günaydın kızlar özledim sizi...
menümü yazayım
sabah tambuğday unundan bi gözleme ve süt (az sonra yicem)
öğlen yoğurt ve kabak yemeği
aksam yoğurtlu mor lahana salatası kabak
ara meyve
bu sabah 5 de indim otobüsten 2 bucuk saat terminalde bekledim eve girmeden iş yerine geldim bütün vücudum davul gibi şişti aksam annem yemeği cok tuzlu yapmıs çizmelerimi cıkartmıstım otobüste giyemedim düşünün ne kadar kötü durumdayım..
eee siz neler yaptınız ben yokken
yeni arkadas gelmişti hoşgeldin tatlım..
günaydın kızlar özledim sizi...
menümü yazayım
sabah tambuğday unundan bi gözleme ve süt (az sonra yicem)
öğlen yoğurt ve kabak yemeği
aksam yoğurtlu mor lahana salatası kabak
ara meyve
bu sabah 5 de indim otobüsten 2 bucuk saat terminalde bekledim eve girmeden iş yerine geldim bütün vücudum davul gibi şişti aksam annem yemeği cok tuzlu yapmıs çizmelerimi cıkartmıstım otobüste giyemedim düşünün ne kadar kötü durumdayım..
eee siz neler yaptınız ben yokken
yeni arkadas gelmişti hoşgeldin tatlım..
Bugün Dukan diyetinin atak dönemine başladığım için listem şöyle. 27.12.2010 PAZARTESİ günkü menüm:
Kahvaltı: Bir adet haşlanmış yumurta, bir bardak light süt
Ara: Yeşil çay
Öğle: Haşlanmış dana kuşbaşı eti ve light yoğurt
Ara: Yeşil çay
Akşam: Haşlanmış dana kuşbatı eti
Spor: 50 dk. pilates
Su: 4 litre
su tatmamda tatlım ben salatalık yiyemiyorum su ve yesil cayla idare edicem..canım bol bol su içmeni ve salatalık yemeni tavsiye ederim. çok geçmiş olsun...
hoşbulduk reyhanımmmgünaydın kızlarben bir geçmişe bakıp geleyim..
zevcancıgım hoşgeldin.nasıldı tatilin?
meyvemmm hosgeldınnn bende busabah gelebıldım takımaa ayy ozledım senıhemencecık gıt yesılcay yap bugun ogleden sonrada bıtane olmak uzere ıkı fıncan ıc tatlım tamam mı
merhabalar herkese
benide aranıza alırmısınız yeni geldim
adım fatma 20 yaşındayım öğrenciyim
çok heycanlıyım ne yapacağım şimdi kilomumu yazacağım :44:
Kızlar işte benim bugünkü mamalarım
25.12.2010 - CUMARTESİ
SABAH (12.00)
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
YARIM DOMATES
2 YUMURTADAN YAPILMIŞ PATATESLİ OMLETİN YARISI
AKŞAM (19.30)
1 ADET KÖZLENMİŞ PATLICANLA YAPILMIŞ KARNIYARIK
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 KASE YOĞURT
bugünkü menüm:
su: 2 litre
spor: 1 saat sahilde yürüyüş
sabah: bir yumurta, peynir, portakal suyu, bir tam buğday ekmeği, bir adet ince kaşar.
öğle: yer elması yemeği yoğurt
ara: nar
akşam: salata, tavuk.
ara: light süt.
( ben 69'u göremeyeyeceğim (
dukkanı bi ara bende denemiştim gercekten güzel kilo verdiriyor ama protein menim mideme dokunmustu bırakmak zorunda kalmıstım..
cuma günü cok güzel bi sonucun olacağına eminim..
benimde pazar günü yediklerim
öğlen 1 haşlanmış yumurta az tulum peyniri 2 zeytin 2 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı
ara 1 elma
akşam bezelye yemeği yogurt salata
ara 1 portakal 1 mandalina
hasta olacagım sanırım çokk çokk bitkin hissediyorum kendimi
gayet güzel bir menü olmuş. sağlıklı zayıflamalar da olur inş :) ayrıca hasta olmamak için her sabah bi sarımsak tanesi yut en azından birkaç gün... hemen geçeceğini göreceksin.
inşallah canımbunu duymamıştım dur deneyeyim kokusu olmaz dimi yuttugum için gün içinde:44:
Günaydın kızlar
Zevcancım hoşgeldin canım. Nasıldı İzmit, nası geçti tatilin? Yapabildin mi diyetini orda dayanabildin mi annenin güzel yemeklerine
Benim dünkü menüm:
Sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
Öğle: Tam tahıllı ekmeğe beyaz peynirli domatesli tost, 1 bardak ayran
Akşam: Yağsız haşlanmış makarna, 2 kaşık yoğurt
Bu hafta haftasonu dahil hiç ama hiç listemin dışına çıkmadım
hoşbulduk tatlım..
