ben yeni yıla yanlız giricem..
ilk defa yanlız bi yılbası geçiricem
selam bayanlar
sabah kepekli tost domates rezene çayı
ara 2 medine hurması
öğle bi haşlanmış yumurta 1 kepekli ekmek şekersiz çay 2 zeytin(kocamla öğle kahvaltısı yaptık)
ara yarım kase aşureeeeeeeee
akşam yoğurtlu ıspanak belki 2 köfte
canım benim biz burdayız yalnız değilsin
selam bayanlar
sabah kepekli tost domates rezene çayı
ara 2 medine hurması
öğle bi haşlanmış yumurta 1 kepekli ekmek şekersiz çay 2 zeytin(kocamla öğle kahvaltısı yaptık)
ara yarım kase aşureeeeeeeee
akşam yoğurtlu ıspanak belki 2 köfte
canım benim saoll
bak ne dicem ben yarın dukana baslıcam carsamba persembe atak yapıcam cumada atak yapabilirsem yaparım yapamazsam seyir evresine gecicem ..
seyir evresinde günlerimizi aynı yapsak birlikde devam etsek ne dersin..
sen cumada atak yapıcakmısın ..
harika olur canım, bana uyar.
evet ben cumaya kadar gideceğim, atakla devam edeceğim cuma gününü kadar.
kitabı almadım açıkçası önce biraz deneyip ne kadar kilo verdiğimi görmek istiyorum. hemen atlamak istemiyorum.
ama illa bir kitap alacaksan SINIRLAR adlı kitabı mutlaka oku. diyet değil kişisel gelişim kitabı. biz aile boyu okuduk:)
illa bi kitap okumak istemiyorum acıkcası bu tarz kitapları okumaktanda nefret ediyorum..
dukanı yaparken yardım alacağımız bi kaynak lazım bize die düşünüyorum aklımıza bişi takıldığında kime sorucaz..
mesela ben ekmek konusunu cok merak ediyorum seyir evresinde olsun gelistirme evresinde olsun yulaf unundan bişiler yapıp yene biliyor ama ekmek yeniyormu yada yeniyorsa nasıl ekmek yeniyor hiç bilmiyorum..
ekmek yenmiyor beyaz un kesinlikle yasak. sadece yulaf var o da kepekli malesef.
bu kitap diğerlerinden farklı ve çok sevdim diye arada tavsiye ettim:) yanlış anlama. ekmek sadece üçüncü evrede yeniyor. ikiye kadar yok malesef.
izmitten gelirken montiye devam edicem die 2 tame t.b. ekmeği almıstımonlar nolcak şimdi :26:
buzluğa at, sonra ısıtır yersin:)
istersen önce iki günlük diyetimi yap onda ekmek de var isteğe bağlı olarak. sonra başla. evdeki ürünler de ziyan olmamış olur.
ortada gözükmeyeceksin sonra valla:)) 50'lerin de altına düşme boyluysan.. ama inş. istediğin kiloda sağlıkla olursun.
ben de bu beş günlük atak evresiyle ne kadar veririm acaba? 3-4-5 kg verilir mi??
canım boyum 162 asıl hedefim 50 kilo olmak ama tabi ki ilk hedef 55
sen günde ne kadar spor yapıyordun atak döneminde en az 20 dk diyor ben 20 dk uygulamıstım 3 günde 2 bucuk vermiştim ama bi noktadan sonra verme azalıyor.. bence kilonu takip et vermen durduğu anda seyir dönemine gec kendini zorlama
3,5 falan verirsin gibi gelio bana inş verirsin cuma günü 1. miz olursun
ay inş. canım hep birlikte.
ben günde 1 saat spor yapıyorum her gün. ya pilates ya fitness.yüzme de yapıyorum ama şu an cildime kimyasal peelin yaptırdığım için enfeksiyon kapmasın diye ara verdim. sen de mutlaka spor yap. faydasını tam görelim.
umarım güzelce kilo veririm.
bu günkü menümü yazayım
7:30 da 3 tane gün kurusu
9 da 1 elma
12 de yoğurtlu kırmızı lahana salatası
13:45 de 3 adet gün kurusu
15:45 de 1 elma
17:30 da domates salatalık lahana dan salata + yoğurt
19 da 3 gün kurusu
20:30 1 elma
2 litre su 2 fincan çay 2 fincan yeşil cay 30 dk leslie
1 saat sporoff süpersinn
sen 4 kiloyu kesinlemişsin bence
gün kurusunun ne olduğnu bilmiyorum ama hiç ana öğüne rastlayamadım ben? özel bir diyet mi bu?
allah söyletti inş canım o zaman dileyin benden ne dilerseniz eheeh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?