Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok kız senle alakalı değil güldürdün beni
sendikacılar geldi az önce sinirlerimi bozdular onlara cok kızdım iş yerindekilere kızdım

allah iyiliğini... ben de işte acele acele yazıyorum direkt yazını görünce herhalde dedim yağlar gitsin'i ya yanlış yazdım ya da yanlış anladı...

boşveeer, haftasonu geliyor. dert etme :)

allah iyiliğini... ben de işte acele acele yazıyorum direkt yazını görünce herhalde dedim yağlar gitsin'i ya yanlış yazdım ya da yanlış anladı...

boşveeer, haftasonu geliyor. dert etme :)

yağlar gitsin cok hosuma gitti

benim iş yeri hep kötü tatlım çekilicek derdi yok ama cekiyorum işte..
dediğin gibi hafta sonu gelio

kızlar ben çok fenayım ya :94: ne yutkunabiliyorum ne adam gibi bişey yiyebiliyorum. sabahtan beri habire bişeyler içip duruyorum, midem bulandı resmen

kızlar ben çok fenayım ya :94: ne yutkunabiliyorum ne adam gibi bişey yiyebiliyorum. sabahtan beri habire bişeyler içip duruyorum, midem bulandı resmen

canım doktora cık bi olmaz böyle kafadan alama antibiyotikle..
sıvı almaya dikkat et zarar gelmez bize ben montiden önce kendime meyveli süt hazırlı yordum onu deneye bilirsin cok fazla tok tutuyor..
elma muz çilek alan koyuyordum içine mevsimine göre meyvelerin hepsini robotta cekip sütle karıstırıyordum koyoluğunu kendine göre ayarlaya bilirsin ..
vücudun vitamınsiz kalmamıs oluyor bu sekilde..
yutkunamıyorsan bunu dene derim tadı cok güzel oluyor..

1,5 civarı canım. MAŞALLAH BARAKALLAH

maşallah canım.insallah daha da çok verirsin

canım boşver en iyi tarafı sırtın devlete dayalı bu bile yeter..kimseye aldırış etme işini yap geç

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

zevcan yarın kilo bildiriyoruz dimi..karar o yöndemi çıktı ?

çok sağol canım, ben de dediğine benzer bişey yaptım sabah. muzu ezip sütle karıştırdım püre gibi onu yedim. öğlen de çorba içmeyi planlıyorum. yoksa çok acıyo boğazım

doktora gidince de aynı antibiyotiği veriyo hep zaten, ben alıştım artık. vücudum ne zaman biraz güçsüz kalsa böyle oluyorum

yağlar gitsin cok hosuma gitti

aynı dert bende de var ( ağzımla kuş tutayım, kuşların tüyünü soyup servis edeyim yok yine yaranamıyorum... erken yaşlanıcam ühühü... ama haftasonuna az kaldı diye motive ediyorum kendimi :)

günaydın tatlılar
yılın son 1. olma fikri çoook hoşuma gitti:)
az önce tartıldım bomba gibi geliyoruuuum. ama söylemeeeeeeeeem
menümü yaziiim
sabah meyveli light yoğurt
ara bi bardak süt 3 ceviz
öğle brokoli,4 köfte
ara poytakal
akşam bak bunu bilmiyom işte. ama salata çorba yaparım
ara yeşil yemyeşil ıyyyy çay

canlarım yemeğimi yedim geldimm
gerci artık protein görmek istemiyorum ama olsun

bu güzel haber benim için:) 72 ile başladım bakalım 69'u görebilecek miyim? :)) yılın son 1.si biz olacağız, kızlar vee yılın ilk 1.si de tabiki biz olalım :))
yarın süper sonuclar yayınlıcaz
aynı dert bende de var ( ağzımla kuş tutayım, kuşların tüyünü soyup servis edeyim yok yine yaranamıyorum... erken yaşlanıcam ühühü... ama haftasonuna az kaldı diye motive ediyorum kendimi :)
insanlar işte

hemsomada bu yakısır..
canım benimm
kahvaltıyı iki gündür geciştiriyorsun görümden kacmıyor

yılın ilk 1. side biziz sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…