kız ben de deniyim bunu.. bn de yeşil çay içemiyorum yaa
Günaydın hatunlar:) artık ben de gruptayım ve bugün diyetisyenimin verdiği iki günlük diyete başladım. umarım aralık sona 10 günde 69'u görebilirim:))
hypatia sevdim aslında güzelmişama işyerinde zor öğlen zor gibim gidip aşçıyı kandırayım öğlene çorba çıkarttıgı bir gün belki bende yaparım
22.12.2010 ÇARŞAMBA Menüsü (Kilom: 73.2)
8:00'de Kahvaltı: Sirkeli su, bir kırmızı elma, iki mandalina, bir bardak light dost süt
10:00'da Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve doğadan beşi bir yerde çayı
12:30'da Öğle: Bir kase çorba, bir kase yoğurt ve bool salata
14:30'da Ara: Bir adet portakal
17:40'da Akşam: İki adet yumurta (Yolda olacağım için malesef böyle)
19'da 50 dk. Pilates
21'de Sirkeli su
Gün boyu Su: 4 lt (Öğlene kadar 1,5 lt., 17:30'a kadar 1,5 lt ve geceye kadar 1 lt daha içiyorum.)
Gitsin yağlar, gelsin küçük beden kıyafetler
Günaydın kızlar,
Kilo veremeyip motivasyonumun bozulduğu zamanlarda, regl dönemlerinde metabolizma düzenleyici / yağ yakma diyeti olarak verdi. Buyrun bu da diyetim(tabi kendi doktorunuza da danışın) :) İki günde maksimum iki kilo verirsin bununla ama kilo verme hızını artırır, demişti.
iki günlük bir diyet:
sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara : bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle : bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara : bir porsiyon meyve
ara : bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara : bir bardak süt
ikinci gün tekrar. işte bu kadar:))
4lt su fazla değilmi canım ya
Günaydınlar herkese
aslında yapılabilir gerçekten ara sıra 2 günlüğüne ama ben yumurta yiyemiyorum maalesefbazı şeyleri alternatifli vermiş, yumurtanın alternatifi var mı peki ?
canım iki adet yumurta için de iki büyük, kalın dilim peynir söylemişti. büyüklüğü avcunu geçsin, peynir yemekten korkma demişti ki zaten bayılırım da
selamm tatlılar. bu aralar hiç keyfim yok. menümü yazıp çıkiim
sabah i bardak süt,kepekli tost
ara portakal
öğle 2 kaşık bulgur pilavı,3 kasık tavuk sote ayran
ara(uyku:)
akşam köfte salata yoğurt
ara yeşil çay
günaydın bayanlaaar
Günaydın hatunlar:) artık ben de gruptayım ve bugün diyetisyenimin verdiği iki günlük diyete başladım. umarım aralık sona 10 günde 69'u görebilirim:))
güzel bir menü canım ama bişeyler eksik geldi çözemiyorum22.12.2010 ÇARŞAMBA Menüsü (Kilom: 73.2)
8:00'de Kahvaltı: Sirkeli su, bir kırmızı elma, iki mandalina, bir bardak light dost süt
10:00'da Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve doğadan beşi bir yerde çayı
12:30'da Öğle: Bir kase çorba, bir kase yoğurt ve bool salata
14:30'da Ara: Bir adet portakal
17:40'da Akşam: İki adet yumurta (Yolda olacağım için malesef böyle)
19'da 50 dk. Pilates
21'de Sirkeli su
Gün boyu Su: 4 lt (Öğlene kadar 1,5 lt., 17:30'a kadar 1,5 lt ve geceye kadar 1 lt daha içiyorum.)
Gitsin yağlar, gelsin küçük beden kıyafetler
canım iki adet yumurta için de iki büyük, kalın dilim peynir söylemişti. büyüklüğü avcunu geçsin, peynir yemekten korkma demişti ki zaten bayılırım da
bunu duyduğuma çok sevindim, sağol tatlım. o zaman haftaya çarşamba ve perşembe bunu yaparım, yılbaşı günü 1 günlüğüne izin vericem kendime cumartesi de 6 öğüne dönüş
güzel bir menü canım ama bişeyler eksik geldi çözemiyorum
koca bi tabak makarna eksik eehehe :)) ya da güzel erimiş kaşarlı peynir pide oy oy oyyy
Benim bugünkü menüm;
SABAH (10:00)
2 dilim uno light ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
1 bardak şekersiz açık çay
3 adet light zeytin
ARA (11:30)
1 adet mandalina
ÖĞLEN (13.30)
1 dilim uno light ekmek
1 kase domates çorbası
1 orta boy haşlanmış patates
1 kase yoğurt
ARA (15:30)
Yarım bardak süt
ARA (17:30)
1 porisyon meyve (hangi meyveyi yiyeceğime karar vermedim)
AKŞAM (19:30)
1 kase domates çorbası
4 kaşık barbunya pilaki
2 dilim uno light ekmek
1 kase yoğurt
ohh afiyet olsun canım, eski düzenine dönmüşsünsadece bana sanki karbonhidrat çok fazlaymış gibi geldi çünkü benim bildiğim kadarıyla ekmek, çorba, patates hepsi ekmek grubunda hatta barbunya yani kuru baklagiller de ekmek grubuna giriyo diye biliyorum ben. yanılıyo muyum?
canım benim haklısın bakınca evet karbonhidrat çok görünüyor. Normalde öğlen sebze ve et yemem lazım. Sebze yemeğim yok bugün, barbunya pişireceğim akşama. Acaba patatesi çıkartıp onun yerine 2 tane ızgara köfte mi yeseem :44: bi de akşam 2 dilim ekmek yazmışım, barbunya ekmek grubuna giriyor o sebeple 1 dilim ekmeği çıkarmam lazım. Ayy şaşırmışım hep bak görüyor musun. neyse hastalığıma verin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?