ssssllllllllllllllllllllllllllllllmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın kızlar. Ben bugün hypatia'nın 2 günlük diyetine başladımNerdeyse 1 aydır doğru düzgün meyve yemediğim için psikolojik olarak çok iyi geldi. İnşallah cuma günü tartıda da güzel sonuçlar alabilirim
kızlar bu hafat bildirimin persembe olmasını yada haftaya ertelenmesini düşünüyorlar takım olarak kararrımızı bildirmemiz gerekiyor siz ne dersiniz.. coğunlukla almamız gerek bu kararı..
ben cuma bildirim olsun diyorum..
29.12.2010 ÇARŞAMBA Bugünkü Menüm
9'da Kahvaltı: İki büyük kibrit kutusu büyüklüğünde light peynir ve bir bardak light süt
10:15'te Ara: Yeşil çay (şimdi içiyorum :))
Öğle: 2 Adet tavuk budu(belki light yoğurt)
Ara: Yeşil çay
Akşam: 1 Adet tavuk budu ve bir kase light yoğurt
Spor: 50 dk. pilates
Su: 4 litre
not: kırmızı et ve tavuktan iğrendim, ne kadar daha bunu yapabilirim bilmiyorum.
günaydın kızlarumarım dukan diyetiniz size güzel sonuçlar getirir
28.12.10 da yediklerim
sabah k flakes kahvaltı yeşil çay
ara 1 gevrek tek şekerli çay
öğlen ıspanak yemeği 1 dilim ekmek
ara yarımşar portakal elma mandalina
akşam 1 tabak makarna
ara 1 tane muz 1 portakal 2 tanede kestane (eşim ben diyetteyim diye yapıp yiyemiyordu.dün almıs yaptı 2 tane yiyip kaçtım)
Günaydın kızlar. Ben bugün hypatia'nın 2 günlük diyetine başladımNerdeyse 1 aydır doğru düzgün meyve yemediğim için psikolojik olarak çok iyi geldi. İnşallah cuma günü tartıda da güzel sonuçlar alabilirim
kızlar bu hafat bildirimin persembe olmasını yada haftaya ertelenmesini düşünüyorlar takım olarak kararrımızı bildirmemiz gerekiyor siz ne dersiniz.. coğunlukla almamız gerek bu kararı..
ben cuma bildirim olsun diyorum..
29.12.2010 ÇARŞAMBA Bugünkü Menüm
9'da Kahvaltı: İki büyük kibrit kutusu büyüklüğünde light peynir ve bir bardak light süt
10:15'te Ara: Yeşil çay (şimdi içiyorum :))
Öğle: 2 Adet tavuk budu(belki light yoğurt)
Ara: Yeşil çay
Akşam: 1 Adet tavuk budu ve bir kase light yoğurt
Spor: 50 dk. pilates
Su: 4 litre
not: kırmızı et ve tavuktan iğrendim, ne kadar daha bunu yapabilirim bilmiyorum.
afiyet olsun canım..
bence fazla yüklenme vücuduna..
zorlandığın yerde sebze yemeye basla..
sonucda bugün 4. günün..
bende menünü yazayım..
sabah 2 haslanmıs yumurta 1 kiprit kutusu peynir 1 bardak süt
öğlen et sote baharatlı sebzesiz.. yoğurt
aksam peynirli omlet ayran..
ara süt
Okurken ben bile bi tuhaf oldum valla canımet et et.. gıdak gıdak gıdakk
günaydın kibria..
spor yapman cok güzel ..
yediklerini azaltarak tabiki diyet yapabilirsin ama ac kalmamaya dikkat et bide hamur işi yenmez biliyorsun diyette kızartmalar fırında olur bunun gibi seylere dikkat ederek yapabilirsin bi listeye bağlı kalmak zor gercekten...
tamam çok sevindim kızartmaya hamur işlerini hemen bırakıyorummmmm ve enzoru tatlıyıda menüm 2 dilim kepek ekmegi biraz peynir zeytin domates salatalık almıyorum mevsimi olmadıgı için organiklerede inan mıyorum
canım ben haslanmıs yumurtamada pul biber ve tuz ekledim baska türlü yenmiyor zaten soslar baharatlar da serbest.yok canım bugün 3. günüm olacak ve pek de kilo veremedim. 90 kg biri 3 kg vermiş mesela. ben de öyle kilo olarak oynama yok.
ayyy bu menüye bayıldım yarın aynısını yapacağım, değişiklik olur bana:) çok çok sağol. afiyet olsun ve de
tamam çok sevindim kızartmaya hamur işlerini hemen bırakıyorummmmm ve enzoru tatlıyıda menüm 2 dilim kepek ekmegi biraz peynir zeytin domates salatalık almıyorum mevsimi olmadıgı için organiklerede inan mıyorum
canım ben haslanmıs yumurtamada pul biber ve tuz ekledim baska türlü yenmiyor zaten soslar baharatlar da serbest.
kız 3 kilo azmı daha ne istiyorsun 2 gün yapmıssın birde delüüü :76:
canım bide yeşil cay e bol su iç cok etkisi oluyor..[/COLOR][/B]
reyhan sonuclar bu gün acıklanıcak galiba memurlar nette milet bu gün 2 die konu acıp duruyo
ya canım o 3 kgyi veren ben değilim ki:)) burda da okudum 3 günde 2,5 kg falan ama bende oynama yok gram oynuyor sadece. onu demek istedim...
yeşil çayı tok karnına içsem kötü mü??
hadi inşallah
valla süper siniz insanın hemen zayıflayası geliyo bomba gibiyim hemen kurtulmak istiyorum fazlalık larımdan yeşilçay içiyorum da suyu günde 2 lt 3 lt remi içmek lazım
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun bugün yanıt bulması bekleniyor. Yeni yıla girmeden adayları rahatlatmak isteyen ÖSYM'nin sonuçları Çarşamba (bugün) açıklamasına kesin gözüyle bakılıyor. Adaylar dünde bugünde bütün zamanlarını ÖSYM'nin resmi web sitesi olan ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi adresinde geçirdi. KPSS sınv sonuçları için ÖSYM tarafından yapılacak açıklamayı bekleyen adaylar neredeyse sinir krizi geçiriyor. Adayların sabrı tükenirken bir yandan da sitemize girip bir gelişme olup olmadığına bakıyorlar. ÖSYM'den KPSS sonuçları için bir an önce açıklamada bulunmasını bekleyen adaylar KPSS sonuçlarının neden bu kadar uzun sürdüğünüde merak ediyor.
tatlım bu haber hangi siteden bilmiyorum ama memurlara eklemişler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?