kızlar aslıdan haberi olan varmı dün de pek fazla yoktu..
kuyabiyemm akşam dolmalar fazla olmamış mı :26: afiyet olsunnkızlar bugünkü menüm
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri, şekersiz çay
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: 3 tane biber dolması, 2 kaşık yoğurt
bugün de spor yapamıycam çünkü akşam kursum varoff spor yapamayınca kilo vermem duruyo resmen
öğleden sonra çok yoğunlaştım.
şimdi geldim burdayım :78:
Bugün ki menümü yazayım.
Sabah yarım simit-Karper
Ara Rezene çayı
Öğlen Tavuk şiş. 1 kutu diet kola.
Ara yeşil çay içiyorum.
Akşam Ispanak yoğurt.
Öğle yemeğinde Yarım saat yürüdüm.
Bugün ki menümü yazayım.
Sabah yarım simit-Karper
Ara Rezene çayı
Ara yeşil çay içiyorum.
Akşam Ispanak yoğurt.
kuyabiyemm akşam dolmalar fazla olmamış mı :26: afiyet olsunn
Bugün ki menümü yazayım.
Sabah yarım simit-Karper
Ara Rezene çayı
Ara yeşil çay içiyorum.
Akşam Ispanak yoğurt.
kızlar bugünkü menüm
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri, şekersiz çay
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: 3 tane biber dolması, 2 kaşık yoğurt
bugün de spor yapamıycam çünkü akşam kursum varoff spor yapamayınca kilo vermem duruyo resmen
canlarım, benim bugünkü menüm;
SABAH (09:30)
1 dilim uno light ekmek
1 adet yumurta
2 çay kaşığı tulum peyniri
ARA ÖĞÜN (10:30)
1 Adet mandalina
ÖĞLEN (13:30)
2 dilim uno light ekmek
1 dilim peynir
(basit bir sandviç yaptım yani)
ARA ÖĞÜN (15:30)
1 BARDAK SÜT
AKŞAM (19:30)
1 KASE DOMATES ÇORBASI
2 ADET KABAK SANDAL SEFASI (1 ADET KABAĞI İKİYE BÖLÜNMÜŞ DÜŞÜNÜN VE ORTASINDA PEYNİR VE DEREOTU KARIŞIMI VAR. FIRINDA HAZIRLANACAK)
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
Yok be caydacım zaten yediğim altı üstü azıcık pirinçli, yağsız dolma. Ne ekmek var yanında ne bişey, tam doyamadan bitiyo bile zaten
tebrikler çok güzel, böyle giderse kolay kg verirsiniz inş. ben yeşilçay içemiyorum
canım bende içemiyordum.ama sana anlatacagım şekilde denersen beki sende seversinçaykurun bergamut aramolı yeşil çayı var.küçük kutuda normal çay gibi poşet çay değil.benim 2 su bardağı büyüklüğünde kocaman bardaklarım var onun içine 1 tatlı kaşıgı koyup üzerine sıcak su döküyorsun.5 dk dinlendirip süzüyorsun.ılınmaya başlayınca içine az limon sıkıp afiyetle içiyorsun.bende içemiyordum yine kk dan biri bana bu şekilde anlattı o zaman bir başladım halada severek içiyorum yag eritmede bire bir bence denemelisin
canım bende içemiyordum.ama sana anlatacagım şekilde denersen beki sende seversinçaykurun bergamut aramolı yeşil çayı var.küçük kutuda normal çay gibi poşet çay değil.benim 2 su bardağı büyüklüğünde kocaman bardaklarım var onun içine 1 tatlı kaşıgı koyup üzerine sıcak su döküyorsun.5 dk dinlendirip süzüyorsun.ılınmaya başlayınca içine az limon sıkıp afiyetle içiyorsun.bende içemiyordum yine kk dan biri bana bu şekilde anlattı o zaman bir başladım halada severek içiyorum yag eritmede bire bir bence denemelisin
günaydın bayanlaaar
Günaydın hatunlar:) artık ben de gruptayım ve bugün diyetisyenimin verdiği iki günlük diyete başladım. umarım aralık sona 10 günde 69'u görebilirim:))
günaydın bayanlaaar
Günaydın hatunlar:) artık ben de gruptayım ve bugün diyetisyenimin verdiği iki günlük diyete başladım. umarım aralık sona 10 günde 69'u görebilirim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?