Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün çok güzel canım su miktarı ne peki? haftasonu var önümüzde, olsun azıcık sık dişini yap pilatesini..

menün çok güzel canım su miktarı ne peki? haftasonu var önümüzde, olsun azıcık sık dişini yap pilatesini..

benim su konusunda sıkıntım yok allahtan 2-3 litre kesin içiyorum, hatta yürüyüş yaptığım günler geçtiğim de oluyodur büyük ihtimal

Menün gayet iyi kuyabiyem.. maaşallahın var

inşaAllah canımm

Kızlar işte benim bugünkü mamalarım

24.12.2010 - CUMA

SABAH (10.00)

2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
3 DAL ROKA
1 ADET DOMATES

ARA ÖĞÜN (12:00)

YARIM BARDAK SÜT

ÖĞLEN (13:30)

5 KAŞIK BARBUNYA
YARIM KASE YOĞURT

ARA ÖĞÜN (15:30)

1 ADET PORTAKAL

ARA ÖĞÜN (17.30)

YARIM KASE YOĞURT

AKŞAM (19.30)

1 ADET KÖZLENMİŞ PATLICANLA YAPILMIŞ KARNIYARIK
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 KASE YOĞURT

merhabalar herkese

benide aranıza alırmısınız yeni geldim

adım fatma 20 yaşındayım öğrenciyim

çok heycanlıyım ne yapacağım şimdi kilomumu yazacağım :44:

merhabalar herkese

benide aranıza alırmısınız yeni geldim

adım fatma 20 yaşındayım öğrenciyim

çok heycanlıyım ne yapacağım şimdi kilomumu yazacağım :44:

Hoşgeldin canım.. bu saatte aktif olan pek yok canım bir de haftasonu ıssız olur.. Takım kaptanımız İrem&Özge arkadaşımız. Yardımcısı ise meyvenull. Onlar sana daha ayrıntılı bilgiler verecektir elbette ama ben bazı açıklamalar yapayım sana.

Öncelikle takım arkadaşlarımızın seni daha iyi tanıması açısından kilonu boyunu yaşını, hedef kilonu ve özellikle uyguladığın bir diyet varsa ondan bahset. Haftaiçi her gün, o gün yediklerini sabah - öğle - akşam şeklinde yazman gerekiyor ve yapıyorsan yaptığın sporu ve gün içinde içtiğin su miktarını da paylaşırsan daha güzel olur. Örnek olarak benim yazdığım menüye bakabilirsin canım.. her cuma günü öğlen 12' ye kadar kilonu buraya yazman şart. Cuma sabahları çıplak olarak aç karınla ilk tuvaletine çıktıktan sonra tartılırsan daha ii sonuç evriyor

Ay çok şey yazdım inş. kafan karışmamıştır canım :44:

anladım canım tamam

oy yok tatlım çok iyi anlattın valla süper anladım

tamam yazarım şimdi o zaman çok teşekkürler

Adım Fatma
Yaşım:20
Boyum:1.68
Kilom:72
Hedef Kilom:60
Uyguladığım diyet:haftada 1 kilo hedefli bir diyet uyguladım şu an lahana çorbasıdiyetini uyguluyorum ben 1 hafta sürüyo ondan sonra yine öteki diyete geçicem şimdiye kadar 1 kilo gitti bakalım daha verebilecekmiyim.

yarından itibaren her gün ne yediysem yazacağım.

Ben de 71.9 ' la başlamıştım 15 gün önce, şimdi 70.9 ' um.. hadi bakalım seninle diğer topikte yarışıyoruz biliyosun ilk hafta 1 kilo verebildim ama 2. hafta regl' e denk geldi 100 gr gitti sadece

Ben de 71.9 ' la başlamıştım 15 gün önce, şimdi 70.9 ' um.. hadi bakalım seninle diğer topikte yarışıyoruz biliyosun ilk hafta 1 kilo verebildim ama 2. hafta regl' e denk geldi 100 gr gitti sadece

evet tatlım biliyorum tamam

ah regl döneminde çok normalmiş 2 kilo ağır bile geliyor insan yoğun gününde üzülme bence reglin bitince hafifleyeceksin bak gör

kızlar eve geldim yemeğimi yedim, biraz da dinlendim kendime geldim. sora 40 dk pilatesimi yaptım şimdi de yeşil çayımı içiyorum içine kabuk tarçınla karanfil de koydum, ohh miss

