1 yıldır dıyet yapıyormuss hıhhhBen senelerdır dıyet yapıyorumm her yazz zayıf her kız sısko mınnos var karsında ve hıcbır seferınde ıstedıgı kıloya ınemeyen hep yarım yamalk bırakan her sorunda yemege saldıran her sevıncte pasta alan bır ınsanımm ve artık benım dıyet yaptıgımı anlayan herkes yınemı dıyet yapıyorsun nezaman bırakıcaksın dıyetı bu sefer olucak hadı bakalım dıye dalga gecenlerden sıkıldım 26 yasındayımm ve artık sonkez ve bır kez karar verdım ben 5 lı rakamlara ınıcem bıtmıstır artık benım ıcın dıyet olayı ınan cok yoruldum cunkuu. Ama dedımya bu sonn bundan sonra alıcagım tek kılo bebısım ıcın olur ınsallah ama onda bıle ebru sallı dıye bırr teyze var bızım mahlallede onu ornek alıyorum onun gıbın zayıf cıtır anne olacagım artıkımm ben dahada 70lı bıse gormek ıstemıyorum bundan 5 ay once 78ı hatta belkı 80ı bıle gordum ama bıdaha gormeyecegıme kendıme soz verdımm sende soz ver bızım sonumuz 55 te olsun ondan sonra orda dursun taam mı meyvemm:38:
Selam herkese
işte benim bugünkü menüm
Sabah: 1 kase çorba + haşlanmış yumurta
Öğle: 2 kase çorba
ara: meyve
akşam:ızgara tavuk 200 gr kadar+ 5 tane cherry domates
ve yine meyve
bir ara komşu aşure getirdi ondan 3-4 tatlı kaşığı yedim fazla kaçırmadım
spor: 2 saat tempolu yürüyüş ve su da 3 litre
bakalım yarın tartılınca kaç geleceğim
Bugün Dukan diyetinin atak dönemine başladığım için listem şöyle. 27.12.2010 PAZARTESİ günkü menüm:
Kahvaltı: Bir adet haşlanmış yumurta, bir bardak light süt
Ara: Yeşil çay
Öğle: Haşlanmış dana kuşbaşı eti ve light yoğurt
Ara: Yeşil çay
Akşam: Haşlanmış dana kuşbatı eti
Spor: 50 dk. pilates
Su: 4 litre
günaydın kızlar özledim sizi...
menümü yazayım
sabah tambuğday unundan bi gözleme ve süt (az sonra yicem)
öğlen yoğurt ve kabak yemeği
aksam yoğurtlu mor lahana salatası kabak
ara meyve
bu sabah 5 de indim otobüsten 2 bucuk saat terminalde bekledim eve girmeden iş yerine geldim bütün vücudum davul gibi şişti aksam annem yemeği cok tuzlu yapmıs çizmelerimi cıkartmıstım otobüste giyemedim düşünün ne kadar kötü durumdayım..
eee siz neler yaptınız ben yokken
yeni arkadas gelmişti hoşgeldin tatlım..
günaydın kızlarben bir geçmişe bakıp geleyim..
zevcancıgım hoşgeldin.nasıldı tatilin?
Günaydın kızlar
Zevcancım hoşgeldin canım. Nasıldı İzmit, nası geçti tatilin? Yapabildin mi diyetini orda dayanabildin mi annenin güzel yemeklerine
Benim dünkü menüm:
Sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
Öğle: Tam tahıllı ekmeğe beyaz peynirli domatesli tost, 1 bardak ayran
Akşam: Yağsız haşlanmış makarna, 2 kaşık yoğurt
Bu hafta haftasonu dahil hiç ama hiç listemin dışına çıkmadım
iki saat yürüyüş fazla geldi kaslarına zarar verebilirsin ayrıca öğle yemeğini de gözüm tutmadı:/ iki saat spor yapıyorsan proteinle desteklemen lazım bence. ama afiyet bal şeker olsun canım, daha kalorisiz güzel yiyeceklere:)
lahana diyeti yaptığın için pek yorum yapamayacağım güzelim ama menünde yer alan diğer besinler gayet iyi.
