günaydın hanımlar,
benim gittikçe motivasyonum azalıyor.
düzenli spor ve yemeğe rağmen gıdım veremiyorum. millet yediği on waffledan birini kesiyor hemencecik 50 kg oluyor ben hala 73 73 73(
yılbaşına kadar 68-69 olmam lazım benim
BU sabah aç karınla tartıldım 71 çıktım yine yaa.. ne vermişim ne almışım. Regl döneminde olduğum için mi böyle acaba Cuma' ya kadar bişeyler yapmam lazımm :97: en iyisi ayran detoksu yapmak
günaydın hanımlar,
benim gittikçe motivasyonum azalıyor.
düzenli spor ve yemeğe rağmen gıdım veremiyorum. millet yediği on waffledan birini kesiyor hemencecik 50 kg oluyor ben hala 73 73 73(
yılbaşına kadar 68-69 olmam lazım benim
aynen canım benimde kaçtı ama bırakmıycam hastalık yeni bitti gram oynamadı sabah yine 40 dkka bisiklet çevirdim baya terledim şunu anladım hergün yaptığımda sonuç güzeldi gün aşırı yapınca değişmedi şu dukan diyetini yapmak zor olmasa iş yerinde zor oluyor çünkü onun atak devresinde 2,5 kilo vermiştim neyse yavaş olsun öz olsun bi daha gelmesin kilolar
Günaydın kızlar
Kilo vermeniz durduğunda diyetinizi değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Ben genelde öyle yaparım ve çoğunlukla işe yarar. Mesela 2-3 gün boyunca sadece meyve sebze yerim, hiç karbonhidrat almam ve her gün spor yaparım. 200-300 gr bile oynasa gerisi gelirönemli olan o direnci kırabilmek
slm kızlar nasılsınız..
ne bu sakin haliniz bide kilo vermekten yorulmus gibisiniz.. ben sizi böyle bırakmamıstım ..
arada okuyorum sizi ama yazacak vaktim olmuyor ..
yarın diyetisyene gidicem bu gün dahilye için randevu aldım..
sanırım benim insülin direncim var iice bi test yaptırayım diyorum..
zaten pcos hastasıyım..
düzgün sekilde kilo vermem sart artık..
bir sonraki uğramamda sizi böyle ümitsiz görmeyeyim..
zayıflıcaz kızlar neden bu ümitsizlik bu gün olmadı bir sonraki gün o hünde olmadı haftaya er yada gec zayıflıcaz..
herkes bu konuda yapması gerekenin fazlasını yapsın yediklerimizi azaltarakzayıflayamayız unutmayın yasak seyler yemeden sağlıklı sekilde vericez kilollarımızı..
ben burda iki gündür yiyorum ama monti yapmaktan cok yorulmusum itiraf ediyorum diyetisyen kontrolünde vermeyi denicm bir süre bakalım sonuc nasıl olucak yarıngelemem sanırım doktora gidicem çünkü bu hafta izinliyim aynı gecersiniz beni..
özgede gelmemiş takım size emanet bol paylasımlı ve bol motivasyonlu bir gün diliyorum..
tatlım bence şartlama kendini öyle. senin kilonda birinin 10 günde 4-5 kilo vermesi neredeyse imkansız, versen bile aşırı sağlıksız olur bu.
sen zaten gayet güzel sporunu yapıyosun ve eminim görüntünde fazlasıyla değişiklik oluyodur. bence diyetisyenini değiştirmeyi deneyebilirsin, her diyet herkeste etkili olmuyo ve bunu bilen bi diyetisyenin sana daha fazla yardımcı olabileceğini düşünüyorum. hatta belki de kilo verememenin altında insülin direnci, pko vb. başka bir neden de yatıyo olabilir. çünkü bu kadar düzenli diyet ve sporla kilo verememen çok sık rastlanan bi durum diil.
Dün yediklerim.
Sabah Beyaz peynirli tost
Öğlen ızgara tavuk salata. 2 çatal pilav
ARA confleks yedim light sütle
Akşam İş ve yeni yıl yemeğimiz vardı.
Ortaya patron bişiler söledi herkes onlardan yemek durumundaydı.
(çok garipti ama öleydi)
1 Paçanga böreği, 2 patates bugget. 1 sosis.
Meyve suyu.
keşke paçangayı yemeseydin ama azıcık hareket ile telafi edebilirsin.
sabah bir bardak süt ve iki portakal yedim.
şimdi ara öğünümde de bir yemek kaşığı kan üzümü ve bir bardak doğadan beşi bir yerde çayı vakti geldi:) onları yiyorum afiyetle.
beşi bir yerde çayı içen var mı başka? yararını gördü mü? ben yeni başladım da:)
atak devresi kaç gündü canım? kaç günde 2,5 kg. verdin?
5 günde vermiştim canım ama sadece protein yiyorsun
ya ben bu yediklerimle kalorili diye pişman oldum.
ama bunları yedim hiç doymadım.
gözüm hala yemeklerdeydi zor tuttum kendimi.
habire su içtim karnım şişsin diye
yemeğe gittik güya ama aç =))
ayy pamukcuk sana aşık olacağım:) iki günde hayatıma iki güzel haber getirdin.
ben de beş günde atak devresi sadece protein/beyaz et yiyebilirim afiyetle. bunu yapayım bari:)) porsiyon sınırı var mı peki?
ben iki günlük diyetimden sonra dukan'ı uygulayayım bari. yoksa başka çaresi yok veremiyorum(
BU sabah aç karınla tartıldım 71 çıktım yine yaa.. ne vermişim ne almışım. Regl döneminde olduğum için mi böyle acaba Cuma' ya kadar bişeyler yapmam lazımm :97: en iyisi ayran detoksu yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?