tatlım sen bağçeşmedemisin.. iş yerinide bilmiyorum kii
saol cevabin icin canim ama öyle bisey oldugunu sanmiyorum,doktor sana biseyin yok diyomus ama bende öyle bir durum söz kon usu degil hem cok ilacda kullanmadimki ben sadece 1 haftalik antibiyotik kullandim onuda kullanirken unuttum bazen,simid düsününce diorumki antibiyotigi unuttugum icinmi acaba iltihap iylesmedi simidde sinüzite cevirdi
hayırlısı olsun tatlım .. umarım en kısa zamnda sağlığına kavusursun.. dikkat et kendine vitamin ve enerji verecek seyler yee..
sen bize lazımsın yasomm sensiz olmuyo
yok canım ben izmitin içinde ev yuvamda işyeri şirintepede
Pazar hariç her gün uzman eşliğinde spor yapıyorum. Haftada üç gün pilates ve üç gün fitness. Her gün düzenli 3-4 lt su içiyorum ve iki gündür de doğadan'ın beşi bir yerde çayına başladım. umarım faydasını görürüm.
1.66 boyundayım ve 73 kg.yim. Hedefim 31 aralık'ta 68-69 kilo olabilmek. umarım olur.
bugünkü menüm:
Kahvaltı: bir barkdak sirkeli su, bir dilim tam buğday ekmeği, beşi bir yerde çayı,
Ara : Bir yemek kaşığı avuç kan üzümü
Öğle: Bir büyük kase sebze çorbası, bir beyaz dilim ekmek, salata ve bir kase yoğurt
Spor: Bir saat Fitness
Su : 4 lt
Pazar hariç her gün uzman eşliğinde spor yapıyorum. Haftada üç gün pilates ve üç gün fitness. Her gün düzenli 3-4 lt su içiyorum ve iki gündür de doğadan'ın beşi bir yerde çayına başladım. umarım faydasını görürüm.
1.66 boyundayım ve 73 kg.yim. Hedefim 31 aralık'ta 68-69 kilo olabilmek. umarım olur.
bugünkü menüm:
Kahvaltı: bir barkdak sirkeli su, bir dilim tam buğday ekmeği, beşi bir yerde çayı,
Öğle: Bir büyük kase sebze çorbası, bir beyaz dilim ekmek, salata ve bir kase yoğurt
bugünkü menüm:
bugünkü menüm:
bu gidişle en kısa sürede seni mezun ederiz biz heraldebu kadar yoğun tempoya bu yemekler az değilmi doyuyormusun
harikasın canım ya bende spor yapıyorum diyorum kendime
ooooo süpersin arkadaşım sen maallah maşallahne kadar zamandır diyet yapıyorsun ve bu şekilde kaç kg verdin :44:
doymuyorum eheh ama kilo da veremiyorum ve 21 ocak'a dek 65 kg olmak istiyorum tam bi ay'ım var o yüzden elimden geleni yapmak istiyorum.(
evet sporun faydasını gördüm inceldim kg veremesem de. tavsiye ederim. ve pamukcuk'um çoook tşkler ilgin ve benim buraya gelmeme yardımcı olduğun için:) sağol.
canım ben nerdeyse eylül ekimden beri diyetisyene gidiyorum ama sağlıklı beslenmeyi öğrendim, kg veremedim onunla. doktorum da yemediğimi kabul etmiyor "sen gizli gizli yiyorsun, kilo verirsin yoksa" falan diyordu şakayla karışık:) şimdi kendim başladım. sporumu artırdım. pek kg veremedim ben ama vermek istiyorum.
geçen hafta kk'deki beş günde beş kg diyetini yatpım, vermiş gibi gözüksem de diyet bitince sabah bir tartıldım ki kilolar aynen duruyor, başlangıç kg.deyimregl dönemim motivasyonum düşmesin diye de aranıza katıldım:)
şu an 73'üm.
31 aralık hedef: 68 - 69
21 ocak hedef: 64 - 65
hoşgeldin ceydacım, nasıl oldun biraz daha toparlanabildin mi?
canım ben nerdeyse eylül ekimden beri diyetisyene gidiyorum ama sağlıklı beslenmeyi öğrendim, kg veremedim onunla. doktorum da yemediğimi kabul etmiyor "sen gizli gizli yiyorsun, kilo verirsin yoksa" falan diyordu şakayla karışık:) şimdi kendim başladım. sporumu artırdım. pek kg veremedim ben ama vermek istiyorum.
geçen hafta kk'deki beş günde beş kg diyetini yatpım, vermiş gibi gözüksem de diyet bitince sabah bir tartıldım ki kilolar aynen duruyor, başlangıç kg.deyimregl dönemim motivasyonum düşmesin diye de aranıza katıldım:)
şu an 73'üm.
31 aralık hedef: 68 - 69
21 ocak hedef: 64 - 65
canım aldıgın kalori az yaktıgın kalori fazla kaslarından vermeye başlarsın..zevcan da yazmıs bencede herşeyden az az ye ara öğünlerini atlama daha çok kilo verirsin
düzenli doktor ve spor uzmanı kontrolündeyim canım ne yağ gidiyo ne kas. ama zar zor verdiğim kg olursa da yağdan gidiyo ehehe :))
düzenli doktor ve spor uzmanı kontrolündeyim canım ne yağ gidiyo ne kas. ama zar zor verdiğim kg olursa da yağdan gidiyo ehehe :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?