Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam canım sana söz son kez kendimi toplayım doğru düzgün 55 e inicem ve bitiricem bu diyet olayını hayatımda cok sıkıldım çünkü sonsuza kadar zayıf olmak istiyorum..
Yaa bide iiice arsız oldum önceden yiyince bi sucluluk hissediyordum artık onuda hissetmiyorum.. Nys sana söz verdim ikimiz bir elden 55 olucaz inş..

lahana diyeti yaptığın için pek yorum yapamayacağım güzelim ama menünde yer alan diğer besinler gayet iyi.

Canım, diyetini tam olarak bilemiyorum ama sanırım protein ağırlıklı. Yani demem o ki hem öğlen hem akşam et olmamalı, bana göre tabii

Hoşgeldin canım, valla biz de seni özledikk Menün güzel tatlım ama akşam çok hafif sanki

günaydın kızlar ben bir geçmişe bakıp geleyim..

zevcancıgım hoşgeldin.nasıldı tatilin?

Günaydın canımm

Kuyabiyeciğimm günaydın tatlım..

ama ben alışığım yürümeye çok severim yürüyüşü canım

ah lahana diyetinden dolayı öğle biraz hafif olabilir ama bitti diyet normal beslenmeye geçeceğim daha güzel bir diyete başlayacağım sonra canım

teşekkür ederim

Sağol Zevcancığım, sanırım iyi gidiyor. BU sabah 70.3 çıktım.. regl sonrasında bu düşüşü görmeseydim moralim çok bozuldu ama çok şükür tartı yüzüme gülüyor

26.12.2010 - PAZAR

SABAH (12.00)

2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
3 ADET LIGHT ZEYTİN
HAŞLANMIŞ YUMURTA, TAZE SOĞAN VE BAHARATLARLA HAZIRLANMIŞ KAHVALTILIK MEZE

ÖĞLEN

KAHVALTIYI GEÇ YAPTIĞIM İÇİN YOK

AKŞAM (19.00)

2 ADET IZGARA KÖFTE
3 ADET FIRINDA BAHARATLI PATATES
3 KAŞIK YOĞURTLU KEPEKLİ MAKARNA

GECE

1 ADET PORTAKAL

Hafta sonu dengeler bozuldu bende yaa, ara öğünler falan hiç yok

merhaba canım nasılsın

hm oldukça güzel bir menü özel bir diyet değil sanırsam canım:44:

ara öğünler seninde dediğin gibi yok ama akşamı beğendim:97:

tartı hep gülsün yüzüne canım

Canım ben diyetisyen kontrolünde yapıyorum, 6 öğün içeren bir diyet listesi ama haftasonu ara öğünler yalan oldu :44:

30 dk. sonra ben de öğle yemeğimi yiyeceğim.. bu dukan'la haftada 3-4 kg versem ne güzel olur :)) eheh hayali bile tatlı...

benim hedefim öyle çok değil. 65 falan olsam bitireceğim diyeti. yavaş yavaş sağlıklı beslenerek 60 olmak sonraki amacım o kadar...

aifyet olsun canım şimdiden

dukan mı nasıl bir şey o canım diyet mi

inşallah olursun canım 65 ten sonrası allah kerim zaten bende öyle düşünüyorum

teşekkürler canım benim

canım annenler haklı bir taraftan seni yanında istiyorlar ama sen daha çok haklısın sonuçta o insanla bir ömür boyu yaşayacak olan sensin.umarım sonunda ikna olurlar

teşekkürler canım benim

canım annenler haklı bir taraftan seni yanında istiyorlar ama sen daha çok haklısın sonuçta o insanla bir ömür boyu yaşayacak olan sensin.umarım sonunda ikna olurlar

hakkımda hayırlısı olsun diyorum sürekli ama cok yoruldum reyhancım arada kalmaktan karsı taraf sürekli sıkıstırıyor hadi hadi die annnemler hayır hayır die off ki ne offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…