Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar özledim sizi...

menümü yazayım

sabah tambuğday unundan bi gözleme ve süt (az sonra yicem)

öğlen yoğurt ve kabak yemeği

aksam yoğurtlu mor lahana salatası kabak

ara meyve

bu sabah 5 de indim otobüsten 2 bucuk saat terminalde bekledim eve girmeden iş yerine geldim bütün vücudum davul gibi şişti aksam annem yemeği cok tuzlu yapmıs çizmelerimi cıkartmıstım otobüste giyemedim düşünün ne kadar kötü durumdayım..

eee siz neler yaptınız ben yokken
yeni arkadas gelmişti hoşgeldin tatlım..

canım bol bol su içmeni ve salatalık yemeni tavsiye ederim. çok geçmiş olsun...

meyvemmm hosgeldınnn bende busabah gelebıldım takımaa ayy ozledım senı hemencecık gıt yesılcay yap bugun ogleden sonrada bıtane olmak uzere ıkı fıncan ıc tatlım tamam mı

dukkanı bi ara bende denemiştim gercekten güzel kilo verdiriyor ama protein menim mideme dokunmustu bırakmak zorunda kalmıstım..
cuma günü cok güzel bi sonucun olacağına eminim..

canım bol bol su içmeni ve salatalık yemeni tavsiye ederim. çok geçmiş olsun...
su tatmamda tatlım ben salatalık yiyemiyorum su ve yesil cayla idare edicem..
günaydın kızlar ben bir geçmişe bakıp geleyim..

zevcancıgım hoşgeldin.nasıldı tatilin?
hoşbulduk reyhanımmm
tatil kötü olurmu tatlım hiç ama güzeldii
meyvemmm hosgeldınnn bende busabah gelebıldım takımaa ayy ozledım senı hemencecık gıt yesılcay yap bugun ogleden sonrada bıtane olmak uzere ıkı fıncan ıc tatlım tamam mı

minnosum sende hoşgeldim sekercim..bende seni cok özledim...
simdi sütümü içtim birazdan yeşil cay ve suya dayıcam kendimi aksama kadar devam

ayy kızlar ne kadar güzel lahana diyeti yapan var dukan yapan var..sizi gördükçe ben birşey yapmıyormusum gidi geliyor..bunları yapıncada bana yaramıyor hep gerilere atıyor beni

merhabalar herkese

benide aranıza alırmısınız yeni geldim

adım fatma 20 yaşındayım öğrenciyim

çok heycanlıyım ne yapacağım şimdi kilomumu yazacağım :44:

canım hoşgeldin sağlıklı kilo kayıpları dilerim

neden bu kadar az ara öğünün yok diyecektim sonraki mesajında cevap vermişsin zaten

ben 1-1,5 lt yi ozr içiyorum 2 lt süper sahilde yürüyüş daha da süperrrr tebrikler canım menünde gayet güzel

benimde pazar günü yediklerim

öğlen 1 haşlanmış yumurta az tulum peyniri 2 zeytin 2 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı
ara 1 elma
akşam bezelye yemeği yogurt salata
ara 1 portakal 1 mandalina

hasta olacagım sanırım çokk çokk bitkin hissediyorum kendimi

dukkanı bi ara bende denemiştim gercekten güzel kilo verdiriyor ama protein menim mideme dokunmustu bırakmak zorunda kalmıstım..
cuma günü cok güzel bi sonucun olacağına eminim..

evet inşallah güzel bir sonuç alarak 2010'u tamamlayacağum yuppiii :)

gayet güzel bir menü olmuş. sağlıklı zayıflamalar da olur inş :) ayrıca hasta olmamak için her sabah bi sarımsak tanesi yut en azından birkaç gün... hemen geçeceğini göreceksin.

Son düzenleme:
gayet güzel bir menü olmuş. sağlıklı zayıflamalar da olur inş :) ayrıca hasta olmamak için her sabah bi sarımsak tanesi yut en azından birkaç gün... hemen geçeceğini göreceksin.

inşallah canım bunu duymamıştım dur deneyeyim kokusu olmaz dimi yuttugum için gün içinde:44:

inşallah canım bunu duymamıştım dur deneyeyim kokusu olmaz dimi yuttugum için gün içinde:44:

çiğnemeden yuttuğun için koku falan olmuyor. doğal antibiyotik. yeğenime her gün babaannesi içirmiş ve çocuk gerçekten de diğer yeğenlerden farklı olarak şu zamana kadar hiiiç hastalanmadı, doktora gitmedi maş.

kızlar yeni arkadaslarla 10 kişi oldu takım yaso da bu hafta döncek sanırım.. takıma 1 kişi daha alabiliriz..
aklınızda bulunsun..

Günaydın kızlar

Zevcancım hoşgeldin canım. Nasıldı İzmit, nası geçti tatilin? Yapabildin mi diyetini orda dayanabildin mi annenin güzel yemeklerine

Benim dünkü menüm:

Sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
Öğle: Tam tahıllı ekmeğe beyaz peynirli domatesli tost, 1 bardak ayran
Akşam: Yağsız haşlanmış makarna, 2 kaşık yoğurt

Bu hafta haftasonu dahil hiç ama hiç listemin dışına çıkmadım

hoşbulduk tatlım..
basta yapıyor gibiydim diyeti ama sonra bozuldu tabi..
hala reglde olmadım ..
tatil güzeldi dinlendim ama annem hala sevgilimle evlenmemizi onaylamıyor babama dicektik güya bu gittiğimde yine söylemedi..
nolucak bu işin sonu bilmiyorum..

bu arada ben senin diyetine baslıcam ama simit bulmam zor olucak onun yerine 3 dilim ekmek yesem olurmu ki 1 simit 300 kalori ekmeğin 1 dilimi 60 kalori falan.. nedersin..

nerde bu takımın gerisiiii :95: :95: :95:

CEYDA.
ASLI.
GONCA.
FİLİZ.
FATMA.
YASEMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN........

