabah öğünün de çok çok az ve spor yapıyorsun düşüp bayılırsın valla canım Allah korusun dikkat et. BU özel bir diyet mi yoksa kendin mi belirledin? Ayrıca 3 litreden fazla su tüketmen su zehirlenmesine sebep oluyormuş canım bi araştır istrsen

bu gidişle en kısa sürede seni mezun ederiz biz heralde bu kadar yoğun tempoya bu yemekler az değilmi doyuyormusun

doymuyorum eheh ama kilo da veremiyorum ve 21 ocak'a dek 65 kg olmak istiyorum tam bi ay'ım var o yüzden elimden geleni yapmak istiyorum.(

harikasın canım ya bende spor yapıyorum diyorum kendime

evet sporun faydasını gördüm inceldim kg veremesem de. tavsiye ederim. ve pamukcuk'um çoook tşkler ilgin ve benim buraya gelmeme yardımcı olduğun için:) sağol.

ooooo süpersin arkadaşım sen maallah maşallah ne kadar zamandır diyet yapıyorsun ve bu şekilde kaç kg verdin :44:

canım ben nerdeyse eylül ekimden beri diyetisyene gidiyorum ama sağlıklı beslenmeyi öğrendim, kg veremedim onunla. doktorum da yemediğimi kabul etmiyor "sen gizli gizli yiyorsun, kilo verirsin yoksa" falan diyordu şakayla karışık:) şimdi kendim başladım. sporumu artırdım. pek kg veremedim ben ama vermek istiyorum.

geçen hafta kk'deki beş günde beş kg diyetini yatpım, vermiş gibi gözüksem de diyet bitince sabah bir tartıldım ki kilolar aynen duruyor, başlangıç kg.deyim regl dönemim motivasyonum düşmesin diye de aranıza katıldım:)

şu an 73'üm.

31 aralık hedef: 68 - 69
21 ocak hedef: 64 - 65

bende seni tanıdığıma sevindim canım calla başlıycaksan burdan birlikte yapıp sonuçları görelim gecen hafta düzenli yaptım ama 4 gündür yapmıyorum bide her sabah 40 dkka bisiklet sürüyordum bu akşam başlamam lazım kilo vermem durdu

tatlım benim yaptığım hatayı yapıyorsun ..
zaten yeterince spor yaptığından kendne daha düzenli beslenme yolları sec bu sekilde metobolizman yavaslar aşırıya kacmadan normal beslen ve spor yap böyle daha güzel vereceksindir..
5 g 5 k diyetini ben 2 bucuk ay uyguladım sadece metobolizmam yavasladı..
normal beslenmeye dönünce aynı kiloyu geri alıyorsun ..

bende de aynısı oldu, daha normal beslenemeden sabahında aldım kiloları.

bakalım 31 aralığa kadar bu şekilde besleneceğim ve yarın iki günde de diyetisyenimin verdiği iki günlük diyeti yapacağım, umarım işe yarar.

canım aldıgın kalori az yaktıgın kalori fazla kaslarından vermeye başlarsın..zevcan da yazmıs bencede herşeyden az az ye ara öğünlerini atlama daha çok kilo verirsin

canım aldıgın kalori az yaktıgın kalori fazla kaslarından vermeye başlarsın..zevcan da yazmıs bencede herşeyden az az ye ara öğünlerini atlama daha çok kilo verirsin

düzenli doktor ve spor uzmanı kontrolündeyim canım ne yağ gidiyo ne kas. ama zar zor verdiğim kg olursa da yağdan gidiyo ehehe :))

düzenli doktor ve spor uzmanı kontrolündeyim canım ne yağ gidiyo ne kas. ama zar zor verdiğim kg olursa da yağdan gidiyo ehehe :))

aman canım öyle olsun dikkat et kendne zayıflamak uğruna sağlıgında olma daha dogrusu olmayalım benimde çok zor gidiyor kilolar ya hayırlısı nereye kadar inat edecek eninde sonunda eriyip gidecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…