Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben deee heyecanlıyım, güzel sonuçlar alacağım-ız inş.:))) doktor dukan a etli pasta yapıp götürücem kg verirsem ehehe :)

inşallahhhh :)

cuma günü istediği kiloda olan da, birinci olan da biz olacağız yihuuuuu..

akşam da azıcık hareket ve spor yapalım lütfen

herkese selam kızlar bugün diyetten yeni çıktığım için kendime ödül günü yaptım ama tesadüfe bakın iştahım pek yoktu o yüzden yediklerimi yazayım dedim

Sabah: 30 gr labne peynir + 1 haşlanmış yumurta
ara:1 eti form limonlu bisküvinin yarısı
Öğle:3-4 adet çiğköfte hamursuz ve acılı yeşillikli
ara:3-4 adet kuru erik
Akşam:1 porsiyon yeşil mercimek çorbası+ 4 kaşık pilav (annemin zoruyla yedim pilavı sevmem)
spor: 1 saat yürüyüş yaptım sonradan arkadaşla mağazaları gezdik sayılırmı spordan bilmem ama :44:

yarından itibarende diyete başlıyorum yeni bir diyete çok sağlıklı ve düzenli bir diyet bakalım verebilecekmiyim:87:

herkese iyi kilo vermeler

gayet güzel canım, tebrikler :)

ben de menümü yazıp kaçıyorum yavaş yavaş

sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar, şekersiz çay
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: 3 tane kabak dolması, 2 kaşık yoğurt

bugün spor yok çünkü akşam kursum var

daha çok sebze ağırlıklı olmuş canım ama güzel bence afiyet olsun

afiyet olsun ceydacım..

Sağol canım..
canım senmiydim yeşil çay içemiyorum diyen?başladınmı içmeye?

yılbaşından bende korkuyorum.arkadaşlarla olacagız galiba :18:

Yeşil çayı ben de içemiyorum

Bence güzel..

p.tesi diyetisyene gittim 76 kilo boy 1,60 60 kiloya düşecem inşallah,haftada 3 gün 1,5 saat spor salonu ve protein ağırlıklı diyet,inşallah veririm bu ikinci günüm hafif baş ağrısı biraz stres var aslında çok aç kalmıyorum ama gözüm doymuyor fakat azimliyim olacak

şimdi nasıl tadına daha çok alıştınmı?gerçi bu yazıdan sonra ilerleyen sayfalarda hadi şey çay içmeye demişsin.ben faydasını göreceğine inanıyorum ben 3 fincan olarak farklı zamanda değilse sabah vaktim varsa aç karna 2 su bardağı büyüklükteki bardağıma demliyorum hop dikip bitiriyorum

gayet güzel canım

Yeşil çayı ben de içemiyorum [/B][/COLOR]

limonlu denedin mi :44:

cennetciğim hoşgeldin canım ne kadar güzel ya takımımız spor yapanlarla diyetisyene gidenlerle doldu..herkes emin adımlarla ilerliyor inşaallah en kısa sürede sağlıkla hedefimize ulaşırız

dünkü menüm yazmayı unuttum sanırım

sabah k flakes yeşil çay
ara 1 tane gevrek
öğlen sebzeli tavuk 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam taze fasulye yemeği yogurt kepek ekmeği
ara yok uyudum yine erkenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…