Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla süper siniz insanın hemen zayıflayası geliyo bomba gibiyim hemen kurtulmak istiyorum fazlalık larımdan yeşilçay içiyorum da suyu günde 2 lt 3 lt remi içmek lazım

evet tatlım zayıflaya bilmede suyun cok önemli bi yeri var en az 2 litre içmen gerek ben daha fazla içmeni öneririm..

ya canım o 3 kgyi veren ben değilim ki:)) burda da okudum 3 günde 2,5 kg falan ama bende oynama yok gram oynuyor sadece. onu demek istedim...

yeşil çayı tok karnına içsem kötü mü??

demlememi içiyorsunuz poşetmi bide hangi markayı lulanıyorsun
ablam bana yurdışından getirdi süper tadı ama buradan aldıklarımı içemiyorum çok acıı

sen bide beni görsen 3 gündür ösym nin sitesinde uyuorum sanki
ablam bana yurdışından getirdi süper tadı ama buradan aldıklarımı içemiyorum çok acıı

ben poset içiyorum canım aldım normalini ama uğrasamıyorum onunla böylesi pratik oluyor..
bulunduğum yerde doğadan markası var arcınlı karanfili - nane limonlu falan içiyorum değişiyor.. sadesini hiç içemiyorum..

evet tatlım zayıflaya bilmede suyun cok önemli bi yeri var en az 2 litre içmen gerek ben daha fazla içmeni öneririm..

meyvemmm bende cok su ıcemıyorumm yaa ama yesılcaya basladıktan sonra benı daha cok susandırıyor oyuzden cok ıcmeye basladım bıde sekerım az once bayagı bır ınceleme yaptımm vee dukan kıtabını ınternetten aldım haftaya gelır sanırım yenı yıla dukanımla baslıycam ınsallah bana uyan bır dıyete benzıyor gıdıcek bu kara yaglar meyvemm

bende alıcam kitabı minnosum kararımı verdim süper yemek tarifleri varmıs içinde netten okuduğum kadarıyla...
sanırım dukan bizi kara yağlarımızdan kurtaracak olan diyet..

yaseminlisini dene odaha güzül hoşbir tadı var demleme daha iyi ama dedigin gibi ugraştırıyor

suyumu az içiyorsun acaba fazla protein alımı kabızlık yapıyor çünkü.. yeşil cayı istediğin gibi içebilirsin canım .. tok ac hiç farketmez..
ben günde 3 litre su + yeşil cay ve cay içiyorum..

suyu da çok içerim yazıyorum her gün spor da yapıyorum ama kabızlık var malesef ben de seninle aynısını yapıyorum normal çay hariç:)

canım babam çin'den yeşil kutuda hakiki yeşil çay getirdi. silindir kutuda o da çok güzel ama onu evde içiyoruö.

işyerinde paket sallama doğuş yeşil çay içiyorum tadı da fena değil.

suyu da çok içerim yazıyorum her gün spor da yapıyorum ama kabızlık var malesef ben de seninle aynısını yapıyorum normal çay hariç:)

canım kabızlıktan dolayıdır kilo düşmemesi..
sebze eklediğin zaman düzene girer zaten aslık kilonun seyir evresinde verileceğini söylüyorlar.yağların eriyordur belki ama kas kütlende artıs olduğundan da baskülde fark olmaya bilir spor yapıyorsun sonucda...

evet canım... ben de öyle düşünüyorum. olumsuz olmayacağım.

ENİNDE SONUNDA BU KİLOLAR BİZDE BARINAMAYACAKLARINI ANLAYACAKLAR!!! :)

günaydin kizlaaARR.

takimimizin masallahi var,cok güzel hareketlemis,bu tempoya bende katiliyorum ins pazartesiden sonra dukanla birlikte :)

dukancilar size verdigim sitedeki tarifleri kesilikle deneyin,ben bütün tariflerin ciktisini aldim onlarla deniycem baska türlüsünü migdem almiyor..

zevcancim kitabi alman iyi olur ama öyle süper tarifler bekleme cünkü bizim kültürümüze pek uymuyo ama tabi herkesin damak zevki ayri bide o tariflerdeki baharatlari bulmak zor olabilir ama diyet icin kitabi alman iyi olur daha iyi anlarsin..

bende bildirim cuma olsun diyorum,diyet yapmadigim halde kilo vermisim haha ne is anlamadim demek kafaya takmamak gerekiyomus,öyle cok bisey degil ama eksideyim sonucta

ben de yemeğimi yedim geldim gıt gıt gıdaakkk :) oldum ühühü:))

ay bu dukan ın diğer evresine geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum gelsin misss gibi kerevizler yer elmaları ıspanaklar, kabaklar oh oh oh :)

sende katıl dukan ekibine yasom
ekside olman süperrr
senin verdiğin sitedeki tarifleri bende yapcam canım cok işimize yarıcak orası..
ben de yemeğimi yedim geldim gıt gıt gıdaakkk :) oldum ühühü:))

ay bu dukan ın diğer evresine geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum gelsin misss gibi kerevizler yer elmaları ıspanaklar, kabaklar oh oh oh :)

ben ilk günden sıkıldımm midem bulanıyor..
sade protein bana ağır gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…