Sağol Zevcancığım, sanırım iyi gidiyor. BU sabah 70.3 çıktım.. regl sonrasında bu düşüşü görmeseydim moralim çok bozuldu ama çok şükür tartı yüzüme gülüyor
26.12.2010 - PAZAR
SABAH (12.00)
2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
3 ADET LIGHT ZEYTİN
HAŞLANMIŞ YUMURTA, TAZE SOĞAN VE BAHARATLARLA HAZIRLANMIŞ KAHVALTILIK MEZE
ÖĞLEN
KAHVALTIYI GEÇ YAPTIĞIM İÇİN YOK
AKŞAM (19.00)
2 ADET IZGARA KÖFTE
3 ADET FIRINDA BAHARATLI PATATES
3 KAŞIK YOĞURTLU KEPEKLİ MAKARNA
GECE
1 ADET PORTAKAL
Hafta sonu dengeler bozuldu bende yaa, ara öğünler falan hiç yok
merhaba canım nasılsın
hm oldukça güzel bir menü özel bir diyet değil sanırsam canım:44:
ara öğünler seninde dediğin gibi yok ama akşamı beğendim:97:
tartı hep gülsün yüzüne canım
Canım ben diyetisyen kontrolünde yapıyorum, 6 öğün içeren bir diyet listesi ama haftasonu ara öğünler yalan oldu :44:
hm anladım canım iyi o zaman
ah üzülme tatlım bu hafta düzeltirsin inşallah
30 dk. sonra ben de öğle yemeğimi yiyeceğim.. bu dukan'la haftada 3-4 kg versem ne güzel olur :)) eheh hayali bile tatlı...
benim hedefim öyle çok değil. 65 falan olsam bitireceğim diyeti. yavaş yavaş sağlıklı beslenerek 60 olmak sonraki amacım o kadar...
inş. tatlım.. Dün kondüsyon bisikletim geldi, bugünden itibaren pedal çevireceğim
çiğnemeden yuttuğun için koku falan olmuyor. doğal antibiyotik. yeğenime her gün babaannesi içirmiş ve çocuk gerçekten de diğer yeğenlerden farklı olarak şu zamana kadar hiiiç hastalanmadı, doktora gitmedi maş.
canım ben cankırıda calısıyorum biliyorsun sevgilim kırıkkalede calısıyor aileside oralı benim ailem izmitte annemler izmite geri dönmemi istiyorlar ama calıstığım pozisyona göre tayin hakkım yok . Işimdende istifa etmek istemiyorum böyle bişeyi yapmam..
Annemlerde evlendiğimde iice cankırıya yada kırıkkaleye yerleseceğim için istemiyorlar.. Tek sebep bu..
Izmitte az da olsa kilo aldım tatlım bu kiloları vermem gerek bide montiden cok sıkıldım aslına bakarsanız ben diyet yapmaktan cok sıkıldım 60 ın altına ineyim mezun olmayı bile düşünüyorum.. Bu konuda iice motivasyonumu yitirdim.. Bide senin diyeti denicem işe yarar belki.. önce simit bulmaya calısıcam tabii..
aifyet olsun canım şimdiden
dukan mı nasıl bir şey o canım diyet mi
inşallah olursun canım 65 ten sonrası allah kerim zaten bende öyle düşünüyorum
inş canım... dukan diyeti protein ağırlıklı bir diyet. beyaz et ve kırmızı et serbest.
selamlar saygılar.
teşekkürler canım benim
canım annenler haklı bir taraftan seni yanında istiyorlar ama sen daha çok haklısın sonuçta o insanla bir ömür boyu yaşayacak olan sensin.umarım sonunda ikna olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?