Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

22.12.2010 ÇARŞAMBA Menüsü (Kilom: 73.2)

8:00'de Kahvaltı: Sirkeli su, bir kırmızı elma, iki mandalina, bir bardak light dost süt
10:00'da Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve doğadan beşi bir yerde çayı
12:30'da Öğle: Bir kase çorba, bir kase yoğurt ve bool salata
14:30'da Ara: Bir adet portakal
17:40'da Akşam: İki adet yumurta (Yolda olacağım için malesef böyle)
19'da 50 dk. Pilates
21'de Sirkeli su
Gün boyu Su: 4 lt (Öğlene kadar 1,5 lt., 17:30'a kadar 1,5 lt ve geceye kadar 1 lt daha içiyorum.)

Gitsin yağlar, gelsin küçük beden kıyafetler

günaydın kızlar

21,12,2010 yediklerim

sabah 1 kase k flakes yeşil çay
ara 1 tane gevrek
öğlen pırasa yemeği 1 dilim ekmek
ara portakal
akşam az patlıcan yemeği az makarna
ara meyve 1 avuç az yaglı ve tuzlu patlamş mısır (misafir vardı kokusuna dayanamadım )

kız ben de deniyim bunu.. bn de yeşil çay içemiyorum yaa

Günaydın hatunlar:) artık ben de gruptayım ve bugün diyetisyenimin verdiği iki günlük diyete başladım. umarım aralık sona 10 günde 69'u görebilirim :))

kızlar bence bir deneyin ben yeşil çayın çok faydasını gördüm hypatia umarım görürsün canım 69 u ve tabi bende yine 69 olsam ahhh ne güzel olurrr

bende dün akşam 40 dkka bisiklet sürdüm nihayet yeşilçayı bende ihmal etmiyorum inşallah faydasını görücem bakalım

hypatia sevdim aslında güzelmiş ama işyerinde zor öğlen zor gibim gidip aşçıyı kandırayım öğlene çorba çıkarttıgı bir gün belki bende yaparım

hypatia sevdim aslında güzelmiş ama işyerinde zor öğlen zor gibim gidip aşçıyı kandırayım öğlene çorba çıkarttıgı bir gün belki bende yaparım

Evet canım hem yemesi güzel hem de hazırlaması kolay özellikle çalışanlara dışarıda olanlara. kendin bardak yoğurt ve paket bardak çabuk çorbalarla da yapabilirsin istiyorsan.

4lt su fazla değilmi canım ya

Günaydınlar herkese

aslında yapılabilir gerçekten ara sıra 2 günlüğüne ama ben yumurta yiyemiyorum maalesef bazı şeyleri alternatifli vermiş, yumurtanın alternatifi var mı peki ?

Günaydınlar herkese

aslında yapılabilir gerçekten ara sıra 2 günlüğüne ama ben yumurta yiyemiyorum maalesef bazı şeyleri alternatifli vermiş, yumurtanın alternatifi var mı peki ?

canım iki adet yumurta için de iki büyük, kalın dilim peynir söylemişti. büyüklüğü avcunu geçsin, peynir yemekten korkma demişti ki zaten bayılırım da

canım iki adet yumurta için de iki büyük, kalın dilim peynir söylemişti. büyüklüğü avcunu geçsin, peynir yemekten korkma demişti ki zaten bayılırım da

bunu duyduğuma çok sevindim, sağol tatlım. o zaman haftaya çarşamba ve perşembe bunu yaparım, yılbaşı günü 1 günlüğüne izin vericem kendime cumartesi de 6 öğüne dönüş

günaydın bayanlaaar

günaydın ccanııımmm

Günaydın hatunlar:) artık ben de gruptayım ve bugün diyetisyenimin verdiği iki günlük diyete başladım. umarım aralık sona 10 günde 69'u görebilirim :))

Günaydın canım, hadi bakalımmm inş. güzel sonuçlar elde edersin

güzel bir menü canım ama bişeyler eksik geldi çözemiyorum

peynire ben de bayılırımmm

Benim bugünkü menüm;

SABAH (10:00)

2 dilim uno light ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
1 bardak şekersiz açık çay
3 adet light zeytin

ARA (11:30)

1 adet mandalina

ÖĞLEN (13.30)

1 dilim uno light ekmek
1 kase domates çorbası
1 orta boy haşlanmış patates
1 kase yoğurt

ARA (15:30)

Yarım bardak süt

ARA (17:30)

1 porisyon meyve (hangi meyveyi yiyeceğime karar vermedim)

AKŞAM (19:30)

1 kase domates çorbası
4 kaşık barbunya pilaki
2 dilim uno light ekmek
1 kase yoğurt

ohh afiyet olsun canım, eski düzenine dönmüşsün sadece bana sanki karbonhidrat çok fazlaymış gibi geldi çünkü benim bildiğim kadarıyla ekmek, çorba, patates hepsi ekmek grubunda hatta barbunya yani kuru baklagiller de ekmek grubuna giriyo diye biliyorum ben. yanılıyo muyum?

canım benim haklısın bakınca evet karbonhidrat çok görünüyor. Normalde öğlen sebze ve et yemem lazım. Sebze yemeğim yok bugün, barbunya pişireceğim akşama. Acaba patatesi çıkartıp onun yerine 2 tane ızgara köfte mi yeseem :44: bi de akşam 2 dilim ekmek yazmışım, barbunya ekmek grubuna giriyor o sebeple 1 dilim ekmeği çıkarmam lazım. Ayy şaşırmışım hep bak görüyor musun. neyse hastalığıma verin artık

canım bence patates yerine köfte yeme imkanın varsa öyle yap yada ızgara tavuk fln gibi bişey de yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…