Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kızlar.. Herkese hayırlı ve bereketli bir gün diliyorum..

Kızlar fazla vaktim yok, 13:30' da dışarı çıkmam gerek. Geçmişi döndüğümde okuyacağım. BUgünkü menümü paylaşayım;

SABAH (09:00)

2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 YEMEK KAŞIĞI LOR PEYNİRİ
DEREOTU
2 DİLİM DOMATES

ARA ÖĞÜN (11:30)

1 ADET MANDALİNA

ÖĞLEN (13:30)

1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 KASE SÜZME MERCİMEK ÇORBASU
1 PORSİYON ISPANAK YEMEĞİ
1 İNCE DİLİM KAŞAR PEYNİRİ (ET YERİNE)
yARIM KASE YOĞURT

ARA ÖĞÜN (15:30)

YARIM BARDAK LIGHT SÜT

ARA ÖĞÜN (17:30)

1 ADET MANDALİNA

AKŞAM (19:30)

1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 KASE SÜZME MERCİMEK ÇORBASI
1 PORSİYON ISPANAK YEMEĞİ
1 KASE YOĞURT

GECE (21:00)

1 PORSİYON MEYVE

kızlar şu 2 günlük diyet nasıl bişeydi ben kacırmısım onu banada bi yazarmısınız.. belki cumaya kadar bende onu yaparım + cıkmak istemiyorum :26:

Canım aşağıda hypatia nın diyetini yazdığı mesaj. Yapalım beraber istersen

Günaydın kızlar,

Kilo veremeyip motivasyonumun bozulduğu zamanlarda, regl dönemlerinde metabolizma düzenleyici / yağ yakma diyeti olarak verdi. Buyrun bu da diyetim(tabi kendi doktorunuza da danışın) :) İki günde maksimum iki kilo verirsin bununla ama kilo verme hızını artırır, demişti.

iki günlük bir diyet:

sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara : bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle : bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara : bir porsiyon meyve
ara : bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara : bir bardak süt

ikinci gün tekrar. işte bu kadar:))

ceviz yerine fındık yesem olmazmı :26: burdaki bakkalda ceviz yok :85:

ortalama ne kadar veriliyor bu diyetle

daha ikinci günündeyim canım çok yeni ama beş güne tamamlayıp 3-4 kg versem ne güzel olur ki vereceğim de sağlıklı bir şekilde çünkü hem güzelce spor yapıyor hem de su içiyorum :)

5 gün inş dayanabilirsin tatlım cok zor gelmişti bana 3 günü zor tamamlamıstım..
ama 3 günde 2 bucuk kilo vermiştim tabi sonrası hüsran midemi bozunca diyette bozlmustu..

maksimum 2 kilo verirsin demiş hypatia'nın doktoru. ben o kadar veremiyceğimden eminim ama yine de denemek istiyorum

ceviz-fındık konusuna hypatia daha iyi cevap verir canım, benim hiç bi fikrim yok

afiyet olsun bu arada

evet fındık da yiyebilirsin, meyve de ceviz de ben kan üzümü var ya kuru üzüm onlardan yiyordum kan olsun diye:) ara öğün yani meyve de olur. yazdım zaten.

maksimum 2 kg veriyorsun. ama düzenlediğini hissedeceksin ve asla kabızlık yapmıyor!! en güzeli bu.

5 gün inş dayanabilirsin tatlım cok zor gelmişti bana 3 günü zor tamamlamıstım..
ama 3 günde 2 bucuk kilo vermiştim tabi sonrası hüsran midemi bozunca diyette bozlmustu..

3 günde 2,5 kg mi? bu harika, darısı başıma:)

benim protein eksikliğim var, b12 tedavisi de gördüm, uzun zaman et yemedim ve sadece mantar yemiştim yerini tutar diye. şimdi et yiyorum ama seve seve:) hoşuma gidiyor. bir de sıkı spor yapıyorum. doktor korkmamam gerektiğini söylüyor. beş güne herhangi bir şey demedi:) bana zarar vermeyeceğini umuyoruz yani, hatta et yediğim için seviniyoruz :)

yurtdışında mısın? cevizi bulamıyor musun? genelde kuş satan dükkanlarda soyulmuş çekirdek ve öğütülmüş ceviz oluyor yurtdışında. ben ordan alırım. aklında olsun.

ama ceviz yoksa da dert etme dediğim gibi herhangi bir meyve veya ceviz, badem, fındık gibi şeyleri bir yemek kaşığını geçmeyecek ölçüde yiyebilirsin.

ek: ben de yemeğimi üç adet tavuk budu yuttum geldim arkadaşlar :)

Son düzenleme:
salatamı yedim geldimm

maksimum 2 kilo verirsin demiş hypatia'nın doktoru. ben o kadar veremiyceğimden eminim ama yine de denemek istiyorum

ceviz-fındık konusuna hypatia daha iyi cevap verir canım, benim hiç bi fikrim yok

afiyet olsun bu arada
saol canım dukana baslamadan arınma olayını bu diyetlede devam ettirsem mi acaba.. cok kararsız kaldım evdeki sebzeler bozulacak die üzülüyorum tek düşündüğüm kısım o.. ben ortalama 1 kilo versem bana yeter.. bu sabah 2 kilo + cıktım çünkü inş verirsin canım dukan protein olduğu için cok güzel verdiriyor ve kilo sabitleme evresi falan olduğundan tekrar kilo almak gibi bi riski yok.. yok canım yurtdısında değilim yurdun tam ortasında mahramiyet bölgesindeyim
çankırının ilcesindeyim köy gibi burası istediğini bulamıyorsun her zamn beninde merkeze gitmem ancak hafta sonu oluyor..
ceviz satanlar var bahcelerinde yetiştirip ama hak die bi ölcekle satıyorlar 5 kiloya yakın oluyormus napıcam ben o kadar cevizi ondan burdanda alamıyorum ben en iisi badem yiyeyim onu cok seviyoru

yeşil çay vaktim geldiii :) oh mis içiyorum, ne güzel:)

canım senmiydim yeşil çay içemiyorum diyen?başladınmı içmeye?

yılbaşından bende korkuyorum.arkadaşlarla olacagız galiba :18:

canım senmiydim yeşil çay içemiyorum diyen?başladınmı içmeye?

yılbaşından bende korkuyorum.arkadaşlarla olacagız galiba :18:

evet canım bendim içemiyordum ama beşi bir yerde'nin hiçbir yararını görmeyince içien limon sıkıp fala niçiyorum bir şekilde. inş. yararı olur. günde iki fincan :) bir saat sonra falan tekrar içeceğim hatta:)

aynen canım yaa ben de 1 kilo versem yeter de artar bile tek istediğim cuma günü 57 olmak

sen verirsin baksana metabolizman süper calısıyor ..
her hafta veriyorsun..

ben yarın dukana baslıcam onda karar kıldım..
cumaya kadar onunlada 1 kilo verebilirim die düşünüyorum ..
istersen sende onu bi dene canım..

selam bayanlar
sabah kepekli tost domates rezene çayı
ara 2 medine hurması
öğle bi haşlanmış yumurta 1 kepekli ekmek şekersiz çay 2 zeytin(kocamla öğle kahvaltısı yaptık)
ara yarım kase aşureeeeeeeee
akşam yoğurtlu ıspanak belki 2 köfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…