Kızlar bu arada ben yarın sabah burada olamayacağım.. akşam 5' te nete girebilirim ancak bu sebeple bu sabah aç karınla tartıldım, yarın onu geçersiniz.
Kilom: 70.3
86,1 olduuuuuuuuum. 101,2 ile başlamıştım. saolun kızlar siz olmasaydınız veremezdim bu kadar:)seviyorum sizi
selamm kızlar ben geldım yıne 2 takımdannn
meyvem meyvem bugun sabahın kprunde arazıye gıttım senın yanına gelemdımm sekerım
özledım senı du öpiyimmee nasıl gıdıyor dukann sen kıtap olmadanmı basladın sekerım ben kıtap gelınce baslarım dıyordum ee nasıl hemen 5 gunde etkı edıcekmı merak edıyorum meyvemm
Günaydın zevcancımm nasılsın :)
hosgeldin canımm iimm sen yada sizNasılsınızzz..
özledim seniii
minosum canım benim tatlı kelebeğimm..
dün erkencikten cıkmam gerekti sözlesme imzalamaya gittik bi türlü görüsemedik... bende seni cok özledim sekercimm..
dukan kitabını henüz almadım.. haftaya carsambaya kadar deniyorum diyeti carsamba sabahı eğer 5 li rakam görmezsem bırakıcam görürsem kitabı alıcam tatlım.
herkesde oldukca etkili bir diyet ama ben protein yemeği sevmiyorum karbonhidrat delisi biriyim
zaten bütün kara yağların o yüzden oldu
sen nasılsın bitanem verebildin mi kilolarını
iyiyiz canım biz izmire geldik dun aksam yılbası tatılı ıcın 1 hafta sonra tekrar donuyoruz polonyaya :) maşallah kilolar verilmiş :) supersınız takım bastan asagıya yenılenmıs yenı arkadaslar gelmıs.eee sen kpssde ne yaptın kac puan aldın cnm
ben verdim baya canım sonucdan cok memnunum aslında pazartesi sabahı regl şişliği ile birlikte 65.5 gelmiştimmeyvemmm gunaydınn ben bu haftada kılo veremedım sende durumlar nasıl tatlımmınsallah sen vermıssındır
meyvem ozaman bende yapamam herhalde bu dıyetı yaa ben boyle hamursuz unsuz yasayamıyorum kımının sıgara krızı cıkolata krızı gelır benım puhaca brek krızım gelır olmadı hıcbıse bulamazsam kuru pastaya saldırırırım ozellıkle tuzlu off off neyle kurdum bu varımı anladınmı sımdı sekerımmama yok 1 subata kadar herseyı ters kose yapıcam meyvem merak etme sen
canım hosgeldinizz..
özlemişsindir buraları...
Kesin dönüş nezamn..
Evet takım baya yenilendi bi biz sabit kaldık özge yaso ben
Yakında cağlayanda katılır heralde
Kpss cok kötü geldi benim 66
hayırlısı canım boswer :)) caglayandan sonra ben gelırım ama ben gelınceye kadar sız hepınız gıdersınız o yuzden ben gelmem :)
cerenimmmm 1 i kız 1 i oğlanmı bebişlerinn...
nasıl mutlu oldum nasıl sevindim canım bir bilsenn
4. TAKIM 187. Etap
İrem&Özge ( 66,9 /66.9/0.0/%0.0)
meyvenull ( 60.9 /61.0/-0.1/%-0.16)
cemrehayal( 88,7 /86.1/2.6/%2.93)
pamukcuk ( 74 / )
pandonim ( 64.3 /) geri dönmek üzere ayrıldı ..
Kuyabiye( 57,6 /)
PrensesPeri( 78,4 / )
cyd86( 70,9 /70.3/0.6/%0.85 )
hastetim34(70.3/ )185. etapta ayrılmıstı tekrar aramızda..
hypatia( )yeni üye
Anna_Maria( )yeni üye
4. TAKIM TOPLAM ( )
EVET CANIM BIRI KIZ BIRI OGLAN :)
KÖRÜN İSTEDİĞİ Bİ GÖZ ALLAH VERDİ İKİ GÖZ
EVET CANIM BIRI KIZ BIRI OGLAN :)
KÖRÜN İSTEDİĞİ Bİ GÖZ ALLAH VERDİ İKİ GÖZ
ben verdim baya canım sonucdan cok memnunum aslında pazartesi sabahı regl şişliği ile birlikte 65.5 gelmiştimsimdi sadece 100 gr cık kaldı..
yol ve regl ödemimi attım şükür haftaya 5 li rakamlarda olmayı umuyorm..
minnosum 1 subata kadar kurtulmamız gerek en kara yağlarımızdan.. yılmak yok poğcaymıs börekmiş hiç birini yemicz seker..
bak benim buzlukda gözlemeler kekler poğcalar var ama sadece duruyorlar
kurtulucaz yağlarımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?