Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tebrik ediyorum gayet iyi bence

ama ara öğün yok mu hiç

ben bugün tartıldım kızlar ve 71.7 geldim daha fazla bekliyordum ama olsun bu da iyi bakalım haftaya daha verebilecekmiyim

ve dünkü yediklerimi yazayım dedim ben şu anda lahana çorbası diyetinin 6. günündeyim
Cumartesi:
sabah: lahana çorbası 2 kase
1 porsiyon meyve
öğle lahana çorbası 2 kase
haşlanmış sebze ve yoğurt
akşam 250 gr. buğulama hamsi ve salata
sonrasında yine meyve

Canım, normalde diyet listem böyle değil ama haftasonu geç kahvaltı yapıldığı için öğlen menüsü yok. Bir de ben dün temizlik yaptım, ara öğünler de öyle gitti..

ah anladım canım hafta sonu bende aynen hep geç kahvatı ediliyor

kilo vermene çok sevindim tatlım demiştim vereceksin diye bak ne güzel aynen devam eder inşallah

haftasonu olmasına rağmen gayet dengeli bence
Bana çok kalorili gibi geldi, karbonhidrat diyeti olduğu için mi acaba :26:
Bana kalırsa kötü bir menü değil canım sadece ciğeri yemeseydin daha iyi olurmuş çünkü akşam salatanda tavuk var :44: Lütfen moral bozma, sen düzenli spor yapıyorsun eminim çabalarının karşılığı gelecek

100 gr. da olsa verebilmek bence iyi birşey. Az az gitsin ama yeter ki gitsin Afiyet olsun canım..

bugünkü menüm:

su: 2 litre
spor: 1 saat sahilde yürüyüş

sabah: bir yumurta, peynir, portakal suyu, bir tam buğday ekmeği, bir adet ince kaşar.
öğle: yer elması yemeği yoğurt
ara: nar
akşam: salata, tavuk.
ara: light süt.

( ben 69'u göremeyeyeceğim (

evet canım haklısın yeterki gitsin

sağol canım sana da

spor da yaptım onu yazmadım ama gerek varmıydı :97:
Gereklilikten değil de, sporunu ve mümkünse içtiğin su miktarını da yazarsan daha ii olur.
slm kızlar bu aksam dönüyorum yarın sizlerleyim...
İnş. canımmm

Güzelim, menün gayet güzel. Neden bu kadar negatif düşünüyorsun:44: pozitif düşün ve öyle olsun.. Hadi bakalım sana ödev; içinden akşam yatana kadar ' ben zayıflayacağım.. ben zayıflayacağım' diyeceksin

evet canım haklısın yeterki gitsin

sağol canım sana da

spor da yaptım onu yazmadım ama gerek varmıydı :97:
Gereklilikten değil de, sporunu ve mümkünse içtiğin su miktarını da yazarsan daha ii olur.
slm kızlar bu aksam dönüyorum yarın sizlerleyim...
İnş. canımmm

Güzelim, menün gayet güzel. Neden bu kadar negatif düşünüyorsun:44: pozitif düşün ve öyle olsun.. Hadi bakalım sana ödev; içinden akşam yatana kadar ' ben zayıflayacağım.. ben zayıflayacağım' diyeceksin

BEN ZAYIFLIYORUM, BEN ZAYIFLIYORUM VE BEN DAHA DA ZAYIFLAYACAĞIM :)) inşallah!!! :)

bugünkü menümde akşam tavuk yerine balık yedim bu arada. yarın da dukan diyetie başlıyorum vatana millete hayırlı olsun:)

Selam herkese

işte benim bugünkü menüm

Sabah: 1 kase çorba + haşlanmış yumurta

Öğle: 2 kase çorba
ara: meyve

akşam:ızgara tavuk 200 gr kadar+ 5 tane cherry domates

ve yine meyve

bir ara komşu aşure getirdi ondan 3-4 tatlı kaşığı yedim fazla kaçırmadım

spor: 2 saat tempolu yürüyüş ve su da 3 litre

bakalım yarın tartılınca kaç geleceğim

iki saat yürüyüş fazla geldi kaslarına zarar verebilirsin ayrıca öğle yemeğini de gözüm tutmadı:/ iki saat spor yapıyorsan proteinle desteklemen lazım bence. ama afiyet bal şeker olsun canım, daha kalorisiz güzel yiyeceklere:)

canım cuma yarşma takımlarına mı girdin ? bu takımdamıısn

Bugün Dukan diyetinin atak dönemine başladığım için listem şöyle. 27.12.2010 PAZARTESİ günkü menüm:

Kahvaltı: Bir adet haşlanmış yumurta, bir bardak light süt
Ara: Yeşil çay
Öğle: Haşlanmış dana kuşbaşı eti ve light yoğurt
Ara: Yeşil çay
Akşam: Haşlanmış dana kuşbatı eti

Spor: 50 dk. pilates
Su: 4 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…