Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bu arada ben yarın sabah burada olamayacağım.. akşam 5' te nete girebilirim ancak bu sebeple bu sabah aç karınla tartıldım, yarın onu geçersiniz.

Kilom: 70.3

86,1 olduuuuuuuuum. 101,2 ile başlamıştım. saolun kızlar siz olmasaydınız veremezdim bu kadar:)seviyorum sizi

4. TAKIM 187. Etap

İrem&Özge ( 66,9 /66.9/0.0/%0.0)
meyvenull ( 60.9 /61.0/-0.1/%-0.16)
cemrehayal( 88,7 /86.1/2.6/%2.93)
pamukcuk ( 74 / )
pandonim ( 64.3 /) geri dönmek üzere ayrıldı ..
Kuyabiye( 57,6 /)
PrensesPeri( 78,4 / )
cyd86( 70,9 /70.3/0.6/%0.85 )
hastetim34(70.3/ )185. etapta ayrılmıstı tekrar aramızda..
hypatia( )yeni üye
Anna_Maria( )yeni üye

4. TAKIM TOPLAM ( )

minosum canım benim tatlı kelebeğimm..
dün erkencikten cıkmam gerekti sözlesme imzalamaya gittik bi türlü görüsemedik... bende seni cok özledim sekercimm..
dukan kitabını henüz almadım.. haftaya carsambaya kadar deniyorum diyeti carsamba sabahı eğer 5 li rakam görmezsem bırakıcam görürsem kitabı alıcam tatlım.
herkesde oldukca etkili bir diyet ama ben protein yemeği sevmiyorum karbonhidrat delisi biriyim
zaten bütün kara yağların o yüzden oldu

sen nasılsın bitanem verebildin mi kilolarını

hosgeldin canımm iimm sen yada siz Nasılsınızzz..
özledim seniii

iyiyiz canım biz izmire geldik dun aksam yılbası tatılı ıcın 1 hafta sonra tekrar donuyoruz polonyaya :) maşallah kilolar verilmiş :) supersınız takım bastan asagıya yenılenmıs yenı arkadaslar gelmıs.eee sen kpssde ne yaptın kac puan aldın cnm

meyvem ozaman bende yapamam herhalde bu dıyetı yaa ben boyle hamursuz unsuz yasayamıyorum kımının sıgara krızı cıkolata krızı gelır benım puhaca brek krızım gelır olmadı hıcbıse bulamazsam kuru pastaya saldırırırım ozellıkle tuzlu off off neyle kurdum bu varımı anladınmı sımdı sekerımm ama yok 1 subata kadar herseyı ters kose yapıcam meyvem merak etme sen

canım hosgeldinizz..
özlemişsindir buraları...
kesin dönüş nezamn..

evet takım baya yenilendi bi biz sabit kaldık özge yaso ben
yakında cağlayanda katılır heralde

kpss cok kötü geldi benim 66

meyvemmm gunaydınn ben bu haftada kılo veremedım sende durumlar nasıl tatlımm ınsallah sen vermıssındır
ben verdim baya canım sonucdan cok memnunum aslında pazartesi sabahı regl şişliği ile birlikte 65.5 gelmiştim simdi sadece 100 gr cık kaldı..
yol ve regl ödemimi attım şükür haftaya 5 li rakamlarda olmayı umuyorm..

minnosum 1 subata kadar kurtulmamız gerek en kara yağlarımızdan.. yılmak yok poğcaymıs börekmiş hiç birini yemicz seker..
bak benim buzlukda gözlemeler kekler poğcalar var ama sadece duruyorlar
kurtulucaz yağlarımızdan

hayırlısı canım boswer :)) caglayandan sonra ben gelırım ama ben gelınceye kadar sız hepınız gıdersınız o yuzden ben gelmem :)

4. TAKIM 187. Etap

İrem&Özge ( 66,9 /66.9/0.0/%0.0)
meyvenull ( 60.9 /61.0/-0.1/%-0.16)
cemrehayal( 88,7 /86.1/2.6/%2.93)
pamukcuk ( 74 / )
pandonim ( 64.3 /) geri dönmek üzere ayrıldı ..
Kuyabiye( 57,6 /)
PrensesPeri( 78,4 / )
cyd86( 70,9 /70.3/0.6/%0.85 )
hastetim34(70.3/ )185. etapta ayrılmıstı tekrar aramızda..
hypatia( )yeni üye
Anna_Maria( )yeni üye

4. TAKIM TOPLAM ( )

cnm msj ile mi bildiriliyo kilolar? msj attım ben ama?

Günaydınlar. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Zevcan sende beklediğim kadar almamışsın.
Daha doğrusu bu hafta içinde iyi vermişin hafta başında artıdaydın.

31.12.2010 CUMA bugünkü menüm:

Kahvaltı: İki haşlanmış yumurta, bir fincan yeşil çay
Öğle: Bir kase yağlı yoğurt (malesef sadece bunu bulabildim)
Akşam: Yeşil çay, bir bardak light süt

Spor: 50 dk. pilates
Su: 4 litre su

amann tanrımmm gercektennmııı cokk sevınndımm meyvem benımm masallah masallahh ayy ınsallah meyvemm 1 subatta hepsı gıdıcek tamam mı bak soz verdık ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…