Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

BU sabah aç karınla tartıldım 71 çıktım yine yaa.. ne vermişim ne almışım. Regl döneminde olduğum için mi böyle acaba Cuma' ya kadar bişeyler yapmam lazımm :97: en iyisi ayran detoksu yapmak

BU sabah aç karınla tartıldım 71 çıktım yine yaa.. ne vermişim ne almışım. Regl döneminde olduğum için mi böyle acaba Cuma' ya kadar bişeyler yapmam lazımm :97: en iyisi ayran detoksu yapmak

ben de öyle tıkandım kaldım 73'de. adetim de yeni bitti, bir değişiklik yok ayran detoksu işe yarıyor mu? yapsam mı ki?

ben de öyle tıkandım kaldım 73'de. adetim de yeni bitti, bir değişiklik yok ayran detoksu işe yarıyor mu? yapsam mı ki?

bizim Zevcan yani meyvenull da veremiyodu bi süredir ayran detoksu yaptı, Cuma günü eksi çıkmıştı. Bu hafta ben de denemeyi düşünüyorum :97:

ay deneyeyim o zaman canım haftasonu yapacak başka çarem kalmadı.

73 kgyim. 10 günden az zamanım kaldı ve 1 ocakta 69 olmak zorundayım ((

günaydın hanımlar,

benim gittikçe motivasyonum azalıyor.

düzenli spor ve yemeğe rağmen gıdım veremiyorum. millet yediği on waffledan birini kesiyor hemencecik 50 kg oluyor ben hala 73 73 73 (

yılbaşına kadar 68-69 olmam lazım benim

aynen canım benimde kaçtı ama bırakmıycam hastalık yeni bitti gram oynamadı sabah yine 40 dkka bisiklet çevirdim baya terledim şunu anladım hergün yaptığımda sonuç güzeldi gün aşırı yapınca değişmedi şu dukan diyetini yapmak zor olmasa iş yerinde zor oluyor çünkü onun atak devresinde 2,5 kilo vermiştim neyse yavaş olsun öz olsun bi daha gelmesin kilolar

günaydın kızlar kalorisiz güzel bir gün olsun

konyada 3 gündür sis var.100 metre bile değil görüş mesafesi griliğin içinde yaşıyoruz ruhum daraldı dün akşam bebek görmeye gittik ve sis nedeniyle kaybolduk iyi bildiğimiz bir semtteydik ama yinede kaybolduk çok komikti

22,12,2010 yediklerim

sabah k flakes
ara 1 tane gevrek
öğlen sebzeli et yemeği 1 dilim ekmek
ara 1 portakal 1 elma
akşam 1 porsiyon kuru fasulye
ara 1 bardak az şekerli çay (kek vardı almadım )

atak devresi kaç gündü canım? kaç günde 2,5 kg. verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…