hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum :))
28.12.2010 SALI günkü menüm
Kahvaltı: İki büyük kibrit kutusu büyüklüğünde light peynir ve bir bardak light süt
Ara : Yeşil çay
Öğle : 3 Adet tavuk budu (yoğurt yemeyi de planlıyordum ama evde unutmuşum)
Ara : Yeşil çay
Akşam : 2 adet tavuk budu
Spor : 1 saat Fitness
Su : 3,5 lt
Merhaba kızlar.. Herkese hayırlı ve bereketli bir gün diliyorum..
Kızlar fazla vaktim yok, 13:30' da dışarı çıkmam gerek. Geçmişi döndüğümde okuyacağım. BUgünkü menümü paylaşayım;
SABAH (09:00)
2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 YEMEK KAŞIĞI LOR PEYNİRİ
DEREOTU
2 DİLİM DOMATES
ARA ÖĞÜN (11:30)
1 ADET MANDALİNA
ÖĞLEN (13:30)
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 KASE SÜZME MERCİMEK ÇORBASU
1 PORSİYON ISPANAK YEMEĞİ
1 İNCE DİLİM KAŞAR PEYNİRİ (ET YERİNE)
yARIM KASE YOĞURT
ARA ÖĞÜN (15:30)
YARIM BARDAK LIGHT SÜT
ARA ÖĞÜN (17:30)
1 ADET MANDALİNA
AKŞAM (19:30)
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 KASE SÜZME MERCİMEK ÇORBASI
1 PORSİYON ISPANAK YEMEĞİ
1 KASE YOĞURT
GECE (21:00)
1 PORSİYON MEYVE
bence çok güzel taltım sanırım özel spora gidiyorsun harikasın tebrikler :)
kızlar bakıyorum dukana başlamışsınız kitabı alırsanız daha iyi olr bide sitede dukanla ilgili topik var ipeksir arkadaş koruma evresinde soru sorarsanız cevaplıyor haftaya bende sizinle birlikte yaparım inşallah
afiyet olsun canım cok güzel gidiyorsun lahana diyetinden cıktıktan sonra süper bi gün bence bu gün daha düzenli olucaktır..herkese selam kızlar bugün diyetten yeni çıktığım için kendime ödül günü yaptım ama tesadüfe bakın iştahım pek yoktu o yüzden yediklerimi yazayım dedim
Sabah: 30 gr labne peynir + 1 haşlanmış yumurta
ara:1 eti form limonlu bisküvinin yarısı
Öğle:3-4 adet çiğköfte hamursuz ve acılı yeşillikli
ara:3-4 adet kuru erik
Akşam:1 porsiyon yeşil mercimek çorbası+ 4 kaşık pilav (annemin zoruyla yedim pilavı sevmem)
spor: 1 saat yürüyüş yaptım sonradan arkadaşla mağazaları gezdik sayılırmı spordan bilmem ama :44:
yarından itibarende diyete başlıyorum yeni bir diyete çok sağlıklı ve düzenli bir diyet bakalım verebilecekmiyim:87:
herkese iyi kilo vermeler
ben de menümü yazıp kaçıyorum yavaş yavaş
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar, şekersiz çay
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: 3 tane kabak dolması, 2 kaşık yoğurt
bugün spor yok çünkü akşam kursum var
istemen yeterli cennet istedikten sonra insan herseyi basarıyor..kolay gelsin. sağlıklı zayıflamamlar..p.tesi diyetisyene gittim 76 kilo boy 1,60 60 kiloya düşecem inşallah,haftada 3 gün 1,5 saat spor salonu ve protein ağırlıklı diyet,inşallah veririm bu ikinci günüm hafif baş ağrısı biraz stres var aslında çok aç kalmıyorum ama gözüm doymuyor fakat azimliyim olacak
cennetciğim hoşgeldin canımne kadar güzel ya takımımız spor yapanlarla diyetisyene gidenlerle doldu..herkes emin adımlarla ilerliyor inşaallah en kısa sürede sağlıkla hedefimize ulaşırız
dünkü menüm yazmayı unuttum sanırım
sabah k flakes yeşil çay
ara 1 tane gevrek
öğlen sebzeli tavuk 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam taze fasulye yemeği yogurt kepek ekmeği
ara yok uyudum yine erkenden
kızlar bakıyorum dukana başlamışsınız kitabı alırsanız daha iyi olr bide sitede dukanla ilgili topik var ipeksir arkadaş koruma evresinde soru sorarsanız cevaplıyor haftaya bende sizinle birlikte yaparım inşallah
günaydın kızlarumarım dukan diyetiniz size güzel sonuçlar getirir
28.12.10 da yediklerim
sabah k flakes kahvaltı yeşil çay
ara 1 gevrek tek şekerli çay
öğlen ıspanak yemeği 1 dilim ekmek
ara yarımşar portakal elma mandalina
akşam 1 tabak makarna
ara 1 tane muz 1 portakal 2 tanede kestane (eşim ben diyetteyim diye yapıp yiyemiyordu.dün almıs yaptı 2 tane yiyip kaçtım)
günaydın reyhancım dukan bize güzel sonuclar getirirmi bilemem ama senin bu menü sana hiç güzel sonuclar getirmez die düşünüyorum.. olmaması gerekenleri siyahladım ama makarnanın yanında yoğurt salata da yiyip bence gece meyve yememeliydin cok fazla meyve olmus aralarda..hiç protein yok hep karbonhidrat olmuss ..
cuma günü sonuclarımız harika olucak gibi gelioGünaydın kızlar. Ben bugün hypatia'nın 2 günlük diyetine başladımNerdeyse 1 aydır doğru düzgün meyve yemediğim için psikolojik olarak çok iyi geldi. İnşallah cuma günü tartıda da güzel sonuçlar alabilirim
gevreklerim iyice kurumuş çaya batırdım mecburen..ana muz sakıncalımı.zaten pek sevmem eşim illa ye dediği için mecburen yedimmakarnanın yogurtludu yanında mor lahana salatası yaptım ama yazmayı unutmusum
günaydın kızlar bende cuma gününe hazırlanıyorum artık 7 de uyanıyor 30dakika ayrobik sonra ebru şallıyla pilates yapıyorum 3 saat sonrada kızımın okuluna 1 saat yürü yorum diyete başlamadım ama yediklerime dikkat ediyorum ıııııııııııııııı bişi dicem diyet yapmadan herşeyden az yesem kilo vere bilirmiyim deneniniz varmıhiç diyet yapmadım bugune kadar beni sıtrese sokuyo
Günaydın kızlar.
Zevcan özel msjına bak canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sina-katilmak-isteyenler-67.html#post16865986kızlar bende katılmak istiyorum ama burda birçok takım var... neye göre takıma giriyoruz bilgi verir misiniz
zevcancıgım ben cuma günü çalışıyorum o yüzden bildirim yaparım ama çalışmayan bildirim yapamayan arkadaşlar olacaksada ertelenebilir..benim içi farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?