kızlar iki kilo ama bu dukanla herkes o kgyi 2,3 günde veriyordu ben 4 gün yaptım bugün de devam ediyorum ancak 2 kg. neyse buna da şükür.
her şeyden yedim affedilir yanı yok. bunu biliyorum ama patlama yaşadım sanırım normalde bile bu kadar yemezken yedim. hem dün sevgilimden ayrıldım hem annemin pes etmeden her gün saray sofrası kurması derken böyle oldu(((
neyse yola devam... :)
günaydın canımm
nasılsın bu günn
sagol canim,iyim cok sükür sen nasilsin nasil gidiyor dukan,sebzeye gectinmi,tarifleri uyguluyomusun,merak ediyorum nasil olacaklar :)
canım iimm bende şükür bu gün sebzeye basladım.. henüz tarifleri uygulamadım bu gün alıcam hafta sonu yaparım artık evde yer elması var onu merak ediyorum ilk deniceğim sey o
hadi bakalim canim hayilrisi
ara yeşil yemyeşil ıyyyy çay
sssuuuu içemiyorummm :84: :84: :84:
kızlar resmen savaş veriyorum.
benim annem ayrı bir çatlak. hergün evde en az on çeşit yemek yapıyor. ama abartı on çeşit değil gerçekten on çeşit. yemin ederim. her gün böyle bu kadın!!!! birini yemeyip irade gösterdim diğerlerinde ne yapayım?
bugün tartışma çıktı sen de mutfağa girme dedi. :)))))) güler misin ağlar mısın?
ve ben de bugün diyetimi bozdum.
ıspanaklı börek pazı sarması kereviz salatası içli köfte çiğ balık lahana sarması kızarmış balık enginar aklınıza ne gelirse kusana kadar yedim. evde bunlardan sürüsüne var ve bıkmıyoo bıkmıyooo "evlatlarım yesin" diye hergün yapıyo yaaaaaaaa :'(((((((((((((
86,1 olduuuuuuuuum. 101,2 ile başlamıştım. saolun kızlar siz olmasaydınız veremezdim bu kadar:)seviyorum sizi
EVET CANIM BIRI KIZ BIRI OGLAN :)
KÖRÜN İSTEDİĞİ Bİ GÖZ ALLAH VERDİ İKİ GÖZ
saol tatlım sen nezamn baslıyorsun dukana baslıcam demiştin die hatırlıyorum..
evet canim pazartesi ins,su meshurt pazartesilerden biri iste :) ama bi ihtimal pazarda olabilir.
canım iimm bende şükür bu gün sebzeye basladım.. henüz tarifleri uygulamadım bu gün alıcam hafta sonu yaparım artık evde yer elması var onu merak ediyorum ilk deniceğim sey o
ben sevmemiştim yer elmasını umarım sen seversinbide bu hafta çok güzel toparlamışsın tebrikler canım
hastalıktandır canım bu sabitlik takma kafana..
kolay gelsin sekercimm
kızlar iki kilo ama bu dukanla herkes o kgyi 2,3 günde veriyordu ben 4 gün yaptım bugün de devam ediyorum ancak 2 kg. neyse buna da şükür.
her şeyden yedim affedilir yanı yok. bunu biliyorum ama patlama yaşadım sanırım normalde bile bu kadar yemezken yedim. hem dün sevgilimden ayrıldım hem annemin pes etmeden her gün saray sofrası kurması derken böyle oldu(((
neyse yola devam... :)
kızlar cvp verin bişi sordum anna gelmezse napalımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?