Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bence çok güzel taltım sanırım özel spora gidiyorsun harikasın tebrikler :)

bence çok güzel canım süpersin

kızlar bakıyorum dukana başlamışsınız kitabı alırsanız daha iyi olr bide sitede dukanla ilgili topik var ipeksir arkadaş koruma evresinde soru sorarsanız cevaplıyor haftaya bende sizinle birlikte yaparım inşallah

evet dukan'ın atak evresinde başarılı olursam alacağım demiştim kendi kendime. yarın 3. günüm yakında sipariş edeceğim inş :)

günaydın kızlarr..
bu gün regl oldum 1.5 kilo + o yüzden cumaya kadar dukanla onu veririm onumuzdeki hafta 5 li rakamlardayımm
çok heycanlıyım cokk :94:
afiyet olsun canım cok güzel gidiyorsun lahana diyetinden cıktıktan sonra süper bi gün bence bu gün daha düzenli olucaktır..

istemen yeterli cennet istedikten sonra insan herseyi basarıyor..kolay gelsin. sağlıklı zayıflamamlar..

evet tatlım bende bu gün basladım dukana kitabın siparişinide verdim belki bu gün parayı yatırırım..
sende katıl bizee yarısalım

günaydın kızlar umarım dukan diyetiniz size güzel sonuçlar getirir

28.12.10 da yediklerim
sabah k flakes kahvaltı yeşil çay
ara 1 gevrek tek şekerli çay
öğlen ıspanak yemeği 1 dilim ekmek
ara yarımşar portakal elma mandalina
akşam 1 tabak makarna
ara 1 tane muz 1 portakal 2 tanede kestane (eşim ben diyetteyim diye yapıp yiyemiyordu.dün almıs yaptı 2 tane yiyip kaçtım)

günaydın reyhancım dukan bize güzel sonuclar getirirmi bilemem ama senin bu menü sana hiç güzel sonuclar getirmez die düşünüyorum.. olmaması gerekenleri siyahladım ama makarnanın yanında yoğurt salata da yiyip bence gece meyve yememeliydin cok fazla meyve olmus aralarda..hiç protein yok hep karbonhidrat olmuss ..

Günaydın kızlar. Ben bugün hypatia'nın 2 günlük diyetine başladım Nerdeyse 1 aydır doğru düzgün meyve yemediğim için psikolojik olarak çok iyi geldi. İnşallah cuma günü tartıda da güzel sonuçlar alabilirim

gevreklerim iyice kurumuş çaya batırdım mecburen..ana muz sakıncalımı.zaten pek sevmem eşim illa ye dediği için mecburen yedim makarnanın yogurtludu yanında mor lahana salatası yaptım ama yazmayı unutmusum

cuma günü sonuclarımız harika olucak gibi gelio
cok heycanlıyım özellikle hypatia nın dukanda verdiği kilo süper olucak die düşünüyorum
gizemcimm.. cuma süper sonuclar alıcaksın tatlımm

muz yasak değil de yenmese daha ii olur canım diyetlerde tercih edilmeyen bi meyve kalorisi cok yüksek..
yoğurt ve salatada olunca oldu bak..

kızlar bu hafat bildirimin persembe olmasını yada haftaya ertelenmesini düşünüyorlar takım olarak kararrımızı bildirmemiz gerekiyor siz ne dersiniz.. coğunlukla almamız gerek bu kararı..

ben cuma bildirim olsun diyorum..

günaydın kızlar bende cuma gününe hazırlanıyorum artık 7 de uyanıyor 30dakika ayrobik sonra ebru şallıyla pilates yapıyorum 3 saat sonrada kızımın okuluna 1 saat yürü yorum diyete başlamadım ama yediklerime dikkat ediyorum ıııııııııııııııı bişi dicem diyet yapmadan herşeyden az yesem kilo vere bilirmiyim deneniniz varmı hiç diyet yapmadım bugune kadar beni sıtrese sokuyo

günaydın kibria..
spor yapman cok güzel ..
yediklerini azaltarak tabiki diyet yapabilirsin ama ac kalmamaya dikkat et bide hamur işi yenmez biliyorsun diyette kızartmalar fırında olur bunun gibi seylere dikkat ederek yapabilirsin bi listeye bağlı kalmak zor gercekten...

bu arada bizimle daha cok vakit geçirmen gerek.. menü bildirmeye baslasan ii olucak...

kızlar bende katılmak istiyorum ama burda birçok takım var... neye göre takıma giriyoruz bilgi verir misiniz

zevcancıgım ben cuma günü çalışıyorum o yüzden bildirim yaparım ama çalışmayan bildirim yapamayan arkadaşlar olacaksada ertelenebilir..benim içi farketmez

kızlar bende katılmak istiyorum ama burda birçok takım var... neye göre takıma giriyoruz bilgi verir misiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sina-katilmak-isteyenler-67.html#post16865986

tatlım bu link e mesaını bildir diğer takımlardan arkadaslar davet edicektir seni..
bizim takım suanda dolu .. buraya alamak isterdim ama üye sayısı karar defterine göre 12 olmak zorunda diğer takımlarda bosluk var.. kolay gelsin..
zevcancıgım ben cuma günü çalışıyorum o yüzden bildirim yaparım ama çalışmayan bildirim yapamayan arkadaşlar olacaksada ertelenebilir..benim içi farketmez

tamam reyhancım seni cuma dedi die sayıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…