hoşgeldin Fatma sağlıklı zayıflamalar ama lahana diyeti çok sağlıksız bi diyet bence

bugünkü menün çok güzel olmuş ceydacım dengeyi tam tutturmuşsun

hoşbuldum teşekkürler

ama zaten ben detoks olarak yapıyorum onu doktorum verdi karaciğerimin temizlenmesi için 1 hafta sonra normal beslenme programına sokacak beni
alerjik bünyeliyim ben canım çikolataya alerjimvar biliyomusun çocukluğumdan beri :97:

neyse verdikten sonra normal düzene geçeceğim canım

evet tatlım biliyorum tamam

ah regl döneminde çok normalmiş 2 kilo ağır bile geliyor insan yoğun gününde üzülme bence reglin bitince hafifleyeceksin bak gör

İnş. canım ben de öyle umuyorum.. bekleyip göreceğiz :97:

Afiyet olsun kuyabiyeciğimm... başka bir topikte bi arkadaş yeni bir içecek paylaşmıştı. Diyet ve sporla birlikte güzel kilo verdiriyormuş. Tarifi sizinle de paylaşayım belki denemek istersiniz.

Malzemeler:

3 adet yeşil elma
3 adet karanfil
4-5 adet tane karabiber
1 adet kabuk tarçın
1 adet limon
3 lt. su
Düdüklü tencere

Yapılışı:

Elmalar ve limon dörde bölünecek, geriye kalan malzemeler ile birlikte düdüklü tencereye koyulacak. kaynamaya başladıktan sonra (yani düdüklünün düdüğü öttükten sonra ) 7 dk. pişirilecek. Sonra süzülüp ister sıcak ister soğuk içilecek. 3lt.lik içecek 2 günde içilecek.. Ben deneyeceğim sanırım 3 haftada etki ediyormuş :44:

Çikolataya mı alerjin var.. ay canım benim ya..

eevt canım ya sorma

slm kizlar bugün karbonhidrat diyetine basladim,bu hafta girerim belki listeye,suan kilom ayni.

hoşgeldin canım, hadi hayırlı olsun inşallah güzel güzel kilo verirsin nası oldun iyileşebildiniz mi ailece

benim bugünkü menüm:

sabah-öğle (geç kalktığım için birleştirdim): kaşarla yapılmış yağsız menemen, 1 dilim tam tahıllı ekmek
akşam: ızgara tavuk, salata

40 dk yürüdüm, 10 dk da koştum üstüne de tarçın ve karanfilli yeşil çay tam saymadım ama en az 3 lt de su

sagol canim,cok sükür daha iyiyim ama antibiyotgim bitmedi daha cocuklarda iyiler sükür ufak tefek öksürükleri var ama ben onu hastalikdan saymiyorum artik hihi
masallah yine harikasin cok güzel gidiyosun canim..

bende bugünkü menümü yazayim bari :)
sabah
kahvaltim birdilim kizarmis tost ekmegi 15
2 dilim pastirma 0
3 4 küp dilim kasar
2 3 dilim küp dilim beyaz peynir ( iki peynir toplam 0.5
3 siyah 2 yesil zeytin 1
sucuk izgara( cok degildi)
sekersiz siyah cay
toplam 16.5

ögle yemeginden önce bir kuru incir 6
ögle
4 izgara kanat 0
salata 7.5 :)

8 adet findik 1

toplam 31 oldu ,daha 19 hakkim var belki aksama tuzsuz cekirdek citlatirim 100 gr 5,4 kb var

bide ben salatama knorun salata sosundan koydum bir paketinde 2 kb varmis valla cok sevindim buna :)

Kızlar işte benim bugünkü mamalarım

25.12.2010 - CUMARTESİ

SABAH (12.00)

1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
YARIM DOMATES
2 YUMURTADAN YAPILMIŞ PATATESLİ OMLETİN YARISI

AKŞAM (19.30)

1 ADET KÖZLENMİŞ PATLICANLA YAPILMIŞ KARNIYARIK
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 KASE YOĞURT

bu da benim bugünkü menüm.

spor: 1 saat fitness
su: 3 litre

8'de sabah: pazılı omlet ve bir bardak light süt
2'de öğle: yer elması yemeği, bir kaşık ciğer ve yoğurt
4:30'da ara: elma
19:45 akşam: tavuklu salata
ara: bir bardak light süt

yeme düzenim ve saatim bugünlük kötüydü, dışarıdaydım. bir de haftaiçi verdiğimi haftasonu alıyorum sıkıldım artık(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…