hakkımda hayırlısı olsun diyorum sürekli ama cok yoruldum reyhancım arada kalmaktan karsı taraf sürekli sıkıstırıyor hadi hadi die annnemler hayır hayır die off ki ne offf
hadi bakalım inş yeni yılda 65 sin
özgeciğim Allah kolaylıklar versin
İşallah canım işallah.
Canım saol.
Günaydın kızlar
Dün planladığım gibi sporumu yapamadımAkşam bi yere davetliydik ama gitmemeye karar vermiştik. Son anda plan değişti apar topar hazırlanıp çıkmak zorunda kaldım. Eve gelmem de 11'i buldu ve ben azimle 40 dk pilatesimi yapıp öle uyudum
Gelin görün ki sabah tartıldım ve acayip moralim bozuldu. Ben artık 57 görürüm umuduyla çıktım tartıya ama 400 gr + dayımResmen 58 gördüm yaa
teşekkürler netten diyet buldum 1ayda 4 kilo verdiren bidiyet sabahları 40 dakika pilates yapıyorum akşamda ayrobik yapıyorum
Günaydın kızlar. Dün ki menüm
Sabah yarım simit kalper.
Öğlen Geç yedim.1 kase aşure
Ara 1 portakal.
Akşam Izgara köfte. Salata. Cacık.
Çizelgemi değiştirdimAy ne kadar güzel verdiklerimi görmek
reyhan dünden beri ösym nin sitesini yenileyip duruyorum sonuclar için dün site cöktü benim gibi bir sürü kişi varmısçatlıcam meraktan :90:
ana açıklanmışmı..bende dün baktım internette sonuçlarla ilgili birşeyy göremedim bir bakayım.sağol canım benim
yok kız acıklanmadı yalan haberler yüzünden bakıp duruyoz siteyeacıklanmadan çökettik
bende yılbaşından önce diye duydum dün bakındım nette bir şey bulamadım..sık sık bamakta fayda var..açıklasınlar atık ya çatladık meraktan
yeşil çay vaktim geldiii :) oh mis içiyorum, ne güzel:)
ehh bende bi yeşil çay alayımm diğmi ama
31 aralık cuma günü diyetim bozulacak sanırım ve tüm emeklerimin gitmesinden korkuyorum
gerçi dukan diyetinde hindi serbest ama yağlı soslu ballı hindi değildir tabiki :)) bir de mezeleri kuruyemişleri hazırlıkları düşününce ooo kesin bozulacak
canım dukanın 3. asamasına gec 31 aralıkta 3. asamada yenen seleri yee 1 hafta öyle beslen sonra 2 gün atak evresini yap ve 2 asamaya devam et bence ..
en mantıklısı öyle ama ben en azından 5 gün bir atak devresi yapmak istiyordum. hindiyi kendime ayrıca pişireceğim ya da kimseye çaktırmadan hind yermiş gibi tavada yaptığım tavuğu yiyip yeşil çayımı vs. içip öyle devam edeceğim... hiç hesaplarımın dışına çıkmak istemiyorum :)
gizemcim sabırlı ol arada olur böyle değişmeler..
yeme şeklini değiştir bence zaten bırakıcam bu diyeti demişsin.. protein ağırlıklı beslenmeye gayret göster nasıl veriyorsun bak..
yeşil çay vaktim geldiii :) oh mis içiyorum, ne güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?