Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hakkımda hayırlısı olsun diyorum sürekli ama cok yoruldum reyhancım arada kalmaktan karsı taraf sürekli sıkıstırıyor hadi hadi die annnemler hayır hayır die off ki ne offf

canım hakkında hayırlısı olsun.sıkma canını su akar yolunu bulur..işlerin öyle bir düzene girerki bir anda sende şaşırırsın nasıl oldu da bu kadar çabuk oldu diye

özgeciğim Allah kolaylıklar versin

ceyda menün gayet güzel canım.gayet dengeli gidiyorsun

hyptia canım umarım emeklerin sonuçsuz kalmaz 50 dk pilates 4 lt su süper yakmıssındır kalorileri

pamukcuk bol bol hasret giderirsiniz inşallah

Günaydın kızlar

Dün planladığım gibi sporumu yapamadım Akşam bi yere davetliydik ama gitmemeye karar vermiştik. Son anda plan değişti apar topar hazırlanıp çıkmak zorunda kaldım. Eve gelmem de 11'i buldu ve ben azimle 40 dk pilatesimi yapıp öle uyudum

Gelin görün ki sabah tartıldım ve acayip moralim bozuldu. Ben artık 57 görürüm umuduyla çıktım tartıya ama 400 gr + dayım Resmen 58 gördüm yaa

reyhan dünden beri ösym nin sitesini yenileyip duruyorum sonuclar için dün site cöktü benim gibi bir sürü kişi varmıs çatlıcam meraktan :90:

gizemcim sabırlı ol arada olur böyle değişmeler..
yeme şeklini değiştir bence zaten bırakıcam bu diyeti demişsin.. protein ağırlıklı beslenmeye gayret göster nasıl veriyorsun bak..

teşekkürler netten diyet buldum 1ayda 4 kilo verdiren bidiyet sabahları 40 dakika pilates yapıyorum akşamda ayrobik yapıyorum

canım hoşgeldin aramıza.keyifli ve sağlıklı kilo kayıpları dilerim

Günaydın kızlar. Dün ki menüm

Sabah yarım simit kalper.
Öğlen Geç yedim.1 kase aşure
Ara 1 portakal.
Akşam Izgara köfte. Salata. Cacık.

düzensiz bir menü olmus sanki..ben ara öğünsüz yapamayınca :44:

Çizelgemi değiştirdim Ay ne kadar güzel verdiklerimi görmek

çizelgen çok güzel olmus canım..görünce şöle kocaman bir ahhhh çektim..başlangıç kilon benim şu anda durdugum yer..vardıgın yer benim hedef kilom.allahım banada nasip etsin

reyhan dünden beri ösym nin sitesini yenileyip duruyorum sonuclar için dün site cöktü benim gibi bir sürü kişi varmıs çatlıcam meraktan :90:

ana açıklanmışmı..bende dün baktım internette sonuçlarla ilgili birşeyy göremedim bir bakayım.sağol canım benim

zevcancıgım baktım daha açıklanmamış..

Son düzenleme:
bende yılbaşından önce diye duydum dün bakındım nette bir şey bulamadım..sık sık bamakta fayda var..açıklasınlar atık ya çatladık meraktan

1 ay içinde acıklamaları gerekiyormus canım bu gün yada yarın acıklamak zorundalar ..
ama ben catlıcam artık
düşük aldım biliyorum ama yinede görmek istiyorum :86:

31 aralık cuma günü diyetim bozulacak sanırım ve tüm emeklerimin gitmesinden korkuyorum

gerçi dukan diyetinde hindi serbest ama yağlı soslu ballı hindi değildir tabiki :)) bir de mezeleri kuruyemişleri hazırlıkları düşününce ooo kesin bozulacak

canım dukanın 3. asamasına gec 31 aralıkta 3. asamada yenen seleri yee 1 hafta öyle beslen sonra 2 gün atak evresini yap ve 2 asamaya devam et bence ..

canım dukanın 3. asamasına gec 31 aralıkta 3. asamada yenen seleri yee 1 hafta öyle beslen sonra 2 gün atak evresini yap ve 2 asamaya devam et bence ..

en mantıklısı öyle ama ben en azından 5 gün bir atak devresi yapmak istiyordum. hindiyi kendime ayrıca pişireceğim ya da kimseye çaktırmadan hind yermiş gibi tavada yaptığım tavuğu yiyip yeşil çayımı vs. içip öyle devam edeceğim... hiç hesaplarımın dışına çıkmak istemiyorum :)

inş tatlım hersey planladığın gibi olur atak evresinin kacıncı günündesin.

gizemcim sabırlı ol arada olur böyle değişmeler..
yeme şeklini değiştir bence zaten bırakıcam bu diyeti demişsin.. protein ağırlıklı beslenmeye gayret göster nasıl veriyorsun bak..

canım zaten yarın ve perşembe hypatia'nın 2 günlük diyetini yapıcam. inşallah cumaya artı çıkmam

yeşil çay vaktim geldiii :) oh mis içiyorum, ne güzel:)

ben de içtim yeşil çayımı, bugün bol bol da su içicem. sabahki 400 gr şişliktir diye düşünüyorum. o yüzden bugün yeşil çayla suya ağırlık vericem

kızlar şu 2 günlük diyet nasıl bişeydi ben kacırmısım onu banada bi yazarmısınız.. belki cumaya kadar bende onu yaparım + cıkmak istemiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…