basta yapıyor gibiydim diyeti ama sonra bozuldu tabi..
hala reglde olmadım ..
tatil güzeldi dinlendim ama annem hala sevgilimle evlenmemizi onaylamıyor babama dicektik güya bu gittiğimde yine söylemedi..
nolucak bu işin sonu bilmiyorum..
bu arada ben senin diyetine baslıcam ama simit bulmam zor olucak onun yerine 3 dilim ekmek yesem olurmu ki 1 simit 300 kalori ekmeğin 1 dilimi 60 kalori falan.. nedersin..
Günaydın kızlar
Zevcancım hoşgeldin canım. Nasıldı İzmit, nası geçti tatilin? Yapabildin mi diyetini orda dayanabildin mi annenin güzel yemeklerine
Benim dünkü menüm:
Sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
Öğle: Tam tahıllı ekmeğe beyaz peynirli domatesli tost, 1 bardak ayran
Akşam: Yağsız haşlanmış makarna, 2 kaşık yoğurt
Bu hafta haftasonu dahil hiç ama hiç listemin dışına çıkmadım
hayırlısı olsun de tatlım, hep de benim için en iyisi neyse o olucak diye düşün. Tam olarak neden onaylanamadıklarını bilmiyorum ama bazen gerçekten de büyüklerin tavsiyelerine kulak vermek gerekiyo. O yüzden annenin söylediklerini de enine boyuna iyice bi düşün derim ben.
Montiyi bırakıcak mısın kesin, tam da durma dönemin geçicektiBenim diyeti yapıcaksan da eğer imkanın varsa simit ye derim ben. Mesela ben ya bi gün önceden alıp ertesi gün işe getiriyorum ya da sabah işe gelmeden alıyorum fln. Bu tip bi çözüm bulabiliyosan iyi olur ama bulamıyosun 3 dilim ekmek de olur heralde :86:
canım ben cankırıda calısıyorum biliyorsun sevgilim kırıkkalede calısıyor aileside oralı benim ailem izmitte annemler izmite geri dönmemi istiyorlar ama calıstığım pozisyona göre tayin hakkım yok . Işimdende istifa etmek istemiyorum böyle bişeyi yapmam..
Annemlerde evlendiğimde iice cankırıya yada kırıkkaleye yerleseceğim için istemiyorlar.. Tek sebep bu..
Izmitte az da olsa kilo aldım tatlım bu kiloları vermem gerek bide montiden cok sıkıldım aslına bakarsanız ben diyet yapmaktan cok sıkıldım 60 ın altına ineyim mezun olmayı bile düşünüyorum.. Bu konuda iice motivasyonumu yitirdim.. Bide senin diyeti denicem işe yarar belki.. önce simit bulmaya calısıcam tabii..
neyyyyyy ıyıce motıvasyonun bıttımıııNe yanı bukadar kılo vermısken ıdeal kılona ınmeden uckaaatcılık yapıp mezun mu olucaksınn Hıc yakıstıramadım sana sekerrım bende senı kendıme örnek alıyordum bak mınnos yılmadan usanmadan dırenıp ıstedıgı kıloya ınenler var dıyordumm Puuu yazıklar olsun meyvemm. Benım sana emdırdıgım sut gözunden gelsın emıı (babam babanneme soyluyor bu lafı kız emıne benım sana emdırdıgım sut gozunden gelsın dıyor babannem sınırllenınce ee tabı bu laftan sonrada ortalık kahkaya bogulup sınırler gıdıyor) neysem konumuza donelım eger sende burdan 55 olmadan mezun olursan ahanda bende bırakıyorum meyve hanım tek sebebımde sensınn bu byle bılıne butun takımlarada yazarım senıde rezıl ederımm 55 e ınmeden bırakmak falan yokkk ıste okadarr
güldürdün beni minnosum babanın tüm aileyi güldürdüğü gibi
Sana söyle anlatayım ben 1 seneden fazla zamndır diyet yapıyorum 14 ay falan oldu..
Bi cok kötü sey yasadım kilo aldım tabi sonra tatiler oldu yine kilo alarak döndüm vs vs takıma 62 ile girdim suanda nerdeyse 62 yim.. Hiç fark olmadı yani..
Tamam senin dediklerinden sonra son kez tekrar asılıcam diyetime ama gercekten cok yorhun hissediyorum kendimi..
Bu arada takımlara rezil etme lafını unut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?