VEEEEEEE

ÖÖÖÖÖZZZZGGGGEEEEE :95: :95: :95: :95: :95:

SİZİ ÖZLEDİK HERALDEEE AMA YOKSUNUZZZ :99:

hayırlısı olsun de tatlım, hep de benim için en iyisi neyse o olucak diye düşün. tam olarak neden onaylanamadıklarını bilmiyorum ama bazen gerçekten de büyüklerin tavsiyelerine kulak vermek gerekiyo. o yüzden annenin söylediklerini de enine boyuna iyice bi düşün derim ben.

montiyi bırakıcak mısın kesin, tam da durma dönemin geçicekti benim diyeti yapıcaksan da eğer imkanın varsa simit ye derim ben. mesela ben ya bi gün önceden alıp ertesi gün işe getiriyorum ya da sabah işe gelmeden alıyorum fln. bu tip bi çözüm bulabiliyosan iyi olur ama bulamıyosan 3 dilim ekmek de olur heralde :86:

Son düzenleme:

canım afiyet olsun. güzel menü. makarnaya aklım takıldı sebze olsa daha güzel ama kuşhan diyeti idi sanırım vardır bir hikmeti.

bu rejimin adı ne peki? tamamını nasıl bulabilirim? ve kaç gün sonunda kaç kg verdin? bu bilgileri paylaşabilir misin?

canım ben cankırıda calısıyorum biliyorsun sevgilim kırıkkalede calısıyor aileside oralı benim ailem izmitte annemler izmite geri dönmemi istiyorlar ama calıstığım pozisyona göre tayin hakkım yok . Işimdende istifa etmek istemiyorum böyle bişeyi yapmam..
Annemlerde evlendiğimde iice cankırıya yada kırıkkaleye yerleseceğim için istemiyorlar.. Tek sebep bu..

Izmitte az da olsa kilo aldım tatlım bu kiloları vermem gerek bide montiden cok sıkıldım aslına bakarsanız ben diyet yapmaktan cok sıkıldım 60 ın altına ineyim mezun olmayı bile düşünüyorum.. Bu konuda iice motivasyonumu yitirdim.. Bide senin diyeti denicem işe yarar belki.. önce simit bulmaya calısıcam tabii..

neyyyyyy ıyıce motıvasyonun bıttımııı ne yanı bukadar kılo vermısken ıdeal kılona ınmeden uckaaatcılık yapıp mezun mu olucaksınn hıc yakıstıramadım sana sekerrım bende senı kendıme örnek alıyordum bak mınnos yılmadan usanmadan dırenıp ıstedıgı kıloya ınenler var dıyordumm puuu yazıklar olsun meyvemm. benım sana emdırdıgım sut gözunden gelsın emıı (babam babanneme soyluyor bu lafı kız emıne benım sana emdırdıgım sut gozunden gelsın dıyor babannem sınırllenınce ee tabı bu laftan sonrada ortalık kahkaya bogulup sınırler gıdıyor)neysem konumuza donelım eger sende burdan 55 olmadan mezun olursan ahanda bende bırakıyorum meyve hanım tek sebebımde sensınn bu byle bılıne butun takımlarada yazarım senıde rezıl ederımm 55 e ınmeden bırakmak falan yokkk ıste okadarr

güldürdün beni minnosum babanın tüm aileyi güldürdüğü gibi
Sana söyle anlatayım ben 1 seneden fazla zamndır diyet yapıyorum 14 ay falan oldu..
Bi cok kötü sey yasadım kilo aldım tabi sonra tatiler oldu yine kilo alarak döndüm vs vs takıma 62 ile girdim suanda nerdeyse 62 yim.. Hiç fark olmadı yani..
Tamam senin dediklerinden sonra son kez tekrar asılıcam diyetime ama gercekten cok yorhun hissediyorum kendimi..

Bu arada takımlara rezil etme lafını unut

1 yıldır dıyet yapıyormuss hıhhh ben senelerdır dıyet yapıyorumm her yazz zayıf her kız sısko mınnos var karsında ve hıcbır seferınde ıstedıgı kıloya ınemeyen hep yarım yamalk bırakan her sorunda yemege saldıran her sevıncte pasta alan bır ınsanımm ve artık benım dıyet yaptıgımı anlayan herkes yınemı dıyet yapıyorsun nezaman bırakıcaksın dıyetı bu sefer olucak hadı bakalım dıye dalga gecenlerden sıkıldım 26 yasındayımm ve artık sonkez ve bır kez karar verdım ben 5 lı rakamlara ınıcem bıtmıstır artık benım ıcın dıyet olayı ınan cok yoruldum cunkuu. ama dedımya bu sonn bundan sonra alıcagım tek kılo bebısım ıcın olur ınsallah ama onda bıle ebru sallı dıye bırr teyze var bızım mahlallede onu ornek alıyorum onun gıbın zayıf cıtır anne olacagım artıkımm ben dahada 70lı bıse gormek ıstemıyorum bundan 5 ay once 78ı hatta belkı 80ı bıle gordum ama bıdaha gormeyecegıme kendıme soz verdımm sende soz ver bızım sonumuz 55 te olsun ondan sonra orda dursun taam mı meyvemm:38:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…